تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  یه دندون دارم یک سال و نیم پیش دکتر گفت نمی شه تعمیرش کردباید بکشیش(تا حالا درد نداشته) اولین کاری که بعد کنکور انجام می دم می کشمشTongue
بعدش میرم پروژه ام رو می گیرم
بقیه اش رو نمی دونم
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  تیم؟ ۵تایی؟ یعنی چی؟

فک کنم طرفدار آرسناله که امروز ۵ تا خورد

فکرت درستهBig Grin
آها! ۴تا خورد که!

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  آها! ۴تا خورد که!

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ق.ظ

سیستم عامل ای تی ۹۲ سوالای ۹۱ ۹۲ ۹۳ رو سنجش کدوم گزینه جواب گرفت؟این جوابی که پارسه داده فکر کنم متفاوته!

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - jparisa - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط:  شرط معدل دانشگاه آزاد شامل علوم تحقیقات تهرانم میشه؟
یعنی کسی نمیدونست؟یا معدلا داغونه!؟Confused
یعنی دیگه از اسم کنکور بدم میاد کاش زودتر تموم شه!Blush

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Elena_71 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ق.ظ

بدجور درس زده شدم اصن فازم پریده ): چمه این دم آخری

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ق.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  سیستم عامل ای تی ۹۲ سوالای ۹۱ ۹۲ ۹۳ رو سنجش کدوم گزینه جواب گرفت؟این جوابی که پارسه داده فکر کنم متفاوته!

کلیدای نهایی سنجش برای ۹۲ اینجاست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ق.ظ

یه ابهام بزرگ در مبحث RISC و CISC
دوستان کمک کنید

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - H3NGAM3H - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  بعد کنکور یه تاپیک راه بندازین بشینیم همه با هم واسه GRE و تافل بخونیم..خدایی از کنکور بیشتر به دردمون می خوره

میبینم که هدف همه دوستان بعد از شریف پرواز به سوی امریکای کبیره!!
آقا ماهم هستیم !

اتفاقا دیشب به جای درس خوندن داشتم به کتاب تافل نگاه میکردم ، باهاش صحبت کردم گفتم ایشاله بعد از کنکور دستی بر سرت خواهم کشید ای دوست !

Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar-it88 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ق.ظ

خب به سلامتى منم که سرما خوردم الان دراز کشیدم خلاصه های مدیریت دستمه دارم میخونم گاهی وقتا هم میزنمشون توی سرم Confused

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ

دارم پرونده طراحی رو می بندم کمک کنید

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ

روز کنکور ساعت ۱۱ بیدار نشیم بلند صلوات

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  روز کنکور ساعت ۱۱ بیدار نشیم بلند صلوات
چون مورد خیلی اضطراری هست حمد و سوره هم تجویز کردنBig Grin

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ

نرمال کردن ممیز شناور تو محاسبات هم هست یا فقط برای آنالیز عددیه؟

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ

کسی این سوال ساختمان داده رو بلده؟

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:  نرمال کردن ممیز شناور تو محاسبات هم هست یا فقط برای آنالیز عددیه؟

بستگی داره به اینکه نویسنده ی کتاب کی باشه