|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ
دوستان بیایین این اطلاعیه رو بخونین به چند نکته پی می بریم ۱/ سازمان سنجش با دانشگاه ها چقد هماهنگه! ۲/ الان تکلیف اونایی که دانشگاه شیراز قبول شدن و بعد از اون همه انتظار کلی ذوق کردن و خوشحال شدن چی میشه؟ ۳/ اصن سازمان سنجش رو هیچی حساب نکردا )۴/ دانشگاه ما خیلی شاخ شده ها )اطلاعیه قابل توجه معرفی شدگان آیین نامه استعداد درخشان برای دوره های تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی ۹۲-۱۳۹۱ از طریق سازمان سنجش به اطلاع می رساند که دانشگاه شیراز به صورت متمرکز و در یک فراخوان عمومی در خردادماه از طریق مصاحبه و بررسی سوابق، نسبت به پذیرش دانشجویان ممتاز بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد اقدام و در قالب آیین نامه مربوطه ظرفیت خود را تکمیل نموده است. لذا این دانشگاه با توجه به مراتب فوق و گذشت پنج هفته از نیمسال تحصیلی و رعایت عدالت در خصوص کلیه متقاضیان، از پذیرش افراد متقاضی بعد از آن و خارج از چارچوب مذکور، معذور می باشد. همچنین خواهشمند است از مراجعه حضوری به بخشهای مختلف دانشگاه شیراز خودداری گردد. ضمناً موضوع فوق الذکر نیز به سازمان سنجش و آموزش کشور در سالهای گذشته و امسال نیز منعکس شده است. |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
من این قضیه به بعضی از دوستان گفته بودم توی این تاپیک اماهیچ کس جدی نگرفت.... |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - omidd1315 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
بازم جای شکرش باقیه که من دانشگاه شیراز قبول نشدم چون اولویت اول من بود!!!!!!! |
|
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - pouya1391 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 25 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ
چقدر زندگی شیرینه لیست دانشگاه های تکمیل ظرفیت رو دیدین؟ واقعا هر روز جالب میشه |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - PanizIr - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ب.ظ
سلام اینجا کسی اطلاعی از قوانین جدید ارشد مستقیم نداره؟ درسته که میگن حذف شده یا دیگه فقط ۱۰% اینا میگیرن؟ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ق.ظ
من یه اطلاعیه ای که واسه ی دی ماه ۹۱ بود رو خوندم که نوشته بود کسانی که با شرط معدل دانشگاه ها می گیرن مدرکشون اعتبار نخواهد داشت |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - omidd1315 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ
فکر کنم سهمیه دانشجویان ممتاز سر جاش باشه؟؟؟!!!!! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - انرژی مثبت - ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ)omidd1315 نوشته شده توسط: فکر کنم سهمیه دانشجویان ممتاز سر جاش باشه؟؟؟!!!!!بعد از اون خبر، تا اونجایی که یادمه در خبر بعدی گفته شد که منظور پذیرش هایی بوده که ازمونهاش زیر نظر سازمان سنجش نیست و پذیرش استعدادد درخشان مشکلی نداره. |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - omidd1315 - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
درستش هم همینه دیگه پارتی بازی نمیشه و سازمان سنجش صلاحیت ها رو مشخص می کنه |