![]() |
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
به چی فکر می کنی؟ - Eternal - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: به اینکه حروم خوری چقدر زیاد شده... و ما چقدر در برابر حقی که ازمون خورده میشه حاضریم دفاع کنیم؟ عزیزم مثل همیشه حق دادنی نیست، گرفتنیه ، یه بار مامانم رفت داروخونه ، دارویه چینی داده بود ، بردم پسش بدم ، میگم آقای دکتر اگه ممکنه همون داروی ایرونی رو به ما بدین ، این چینیه ، گرفته یه نگاهی کرده میگه این درجه یکه مطمئنه ، گفتم : ممنون ولی من ترجیح میدم همون ایرونیشو بخرم ، اگه دارین لطف کنین اگر هم نه بی زحمت پولمو بدین ، با حرص داروهارو پرت کرد پیشخوان گفت :"پول اینو بدین بره ، غذای روزمره اش چینیه ، حالا اومده به دارو گیر میده" :| منم گفتم : موارد دارویی فرق میکنه ، پولمو ورداشتم اومدم بیرون ، عــــــــــــــــجب پرو بود . :| |
به چی فکر می کنی؟ - matt2007 - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
به اینکه کی اسفند تموم میشه؟ دیگه توانی برای کار کردن ندارم |
RE: به چی فکر می کنی؟ - ErPupone - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
به اینکه به جهنم که...... Sent from my GT-I9192 using Tapatalk |
به چی فکر می کنی؟ - hamid88 - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ق.ظ
له ابن دارم فکر میکنم که چرا ایرانخودرویی که قرار بود ماشین منو آذرماه بدن ، چرا تا الان ندادن ؟ عاغا بدش دیگه چ گیری کردم من Sent from my iPhone using Tapatalk به این هم فکر میکنم چرا ماشینی مثل *زانتیا* جلوی تولیدشو گرفتن؟ Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: به چی فکر می کنی؟ - nazanin_sh - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
به این فکر میکنم که برای یافتن پردازنده های اینتل همسان با amd opteron 6386 se دقیقا چه کاری باید انجام بدم! هرجوری سرچ میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم خب. ![]() به اینکه کاش یه جاهایی مثل تالار های درسی توی مانشت برای این سوال من وجود داشت بعدش فردا میومدم جوابمو پیدا میگردم میرفتم پی کارم ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
به هیچی |
RE: به چی فکر می کنی؟ - esmaeli.sh - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
به اینکه چطور باید گذشته رو فراموش کنم.... ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - alagh - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
به اینکه اخرش که چی ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - ErPupone - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ
به اینکه هرچه زودتر این سال نه چندان جالب واسم تموم شه... Sent from my GT-I9192 using Tapatalk |
RE: به چی فکر می کنی؟ - explorer - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: به اینکه بالاخره کی دانلود این بازی Call Of Duty: Ghosts تموم میشه؟! تا پارت ۲۰ گرفتم ![]() ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - hamid88 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
به این فکر میکنم که ایرانخودرویی که ماشینش هنوز حاضر نیست ، چرا پلاک ماشین رو زودتر بهم میدن خخخخخ ------- امروز زنگ زدن که بیا نمایندگی منم رفتم اونجا پلاک ماشین رو بهم دادن و بعد که گفتم ماشین کو!!!!!!!!؟ اونا هم گفتن مشهده و چندروز دیگه میاد تهران. اصن یه وضعی...... Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: به چی فکر می کنی؟ - SaMiRa.e - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
به اینکه امسال چقدر زود داره به آخرش میرسه ![]() به اینکه یک عالم کار نیمه تمام دارم و باید تا قبل از سال جدید انجام بدم ولی نمیدونم میشه یا نمیشه ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - banafshe - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
به این که بعد عید باید ۹ تا پروژه رو تحویل بدهم و عید بی عید |
به چی فکر می کنی؟ - azad_ahmadi - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
به اینکه ۹۱ بدترین سال زندگیم بود، اما این آخرای ۹۲ بهترین دوران زندگیم هست. به اینکه ۹۳ رو با همین فرمون برم جلو ... |
به چی فکر می کنی؟ - tabassomesayna - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ
به اینکه .. عجب صبری خدا دارد ..! |