|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Densike - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: زبان ۴۰ واقعا ؟؟؟؟ خودم فکر نمیکنم زیر ۲۰ بشم ... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - newuser - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط: مشترک ۲۱ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:۱ تا ۱۰۰۰(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط: مشترک ۲۱ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shahabm - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط: مشترک ۲۱ به نظر من حدود ۶۰۰ البته این نظر منه شایدم بهتر بشید چون تخصصی رو خوب زدید |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - رتبه۱سال۹۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط:میانگین ۲۸/۵ است ۶۰۰ خیلی زیاده؟فکر کنم کمتر بشه(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط: مشترک ۲۱ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shahabm - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط:میانگین ۲۸/۵ است ۶۰۰ خیلی زیاده؟فکر کنم کمتر بشه(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط: مشترک ۲۱ چون امسال شرایط فرق میکنه گفتم ۶۰۰ ایشالله خیلی بهتر میشه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - newuser - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط:۶۰۰ دیگه یعنی نابود(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط: مشترک ۲۱ ایشالا که بهتر بشه من خیلی زحمت کشیدم در حد تهران ولی این شد نتیجش !!!! |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shahabm - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ
میانگین خودم ۳۰ هستش فکر میکنم بالای ۱۰۰۰ بشم امسال درصدا بالاست باید واقع بین باشیم. البته فقط نظرمو گفتم نا امید نشید نظر بقیه دوستان رو هم بپرسید من آرزو میکنم هر کس به اندازه ی تلاشش نتیجه بگیره |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - newuser - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)shahabm نوشته شده توسط: میانگین خودم ۳۰ هستش فکر میکنم بالای ۱۰۰۰ بشم امسال درصدا بالاست باید واقع بین باشیم.شما لطف دارین ممنون از نظرتون من نا امید نمیشم من به جمله ای که تو امضام نوشتم ایمان دارم هر چی که خدا بخواد رو قبول دارم |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - tararezaei - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ
من متوجه نمیشم من دفترچه f بودم ولی کلیدا طبق c زده ولی فرقیم با f نداره قضیه چیه حتی خیلیا که صددرصد مطمین بودم غلط از اب دراومده نظرتون چیه دوستان وااااای خدااااا با این حساب من همه رو غلط زدم
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - JAFARI71 - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)shr jvn نوشته شده توسط: زبان ۳۰ واقعا موافقم به نظرم غیرانتفاعیای تهران خیلی بهترن من خودم خیلی از این دانشگاه بدم میاد!!! |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - negggin - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ
زبان: ۲۰ مشترک: ۴۵ مدیریت:۵۰ تخصصی: ۳۶ (((((((((به نظرتون من قبول میشم شبانه جایی؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - رتبه۱سال۹۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)shahabm نوشته شده توسط: میانگین خودم ۳۰ هستش فکر میکنم بالای ۱۰۰۰ بشم امسال درصدا بالاست باید واقع بین باشیم.به نظر من همه جامعه آماری شرکت کننده در ارشد که عضو مانشت نیستن.به احتمال زیاد نخبه ها این جا جمع شدن.پس زیاد غصه نخورین .
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - negggin - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ
یکی هم یه نظری برای من بده
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ahad.j.65 - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط: مثل اینکه اولین نفری هستم که درصدامو اینجا اعلام میکنم صد در صد. بهتون تبریک میگم. (۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)negggin نوشته شده توسط: زبان: ۲۰ تهران روزانه. تبریک میگم. (۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)shahabm نوشته شده توسط:۶۰۰ دیگه یعنی نابود(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ)newuser نوشته شده توسط: مشترک ۲۱ به نظر من زیر ۳۰۰/ |