|
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - نسخهی قابل چاپ |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - پوونه - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
عه مصاحبه تون پخش شد؟؟؟ منم میخواستم ببینم : ( |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)akilis نوشته شده توسط: ببخشید منم وضعیت شما رو دارم الان باید کد رشته های شریف هم وارد کنیم یا دیگه کلا بیخیالش شیم؟ میدونم اینجا جای این بحث نیس اما الان بهترین جا واسه جواب گرفتن اینجاست...سپاسگذارم من همین الان شریفو زدم، پیفام خطا داد که اصلا کد ۲۱۲۰۵ وجود نداره، برو درستش کن اون. در نتیجه بخوای هم نمیتونی شریفو وارد کنی. امیدوارم اون مصاحبه پخش شه، شاید نتیجه داد. |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - akilis - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)akilis نوشته شده توسط: ببخشید منم وضعیت شما رو دارم الان باید کد رشته های شریف هم وارد کنیم یا دیگه کلا بیخیالش شیم؟ میدونم اینجا جای این بحث نیس اما الان بهترین جا واسه جواب گرفتن اینجاست...سپاسگذارم خدا خیرتون بده ممنون |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: عه من ندیدم. کسی دیده مگه؟ نمیدونم بده کی میده اصن. |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - س.غ - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ
راستشو بخواید من دیگه کلا ناامید شدم! الان فقط استرسو نگرانی اینو دارم که تهران میارم یا نه!!؟؟؟ (
|
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sarah_azd - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ
من از طرف خودم و بقیه دوستان که امکانش رو نداشتن،از بچه هایی که امروز و روزای قبل برای پیگیری کارا رفتن تشکر میکنم بخصوص اونایی که از شهرستان رفته بودن واقعا تو این اوضاع اطلاع رسانی و پیگیری های شما نبود من یکی که دستمم به جایی بند نیس دق میکردم صد در صد ایشالا زحمتاتون نتیجه میده و جوابش رو شهریور می بینید |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)س.غ نوشته شده توسط: راستشو بخواید من دیگه کلا ناامید شدم! منم خیلی ناراحتم. انصافا حقمون نبود اینجوری شیم. |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Zahra.70 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: ما یه متنی جهته همدردی با دوستان نوشتیم،مبنی بر اینکه کنکوره فناوری آسونه،نمی دونستم خیلی ها بهشون بر می خوره و منفی میدن... بزرگوار ... شما رو حساب تعصبی که به رشتتون دارید و رو حساب اینکه خیلی از کامپیوتری ها رتبه آی تی شون خوب شده میگید کنکور آی تی راحت تر بوده!!!! در صورتی که اولا کنکور آی تی به مراتب سخت تر و البته ناعادلانه تر از کامپیوتر بود.بعد هم اگه کامپیوتری ها رتبشون در کنکور آی تی هم خوب باشه به خاطر آسونیه آی تی نبوده به خاطر این بوده که امسال نرم افزار و شبکه خیلی خیلی سخت بودن بچه های آی تی نتونستن اونجور که باید از پس سوالاش بربیان و در این صورت فرقی با بچه های کامپیوتر نمیکردن(چون میدونین که کامپیوتری ها همه ی درس های ما رو دارن به جز نرم و شبکه - که باید اینا رو خودشون بخونن).اینطوری خیلی از کامپیوتری ها رتبشون در آی تی هم خوب شد مثل رتبه کامپیوترشون. بچه های اینجا به اندازه ی کافی ناراحت هستن پس من از همه خواهش میکنم این بحث رو خاتمه بدیم. شما هم ناراحت نباشید. شاید شما بدگفتین و بقیه هم برداشت بد کردن. پس دیگه بی خیال
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - hosseina4 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)س.غ نوشته شده توسط: راستشو بخواید من دیگه کلا ناامید شدم! واقعأ |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - khaste2 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:وای نه! چرا؟ خیلی بد شد که! گفتن درست شده که!(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)khaste2 نوشته شده توسط: وای خدا! مثه اینکه هر وقت دلم روشن بود نباید انتظار معجزه داشته باشم! در هر صورت تبریکمو پس میگیرم به همه تسلیت میگم. ولی همچنان خسته نباشید، کارتون عالی بود، خیلی زحمت کشیدید و ممنون! |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)khaste2 نوشته شده توسط: وای نه! چرا؟ خیلی بد شد که! گفتن درست شده که! تسلیت هم نگید شاید درست شد!
