|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: صفحه نذارید. نیمه گمشده ای در کار نیست.
نیمه وقتی پیدا بشه دیگه که گمشده نیست مبارکا باشه کاربر بلک اوه اوه چقدر بعد از صفر عروسی دعوتیم
عروسی چیه؟ نیمه کیه؟ چه ماستی؟ چه دوغی؟ شما کی هستید؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ
دهه هفتادیا دارن پدر و مادر میشن، دهه هشتادیا دارن ازدواج میکنن، دهه شصتیا هنوز دارن دنبال نیمه میگردن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
زمان هیچ گاه دردی را درمان نکرده ...
این ما هستیم که به مرور به درد ها عادت می کنیم!
پاییزپدرسالار
گابریل_گارسیا_مارکز
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ق.ظ
ادمی زاد هرچیز رو ک بدست بیاره و داشته باشه باز ی چیز دیگه رو میخاد!و اون وقت این سیر نداشتن ها و خواسته ها ادامه داره و همیشه هم درحال لعنت فرستادن به روزگاریم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ق.ظ
چندی پیش مادری دختر چهار ساله خود را به یکی از بیمارستان های خمینی شهر اصفهان می برد تا جراحت زیر چانه دختربچه خود را مداوا و بخیه کند که این کار صورت می گیرد، اما پس از آنکه کادر درمانی بیمارستان متوجه می شوند مادر مبلغ ۱۵۰ هزار تومان پول درخواستی بیمارستان را ندارد در اقدامی غیرقانونی و غیرانسانی و برخلاف منشور پزشکی بخیه این دختر بچه ۴ ساله را باز میکنند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: چندی پیش مادری دختر چهار ساله خود را به یکی از بیمارستان های خمینی شهر اصفهان می برد تا جراحت زیر چانه دختربچه خود را مداوا و بخیه کند که این کار صورت می گیرد، اما پس از آنکه کادر درمانی بیمارستان متوجه می شوند مادر مبلغ ۱۵۰ هزار تومان پول درخواستی بیمارستان را ندارد در اقدامی غیرقانونی و غیرانسانی و برخلاف منشور پزشکی بخیه این دختر بچه ۴ ساله را باز میکنند.
برای خودم متاسفم تو همچین مملکتی زندگی می کنم .یعنی مغزم سوت کشید همچین چیزی رو خوندم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماه بانو - ۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ق.ظ
- - -
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m450ud - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ق.ظ
بیا چقدر هم به مدیری بیچاره گیر دادن به خاطر طنزش
جای وزیر بهداشت بودم میدادم مقصر ها را اخراج کنن تا بفهمن نداری یعنی چی
واقعاً شرم آوره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ
سعی کنید نسبت به خبرها واکنش های احساسی (مخصوصا احساسی شدید) نداشته باشید. چنین حالتی باعث میشه به سرعت از انصاف و عقلانیت دور بشید و اگه قدرتی داشته باشید برید به سمت کارهای خلق الساعه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ق.ظ
برف امروز
حیف که اهل برف بازی نیستم وگرنه از ایده های که به نقص عضو منجر می شد استفاده میکردم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - amniat0101 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: برف امروز
حیف که اهل برف بازی نیستم وگرنه از ایده های که به نقص عضو منجر می شد استفاده میکردم.
دمت گرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m450ud - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سعی کنید نسبت به خبرها واکنش های احساسی (مخصوصا احساسی شدید) نداشته باشید. چنین حالتی باعث میشه به سرعت از انصاف و عقلانیت دور بشید و اگه قدرتی داشته باشید برید به سمت کارهای خلق الساعه.
شاید حق با شما باشه ولی این کار داعشی بوده
البته نباید بقیه رو به چشم این چند نفر دید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ)m450ud نوشته شده توسط: شاید حق با شما باشه ولی این کار داعشی بوده
البته نباید بقیه رو به چشم این چند نفر دید
این یه مورد به نظر پزشک مقصر بوده (طبق چیزی که خودم از اخبار دنبال کردم) اما مورد های دیگه ای بود که همین واکنش های سریع و احساسی رو باعث شده بود اما بعد از بررسی های بیشتر مشخص شد پزشک مقصر نبوده. بنابراین بهتره با دیدن یه خبر سریع قضاوت نکنیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ
روز دانشجوهای عزیز مبارک
سه سالِ شدن من هم در مانشت مبارک کودک سه سالِ مانشت دلش برف بازی میخواد، خیلی خوشگل شده همه جا
الان تو این هوای سرد میچسبه پاشی یه آش بپزی بعد همه رو جمع کنی دور خودت و بخوری، قبلشم بری بیرون یکم آبریزش بینی بگیری بیای دستای یخ زده ات رو بگیری رو بخاری و کاسه آش رو با دستای سردت بگیری و بخار آش بزنه تو صورتت
به به، دلمان خواست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
دوست عزیز خیلی زشته که خانمت رو از من مخفی می کنی. لطفا عقلت رشد کنه. بزرگ شو. برای این سن این رفتارها قابل قبول نیست.
|