گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: برو بکس کنکورو حسابی بترکونیداااااا فعلا که تالار گفتگو را ترکوندیم و همه داریم اینجا رقابت میکنیم یه سیستم عامل با گسسته دوره کردم امروز مغزم فلج شد نمیدونم چرا خواستگار اومدن برا خالم و بحث و... موندم کنکور من چرا عقب افتاده نگو قراره تو این هفته هر چی مشکله از آسمون نازل شه هفته قبل هیچ مشکلی نبود خداییش یبار نشد من تو آرامش امتحان بدم و درگیری ذهنی نداشته باشم منتظر اخبار جدید تر باشید راستی هر روزم صب تا شب بابام میره برا سبد کالا و گیرش نمیاد و داد بیدادش تو خونس این مازاد بدبختیامونه |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - alagh - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ
دوستان ثبت نام دانشگاه ازاد تا ساعت چند وقت داره؟؟خانوادم اصرار دارن شرکت کنم خودم اصن دوست ندارم شرکت کنم. فقط یکی بهم بگه وقت مونده؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: گویا شما کودک درونت زنده شده فقط کلیدشو میخوای یا تشریحی ؟! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: فقط کلیدشو میخوای یا تشریحی ؟! خانم شرمی زحمتشو کشید مرسی عزیز لطف کردی |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
امشب خوابمون ببره ، بلند صلوات! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ
واقعا مرسی! فکر نمیکردم انقد زود جوابه سوالمو بدین دوستان! ذوق مرگ شدم! امشب بعد از چند ماه دارم سیستم تست میزنم کلی سواله دیگه هم دارم مثه الان زود جواب بدین کلی ثواب میکنین! |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - jparisa - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
شرط معدل دانشگاه آزاد شامل علوم تحقیقات تهرانم میشه؟ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ
هفته ای که نکوست از شنبه اش پیداست تو هفته ای که تیمم ۵ تایی میشه امیدی به جمعه اش نیست(البته ۴ شنبه هم روز مهمیه) |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: پایتم ۱۲۸%یه هفته استراحت کنیم بعدش شروع کنیم :دی آقا منم پایم بده کنکور یه هفته استراحت میکنیم بعد با انرژی مضاعف شروع میکنیم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: آقا منم پایم بده کنکور یه هفته استراحت میکنیم بعد با انرژی مضاعف شروع میکنیم من که میگم از شنبه |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: آقا منم پایم بده کنکور یه هفته استراحت میکنیم بعد با انرژی مضاعف شروع میکنیم نه بابا شنبه زوده واسه آخرش انرژی کم میاریم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: هفته ای که نکوست از شنبه اش پیداست تو هفته ای که تیمم ۵ تایی میشه امیدی به جمعه اش نیست(البته ۴ شنبه هم روز مهمیه)تیم؟ ۵تایی؟ یعنی چی؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: نه بابا شنبه زوده واسه آخرش انرژی کم میاریم من این شنبه رو نمیگم که اون شنبه های کذایی همون که همیشه در راهه (۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تیم؟ ۵تایی؟ یعنی چی؟ فک کنم طرفدار آرسناله که امروز ۵ تا خورد |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ
خدا هیچکی رو تو حلقه for کنکور نندازه صلوات ! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ
یه دندون دارم یک سال و نیم پیش دکتر گفت نمی شه تعمیرش کردباید بکشیش(تا حالا درد نداشته) اولین کاری که بعد کنکور انجام می دم می کشمش بعدش میرم پروژه ام رو می گیرم بقیه اش رو نمی دونم (۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تیم؟ ۵تایی؟ یعنی چی؟ فکرت درسته |