چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - نسخهی قابل چاپ |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - unicornux - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: منم کنکوری شدمجدی؟ ایشاله رتبه یک. ما که کار و کنکور و ارشدمون قاطی شد و واقعا نمیدونم چیکار دارم میکنم . |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 12 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: منم کنکوری شدم فک کنم منم کنکوری شدم Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 12 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: منم کنکوری شدمجدی؟ ایشاله رتبه یک. ما که کار و کنکور و ارشدمون قاطی شد و واقعا نمیدونم چیکار دارم میکنم . بله! ایشالله (۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: منم کنکوری شدم شما مگه از اول کنکوری نبودی؟ |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mehdi Zarepour - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ق.ظ
سلام من دانشجوی علوم فنون بودم ( کارشناسی نرم افزار ) اگه می خواین بدونین استادا چجوری ان، باید بگم داغونا داغوووون، از این دانشگاه واقعا متنفرم چون واقعا عمرا توش تلف شد! اگه ایشالا رفتین آی تی علوم فنون با اســـــــــــــــــتاد مفیدیان آشنا میشید که مثلا جزو بهترین استادای اونجاست، ینی من حاظرم برم دوره ابتدایی رو دوباره بگزرونم ولی حتی یه ساعتم سر کلاس این استاد محترم نشینم. البته یکی دوتا استاد خوب داشت مثله استاد حمیدی و استاد رضوانی، رضوانی عالی بود، اینا تنها استادایی بودن که من سر کلاساشون چیز یاد گرفتم، تو بقیه کلاسا فقط عمرم بود که تلف شد ): اگه فقط می خواین مدرک بگیرن، بنظرم خوبه راحت میشه از این استادا نمره گرفت. اگه به فکر این هستین که از این استادا استفاده کنین که دکترا قبول شین اصلا بهش فکر هم نکنین. اون دوتا استادایی که گفتم استادای خود علوم فنون نیستن از جای دیگه میان. فک کن یکی از استادا سر کلاس از خرید رفتن زنش تعریف می کرد!! ))) یه استاد زبان های برنامه نویسی داشتیم... چه استادی )) فک نکنم ۳ جلسه هم کلاسش درست و حسابی برگزار شده باشه تو اون سه جلسه هم یه چیزایی می گفت که کم کم داشت همه علمم تو برنامه نویسی زیر سوال میرفت. هر دفه ایمیل میزد که تیم ملی تکواندو دعوت شدم نمی تونم بیام ولی آخرش من نفهمیدم که تیم ملی کدوم کشور دعوت می شد!!! چون هیچ وقت این مسابقه های تیم ملی که پخش میشد نبود ) |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 16 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ق.ظ)Mehdi Zarepour نوشته شده توسط: سلامممنون بابت این اطلاعات! منم به این نتیجه رسیدم که انصراف بدم و شنبه میرم برای انصراف! |
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mehdi Zarepour - 16 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ
راستی اینم بهتون بگم، قبل اینکه بخواین برین انصراف بدین... اگه قصدتون اینه که دوباره کنکور بدبن و یه دانشگاه غیر انتفاعی قبول شین پیشنهاد می کنم همین علوم و فنون رو از دست ندین چون وضعیت غیر انتفاعی های دیگه خیلی بد تره... خیـــــــــــــلی بدتر. علوم فنون در مقابل اونا عایه اصلا سر کلاسا رفتین؟ شاید الان استادا خوب شده باشند! |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - npour - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ
از چند تا دانشگاه های درست و حسابی که بگذری بقیه شون واقعا ارزش یکسال از بهترین سالهای زندگی ادمو ندارن،اگه هدفتون سال دیگه س، یه جوری بخونین که توی یکی از این دانشگاههای درست و حسابی در بیاین |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Mehdi Zarepour نوشته شده توسط: راستی اینم بهتون بگم، قبل اینکه بخواین برین انصراف بدین... مسلما برای غیر انتفاعی نمیخونم و همه تلاشمو میکنم! بله رفتم استاداش دکتر شیرازی و موتمنی هستن...به نظر استادای خوبی هستن ولی من به این نتیجه رسیدم که مقطع ارشد اونم غیر انتفاعی ارزش هزینه کردن ۱۰ میلیونو نداره! (۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: از چند تا دانشگاه های درست و حسابی که بگذری بقیه شون واقعا ارزش یکسال از بهترین سالهای زندگی ادمو ندارن،اگه هدفتون سال دیگه س، یه جوری بخونین که توی یکی از این دانشگاههای درست و حسابی در بیاین هدفم همینه عزیزم امیدوارم تلاشمم انقد خوب باشه که موفق شم..مرسی |
Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - npour - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:موفق باشی سحر جان(16 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Mehdi Zarepour نوشته شده توسط: راستی اینم بهتون بگم، قبل اینکه بخواین برین انصراف بدین... |
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mehdi Zarepour - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Mehdi Zarepour نوشته شده توسط: راستی اینم بهتون بگم، قبل اینکه بخواین برین انصراف بدین... موفق باشی امیدوارم یه دانشگاه خوب قبول شی |