|
|
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:وا خب می خوام ببینم چی کار کرده. واسم مهمه(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: ندا کجاااااست؟ ![]() (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:بله. البته یه سه باری از حالت استتار خارج شدم ولی در حدی نبود کسی متوجه بشه(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: راستی تا دیر نشده و نرم افزاری ها نرفتن!
|
|
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - windmove - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
اینم یه مرحله دیگه از زندگی بود که تموم شد حتی اگه به قله قله هم نرسیدین یادتون نره زندگی کنین نه فقط تست بزنین و کتاب بخونین اینطوری همه امتیاز اون مرحله رو به دست میارین ![]() امیدوارم همتون با یه جون اضافه برین مرحله بعد ![]()
|
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: امروز تا ساعت هشت و نیم بشه و آزمون رو شروع کنیم ، رفتم تو راهرو که یکم قدم بزنم ! دو سه تا از مراقبا داشتن با تعجب راجع به دو تا داوطلب حرف می زدن که دقیقا شماره داوطلبی شون مثل هم بوده و الان یکیشون نه دفترچه داشت نه پاسخنامه!!!!یعنی هیچ کاری واسش نمی تونستن بکنن؟
|
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - tayebe68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: یعنی هیچ کاری واسش نمی تونستن بکنن؟ نمی دونم آخرش چی شد ، شاید بهش یه دفترچه و پاسخنامه دیگه داده باشن موقت، تا بعد از بررسی پاسخنامش تصحیح بشه اونجا چیزی که زیاد بود غایب و دفترچه دست نخورده |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: حساب کردم احتمالا آی تی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میشم پس باید امروز رو خیلی تلاش کنمیه قسمت از تلاشتون هم باید این باشه که الان خواب باشین من دیشب ۳/۳۰ خوابیدم
|
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:تازه از خواب بیدار شدم به خاطر اینکه وقتی بیدار میشم تا چند ساعت گیجم جوری برنامه ریزی کردم که ساعت ۵ ونیم عصر خوابیدم تا الان(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: حساب کردم احتمالا آی تی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میشم پس باید امروز رو خیلی تلاش کنمیه قسمت از تلاشتون هم باید این باشه که الان خواب باشین ![]() ممنون ازتوصیه تون |
|
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ق.ظ
اوه پس از من بدتر هم تو خوابیدن پیدا می شه ![]() موفق باشین
|
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Riemann - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دوستای گلم ما که رفتیم!قول میدم این پست آخرم باشه! کنـــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــور خودتو بگیر که ما اومدیم! |
|
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ق.ظ
کنکور ..... کنکور ...... ما داریم می آییم.... |
|
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ
چرا اینقدر زود رفتید؟
|
|
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - ka arman - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ
سلام... من که تازه از خواب بیدار شدم... بعد از تقریبا ۶ ماه امروز با آلارم گوشی بیدار نشدم...(چه حالی داد) |
|
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hoomanab - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
الان کامپیوتریا با اعصاب خردی میان میگن این چه امتحانی بود؟!!!!!! Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
کاشکی ۳تا سوال مشترک بیشتر میزدم این شک لعنتی نذاشت ![]() تخصصی عالی اما مشترک خیلی کم |
|
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - explorer - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
من خیلی تو برزخم... Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: من خیلی تو برزخم... توکلت به خدا باشه داداش. انشاالله هرچی صلاحمونه برامون پیش بیاره + یه ذره کمک. |