|
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - مریم فا - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
منم از همتون ممنونم بچه ها.خیلی خیلی زحمت کشیدید. |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sherlock holmes - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
بچه ها منم تازه رسیدم خونه بازم اخرش با دکتر ربیعی حرف زدم (برای بار ۱۰هم). و ایشون خیلی مسر بودن که به هیچ وجه زیر بار این قضیه نمیرن و حتمن فردا باز پیگیری میکنن و شده بکشن به روزنامه این قضیه رو نمیپذیرن.. اما در اخرین ساعت یه کوور سوی امیدی هم یافت شده که داره پیگیری میشه اما هیچ تضمینی نیست و قابل شرح هم فعلن نیست اما بازم باید منتظر موند ببینیم چی میشه ..( حالا من امروز از بس جلو دکتر رژه رفتم دیگه کم مونده بود از دانشکده پرتم کنن بیرون) ولی همه بچه ها رفتین وزات علوم من تنهاا ۶ ساعت تو یونی ایا این انصاف است ؟؟ ایااا؟؟ ![]() بچه ها از همه اونایی که امدن خیلی ممنونم که تلاش کردن که این قضیه درست بشه ..
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: بچه ها منم تازه رسیدم خونه بازم اخرش با دکتر ربیعی حرف زدم (برای بار ۱۰هم). و ایشون خیلی مسر بودن که به هیچ وجه زیر بار این قضیه نمیرن و حتمن فردا باز پیگیری میکنن و شده بکشن به روزنامه این قضیه رو نمیپذیرن.. اما در اخرین ساعت یه کوور سوی امیدی هم یافت شده که داره پیگیری میشه اما هیچ تضمینی نیست و قابل شرح هم فعلن نیست اما بازم باید منتظر موند ببینیم چی میشه ..( حالا من امروز از بس جلو دکتر رژه رفتم دیگه کم مونده بود از دانشکده پرتم کنن بیرون) ولی همه بچه ها رفتین وزات علوم من تنهاا ۶ ساعت تو یونی ایا این انصاف است ؟؟ ایااا؟؟ نه انصافا انصاف نبود! ![]() راست میگه منم خیلی ممنون بودم ولی یادم رفت بگم!
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - saeed313 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)Zahra.70 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: ما یه متنی جهته همدردی با دوستان نوشتیم،مبنی بر اینکه کنکوره فناوری آسونه،نمی دونستم خیلی ها بهشون بر می خوره و منفی میدن... من کلا آدمیم که خیلی ناراحت نمی شم... اینو گفتم که بدونبد اصن ناراحت نشدم![]() فقط خواستم بگم اتفاقا من اصلا روی کامپیوتر تعصب ندارم،و رشته ی مورده علاقم برقه....ولی اینجا برخی دوستان متاسفانه خیلی رویه رشتشون تعصب دارن.... منفی رو هم از اون جهت گفتم که خیلی تعجب کرده بودم...وگرنه منفی یا مثبت برای من ارزش نداره.... باز هم اگه سوء برداشتی شد از باب مسخره کردن، فقط می تونم اینو بگم که واقعا چنین قصدی نداشتم... ![]() و باز هم دعا می کنم که مشکل برطرف بشه... ولی همچنان رویه حرفه خودم هستم....می تونم اثباتش کنم،ولی برای کش ندادن بحث از ادامش خودداری می کنم... در پایان به این افرادی که زود قضاوت کردن فقط می تونم جملیه فامیله دورو تکرار کنم که می گفت: آقایه مجری اینا چرا اینطورین... |