تالار گفتمان مانشت
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  ندا کجاااااست؟

بابا چیکار دارید با اون بنده خدا؟؟؟؟؟؟؟
یحتمل مهمون دارن نمیتونه بیاد سر بزنهBig Grin
وا خب می خوام ببینم چی کار کرده. واسم مهمه Smile

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  راستی تا دیر نشده و نرم افزاری ها نرفتن!
خواستم بگم آرزوهای موفقیت تون دیشب حال منو خیلی خوب کرد. درسته من اون موقع اصلا حرف نمی زدم
راستش هیچ کس در واقعیت واسه من آرزوی موفقیت نکرد. حتی بعدش هیچ کس نخواست بدونه چی کار کردم.
(الان تیریپ فاز منفی بر نداشتم ها فقط یه واقعیتی که دارم بیان می کنم و ازش هم ناراحت نیستم.) اما حس خیلی
خوبی بهم دست داد مثه حس یه عالمه دوست خوب داشتن حتی اگه کسی منو دوست خودش نمی دونست.

برای همه تون آرزوی موفقیت می کنم. درسته شما من نمی شناسین اما من چون تاپیک گروه درسی رو می خوندم خیلی
هاتون رو می شناسم. و از ته دلم براتون آرزوی موفقیت می کنم.
چند نفری هم بودن که اسمشونو نمی برم اما حرفاشون خیلی بهم کمک کرده ( البته صرف نظر از نتیجه که می دونم خوب نیست)
امیداوارم و یه جورایی مطمئنم که بهترین نتیجه رو می گیرن.

برای همه تون، فردای خوبی آرزو می کنم Smile

پس شما از دوستانه مستتر در تاپیک درسی بودی! Big Grin
بله. البته یه سه باری از حالت استتار خارج شدم ولی در حدی نبود کسی متوجه بشه Wink

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - windmove - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ

اینم یه مرحله دیگه از زندگی بود که تموم شد
حتی اگه به قله قله هم نرسیدین یادتون نره زندگی کنین نه فقط تست بزنین و کتاب بخونین
اینطوری همه امتیاز اون مرحله رو به دست میارینBig Grin
امیدوارم همتون با یه جون اضافه برین مرحله بعد Rolleyes
[تصویر:  251377_8747.jpg]

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:  امروز تا ساعت هشت و نیم بشه و آزمون رو شروع کنیم ، رفتم تو راهرو که یکم قدم بزنم ! دو سه تا از مراقبا داشتن با تعجب راجع به دو تا داوطلب حرف می زدن که دقیقا شماره داوطلبی شون مثل هم بوده و الان یکیشون نه دفترچه داشت نه پاسخنامه!!!!

من که هنوزم باورم نمیشه همچین اشتباهی رخ داده باشه ، برام قابل هضم نیست ...

نمی دونم آخرش چی شد، فقط امیدوارم اون بنده خدایی که این اتفاق براش افتاده عضو سیاه لشکران کنکور بوده باشه
یعنی هیچ کاری واسش نمی تونستن بکنن؟ Confused

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - tayebe68 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  یعنی هیچ کاری واسش نمی تونستن بکنن؟ Confused

نمی دونم آخرش چی شد ، شاید بهش یه دفترچه و پاسخنامه دیگه داده باشن موقت، تا بعد از بررسی پاسخنامش تصحیح بشه

اونجا چیزی که زیاد بود غایب و دفترچه دست نخورده

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  حساب کردم احتمالا آی تی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میشم پس باید امروز رو خیلی تلاش کنم
یه قسمت از تلاشتون هم باید این باشه که الان خواب باشین
من دیشب ۳/۳۰ خوابیدم Confused

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  
(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  حساب کردم احتمالا آی تی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میشم پس باید امروز رو خیلی تلاش کنم
یه قسمت از تلاشتون هم باید این باشه که الان خواب باشین
من دیشب ۳/۳۰ خوابیدم Confused
تازه از خواب بیدار شدم به خاطر اینکه وقتی بیدار میشم تا چند ساعت گیجم جوری برنامه ریزی کردم که ساعت ۵ ونیم عصر خوابیدم تا الانBig Grin
ممنون ازتوصیه تون

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zeitun - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ق.ظ

اوه پس از من بدتر هم تو خوابیدن پیدا می شه Big Grin

موفق باشین Smile

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Riemann - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ق.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  دوستای گلم ما که رفتیم!
قول میدم این پست آخرم باشه!

کنـــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــور خودتو بگیر که ما اومدیم!

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ق.ظ

کنکور ..... کنکور ...... ما داریم می آییم....

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ

چرا اینقدر زود رفتید؟Big Grin

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - ka arman - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ق.ظ

سلام...
من که تازه از خواب بیدار شدم...
بعد از تقریبا ۶ ماه امروز با آلارم گوشی بیدار نشدم...(چه حالی داد)

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hoomanab - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ

الان کامپیوتریا با اعصاب خردی میان میگن این چه امتحانی بود؟!!!!!!

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ

کاشکی ۳تا سوال مشترک بیشتر میزدم این شک لعنتی نذاشت Sad
تخصصی عالی اما مشترک خیلی کم

RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - explorer - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ

من خیلی تو برزخم...

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ

(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  من خیلی تو برزخم...

توکلت به خدا باشه داداش.
انشاالله هرچی صلاحمونه برامون پیش بیاره + یه ذره کمک.