یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:وا خب می خوام ببینم چی کار کرده. واسم مهمه(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: ندا کجاااااست؟ (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:بله. البته یه سه باری از حالت استتار خارج شدم ولی در حدی نبود کسی متوجه بشه(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط: راستی تا دیر نشده و نرم افزاری ها نرفتن! |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - windmove - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
اینم یه مرحله دیگه از زندگی بود که تموم شد حتی اگه به قله قله هم نرسیدین یادتون نره زندگی کنین نه فقط تست بزنین و کتاب بخونین اینطوری همه امتیاز اون مرحله رو به دست میارین امیدوارم همتون با یه جون اضافه برین مرحله بعد |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: امروز تا ساعت هشت و نیم بشه و آزمون رو شروع کنیم ، رفتم تو راهرو که یکم قدم بزنم ! دو سه تا از مراقبا داشتن با تعجب راجع به دو تا داوطلب حرف می زدن که دقیقا شماره داوطلبی شون مثل هم بوده و الان یکیشون نه دفترچه داشت نه پاسخنامه!!!!یعنی هیچ کاری واسش نمی تونستن بکنن؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - tayebe68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: یعنی هیچ کاری واسش نمی تونستن بکنن؟ نمی دونم آخرش چی شد ، شاید بهش یه دفترچه و پاسخنامه دیگه داده باشن موقت، تا بعد از بررسی پاسخنامش تصحیح بشه اونجا چیزی که زیاد بود غایب و دفترچه دست نخورده |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: حساب کردم احتمالا آی تی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میشم پس باید امروز رو خیلی تلاش کنمیه قسمت از تلاشتون هم باید این باشه که الان خواب باشین من دیشب ۳/۳۰ خوابیدم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:تازه از خواب بیدار شدم به خاطر اینکه وقتی بیدار میشم تا چند ساعت گیجم جوری برنامه ریزی کردم که ساعت ۵ ونیم عصر خوابیدم تا الان(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: حساب کردم احتمالا آی تی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میشم پس باید امروز رو خیلی تلاش کنمیه قسمت از تلاشتون هم باید این باشه که الان خواب باشین ممنون ازتوصیه تون |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ق.ظ
اوه پس از من بدتر هم تو خوابیدن پیدا می شه موفق باشین |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Riemann - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دوستای گلم ما که رفتیم!قول میدم این پست آخرم باشه! کنـــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــور خودتو بگیر که ما اومدیم! |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ق.ظ
کنکور ..... کنکور ...... ما داریم می آییم.... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ
چرا اینقدر زود رفتید؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - ka arman - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ
سلام... من که تازه از خواب بیدار شدم... بعد از تقریبا ۶ ماه امروز با آلارم گوشی بیدار نشدم...(چه حالی داد) |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hoomanab - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
الان کامپیوتریا با اعصاب خردی میان میگن این چه امتحانی بود؟!!!!!! Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
کاشکی ۳تا سوال مشترک بیشتر میزدم این شک لعنتی نذاشت تخصصی عالی اما مشترک خیلی کم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - explorer - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ
من خیلی تو برزخم... Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: من خیلی تو برزخم... توکلت به خدا باشه داداش. انشاالله هرچی صلاحمونه برامون پیش بیاره + یه ذره کمک. |