گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - araz22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۰۶ ب.ظ)soheila2520 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ب.ظ)soheila2520 نوشته شده توسط: دوستان من ای تی همه درصدایی که گذاشتن مشترک زیر ۳۰ یا ۲۰ بوده .جای شکر داره از نظر قبولی قبولی ولی کجاش باید صبر کنی. سالای قبل خیلیا درصد میذاشتن نمیدونم الان واقعا همه خراب کردن یا دیگه کسی اینجا نمیاد. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - فانوووس - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: منم سال دوممه که ایتی می خونمهه بعد دو سال عمر گذاشتنو درس خوندن تو تخمین رتبه مدرسان رتبم ۲۲۰ شد دارم دیوونه میشم من اکثرا رتبم دو رقمیه پایین مدرسان بود فقط به خاطر عقده ای بودن طراحا تو ساختمان و طراحی این وضعم شد . من به امید قبول شدن زحمت کشیدم حقم نبود |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - freidoony - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ
نرم افزار تخمین رتبه ۹۵ تو لینک زیر است میتونید دانلود کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arashint - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: نرم افزار تخمین رتبه ۹۵ تو لینک زیر است میتونید دانلود کنید. چقدر میشه روش حساب کرد؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ ب.ظ
براساس کارنامه های چه سالی ، تدوین شده؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - freidoony - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۳ ب.ظ)arashint نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: نرم افزار تخمین رتبه ۹۵ تو لینک زیر است میتونید دانلود کنید. پارسال که خوب تقریب زد امسال سوالا سخت تر بود که من یه تلرانس ۱۰ درصدی براش گذاشتم که قابل تغییر هم هست (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط:براساس کارنامه های چه سالی ، تدوین شده؟؟ ۹۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arashint - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۳ ب.ظ)arashint نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: نرم افزار تخمین رتبه ۹۵ تو لینک زیر است میتونید دانلود کنید. دمت گرم یه ذره امیدوار شدم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۴۷ ب.ظ
بچه ها تا چه رتبه ای روزانه قبولیم ؟؟ چه تهران چه شهرستان ها |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - فانوووس - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: نرم افزار تخمین رتبه ۹۵ تو لینک زیر است میتونید دانلود کنید.کاش برای آیتی هم بود |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۴ ب.ظ
تخمین رتبه مدرسان برای کسی که آزموناشو نداده نیست؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - freidoony - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۴۹ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: نرم افزار تخمین رتبه ۹۵ تو لینک زیر است میتونید دانلود کنید.کاش برای آیتی هم بود سورس نرم افزار هم گذاشتم برای ای تی هم باید یکی همت کنه کارنامه ها ی ای تی رو وارد کنه و فرمول بدست اورردن تراز رو هم اصلاح کنه دیگه روش تخمین یکسانه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسیه مرادی - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۲۹ ب.ظ)erfan.el نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)axarsu نوشته شده توسط: از این همه داوطلب فقط ۵ نفر درصدهاشون رو گفتن!!!!!!!!! سلام منم دقیقا مثل شما دروس مشترک رو خراب کردم و طراح سوالارو به خدا میسپارم این تنها کاریه که میتونم انجام بدم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fariba071 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ
سلام دوستان من آی تی دادم درصدام: زبان ۷ تخصصی ۸ مدیریت ۲۲ تخصصی ۴۴ داغونم.. فقط یه چیزی.. سوال اول پایگاه مگه دوتاش ناپذیرا نیست؟؟ چرا سنجش زده یکیش پذیرا هست؟؟؟ اون سوال پایگاه ک ی شکل داده بود ک تو چه فرمی هست من ک زده بودم ۲nf نیس. حالا کلید سوالا میگه bcnf نیس.. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - antimonafeg - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ
سلام من هم برای دروس مشترک زیاد زحمت کشیده بودم ولی... بگذریم خدا لعنتشان کند. زبان ۳۰ مشترک ۲۰ تخصصی ۷۰ معماری ۳۳ نظرتون؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tohidi4503 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۴ ب.ظ
اون سوال طراحی الگوریتم هوش که گفته بود در صورت قرار دادن مجذور یال های شبیه اون تو سوالهای قبل هست که mst تغییر نمی کنه ولی کوتاه ترین مسیر تغییر میکنه ولی جواب سنجش یه چیز دیگه گفته دوستان نظری ندارن؟ |