|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: از رو کدوم کتاب آزمون میگیرن و جواب و از کجا میارین به جوابای همون کتاب اطمینان دارین به تناقض نمی خورین جواب درست رو از کجا پیدا می کنید البته یه سری که خود آدم مطمئن جواب چیه ولی بقیه رو چی ممنون میشم بگین چیکار می کنیدیاعلی چقدر سوال کدوم کتاب نیست همین آزمونی که تو مانشت گذاشتند و پرینت گرفتم و دادم جوابش هم از حل ماهان که تو مانشت هست و البته از کتابهایی که دارم معمولا آخراش کنکور ۹۰ و ۹۱ و ۹۲ را دارند البته بعضی جوابای ماهان اشتباهه فکر کنم دو یا سه تا بود. تناقض هم که زیاد ولی خوبی مانشت همینه که میای میپرسی و حل میشه . البته سوالات معمولا قبلا پرسیده شده (۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:نسبت به دو سوال پیش که همش تکراری بود. ولی منظورم جوابش بود.(04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: البته فقط ۵ تا سوالاش برام تکراری بود چون قبلا سال ۹۱ را نزده بودم که سه تاش کلا غیرقابل حل بود.سیستم عامل که نبود؟ مثلا نظریه و سوال هم ارزی. یا یه سوال معماری بود که قبلا تو مانشت دیده بودم ولی گزینه هاش نبود. سیستم عاملش که بیخیال. دوتا زدم یکی درست بود و یکی اشتباه. ولی یه نصیحت پدرانه از من به شما. سوالای سیستم ۹۱ دو تاش واسه سوالای it سال ۹۰ بود. انگار سال به سال میچرخونن. پس بشینید سوالای سال قبل آی تی را حتما بخونید. من واسه روزهای آخر یه برنامه واسه خوندن سوالای آی تی سیستم عامل ریختم |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
میرم رابینزو تموم کنم.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ka arman - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ)mahbub isp نوشته شده توسط: موفق میشیم شک نکن... خدا مزد تلاشامون رو به بهترین نحو ممکن میده... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:ممنون برای پاسخگویی موفق و شاد باشین(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: از رو کدوم کتاب آزمون میگیرن و جواب و از کجا میارین به جوابای همون کتاب اطمینان دارین به تناقض نمی خورین جواب درست رو از کجا پیدا می کنید البته یه سری که خود آدم مطمئن جواب چیه ولی بقیه رو چی ممنون میشم بگین چیکار می کنیدیاعلی
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: از رو کدوم کتاب آزمون میگیرن و جواب و از کجا میارین به جوابای همون کتاب اطمینان دارین به تناقض نمی خورین جواب درست رو از کجا پیدا می کنید البته یه سری که خود آدم مطمئن جواب چیه ولی بقیه رو چی ممنون میشم بگین چیکار می کنیدیاعلی میشه اون سوالایی که پاسخنامه ماهان اشتباه نوشته و کلا سوالایی که تناقض داشته رو بگید ؟ مرررررسی این موضوع خیلی داره منو اذیت میکنه واقعا هم استرس گرفتم که حس میکنم هر چی خوندم به فناست ، چه طوری این تناقض ها رو سر کنکور بفهمم ؟ یه سوال با جواب غلطش منو شدید گمراه میکنه که من نفهمیدم یا .... اااااااااااااااااااااااااااا
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ka arman - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: آزمون سنجش کلی نکته جدید یادم داد: ۱/ خدارو شکر که مال ما صبه... ۲/ من که کلا تو هنگم ... سوالاش چرا اینطوری بود؟؟؟ ۳/ موافقم... ۴/ من ک کاری نکردم فقط از روش رد شدم... ۵/شدیدا سخته... ۶/ خیلی هم فرق میکرد... سوال غلط و غلط املایی که تا بخوای داشت... |
|
Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar-it88 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
سلام دوستان.من این روزا حالم گرفتس یه کم انرژی مثبت بدین.من از تابستون شروع کردم همه درسا جز گسسته چند بار خوندم و مرور کردم ولی نمیدونم چرا این روزای به این حساسی حس درسم نمیاد همش ناامیدم همش میگم کاش بهتر میخوندم من که قبول نمیشم.راهنمایی لطفا؟ Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
در مورد کتاب پارسه مجموعه سوالهای سال ۸۸ تا ۹۲ کسی خبر داره میدونه خوبه یا نه ؟
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
تستای سه سال اخیر تموم. شروع کردم مرور تستایی که علامت زدم. آخر هفته بعد آزمون مدرسانه. میخوام دو روز قبل کنکور هم آزمون پارسه رو کار کنم Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: میشه اون سوالایی که پاسخنامه ماهان اشتباه نوشته و کلا سوالایی که تناقض داشته رو بگید ؟ مرررررسیدقیق یادم نیست. باید برم ببینم ولی حوصلشو ندارم. یکی تو منطقی بود و یکی تو معماری و یکی الگول. ایشالا فردا ولی کلا ریلکس باشید. من سوالی که جواب نمیگیرم سریع ازش رد میشم و فرض دیفالت (default) را بر این میذارم که سوال غلطه یا گزینه ها غلطه یا من غلط کردم معمولا دور دومی که میام سراغ این سوالها یا حل میشه یا حل نمیشه ، اگه حل شد یعنی سوال درست بوده و من غلط حل کردم و اگه حل نشد با احتمال خیلی زیادی سوال غلط بوده. البته این در مورد سوالاتیه که بلد هستیم حل کنیم نه سوالاتی که نمیدونم چیه البته من فکر کردم تناقضی که میگید مربوط به روش حل های مختلف که باعث گزینه های مختلف میشه منظوره |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: سوالای سیستم ۹۱ دو تاش واسه سوالای it سال ۹۰ بود.آره از ۹۰ به بعد سولای سیستم کامپیوتر کلا عوض شده! بنده رو هم در لحظاتی پیش ، برق گرفت و نزدیک بود اناللله و انا الیه راجعون بشیم، ولی گویا تقدیر بر این هست که رتبه ما خوب بشه، عزرائیل عزیز که آوانس به ما داد. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
میشه به این سوال معماری من از سال ۸۷ یه نگاه بندازین توضیح بدین ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ka arman - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام دوستان.من این روزا حالم گرفتس یه کم انرژی مثبت بدین.من از تابستون شروع کردم همه درسا جز گسسته چند بار خوندم و مرور کردم ولی نمیدونم چرا این روزای به این حساسی حس درسم نمیاد همش ناامیدم همش میگم کاش بهتر میخوندم من که قبول نمیشم.راهنمایی لطفا؟ امید در زندگی بشر به قدر بال برای پرنده اهمیت دارد... پس هیچوقت امیدت را از دست نده ... یکی از بچه هایی که پارسال زیر ۲۰ آورده می گفت تا روز کنکور میگفتم کاش بهتر میخوندم فلان درس رو کم خوندم و از این حرفا. پس این کاملا عادیه که همیشه از خودت انتظار بیشتری داشته باشی و این بد که نیست هیچی اتفاقا خیلی هم خوبه... ی چیز دیگه شما که چندماه داری میخونی حیف نیست این دو هفته رو نخونی؟؟؟ |
|
Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar-it88 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
اینایی که شما میگی روزی صدبار با خودم تکرار میکنم ولی بازم این فکرا میاد توی سرم.ممنون خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما توی این تاپیک دارم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ka arman - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: در مورد کتاب پارسه مجموعه سوالهای سال ۸۸ تا ۹۲ کسی خبر داره میدونه خوبه یا نه ؟ من دارم بد نیست ولی زیادم خوب نیست و هم از تستای آزاد توش هست هم از کامپیوتر... البته تستای تالیفی هم داره... راستی درس درسه نه سال سال... |