با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - نسخهی قابل چاپ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ahmad8726 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ
fبا رتبه ۶۵۰ هوش و نرم! شبانه میشه قبول شد حتی دور یا غیر انتفاعی |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - MehrTa - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
دوستان یه فایل PDF رو تو اینترنت پیدا کردم که امکان قبولی تو رشته های کامپیوتر (علوم، مهندسی،IT) رو آنالیز کرده و آخرین رتبه قبولی توی هر رشته رو گفته (تا سال ۸۹). حتما مطالعه کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - fallah_o68 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ)MehrTa نوشته شده توسط: دوستان یه فایل PDF رو تو اینترنت پیدا کردم که امکان قبولی تو رشته های کامپیوتر (علوم، مهندسی،IT) رو آنالیز کرده و آخرین رتبه قبولی توی هر رشته رو گفته (تا سال ۸۹). آخه این آدرس که فیلتر شده. اگه میشه خود فایلو آپلود کنید |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - robot110 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ
سلام دوستان با ۲۰۳ در نرم احتمالا کجا قبول میشم؟؟ میتونید در ترتیب انتخاب رشته کمکم کنید؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - marzieh - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ ب.ظ)naimeh نوشته شده توسط: سلام .------------------------------------------- سلام. پارسال با ۲۴۰ روزانه هوش صنعتی اصفهان و با ۲۹۲ روزانه هوش الزاهرا را آوردن.... توی لیست پارسه با ۱۷۴ روزانه خواجه نصیر - ۱۸۵ روزانه علم و صنعت و با ۱۹۱ روزانه بهشتی و آوردن (۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ ب.ظ)naimeh نوشته شده توسط: سلام .------------------------------------------- سلام. پارسال با ۲۴۰ روزانه هوش صنعتی اصفهان و با ۲۹۲ روزانه هوش الزاهرا را آوردن.... توی لیست پارسه با ۱۷۴ روزانه خواجه نصیر - ۱۸۵ روزانه علم و صنعت و با ۱۹۱ روزانه بهشتی و آوردن (۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ)robot110 نوشته شده توسط: سلام دوستان ------------------------------ تو لیست پارسه با با ۱۹۴ روزانه اصفهان - با ۱۹۲ روزانه شیراز - با ۱۸۶ روزانه مشهد و آووردن ... (۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ق.ظ)amin_2501 نوشته شده توسط: سلام من با رتبه ۲۳۶ نرم افزار کجا قبول میشم؟ ------------------------------------ تو لیست پارسه از ۲۱۰ به بعد روزانه اصفهان-شیراز- فردوسی مشهد و آوردن.... |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ahmad8726 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ
فکر میکنین با ۶۴۵ هوش میتونم شبانه یزد قبول بشم !!!!!!!!!!! |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - marzieh - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ)ahmad8726 نوشته شده توسط: فکر میکنین با ۶۴۵ هوش میتونم شبانه یزد قبول بشم !!!!!!!!!!! ----------------------------------------- salam to liste parseh parsal shabaneye yazdo ba 531 ovordan |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - rostamiani - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
سلام کسی می دونه دانشگاه شهید بهشتی برای هوش در چه سطحیه ؟ در مقایسه با علم و صنعت و فردوسی مشهد و دانشگاه های تهران ؟؟ متشکرم |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - bahman2010 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان رتبه من ۵۰۴ توی گرایش ۱و ۴ توی آی تی هستش و فکر کنم که عمرا شبانه رو بیارم و می خواستم بدونم که احتمال قبولی مجازی رو دارم یا نه ؟ من اطلاعاتی در مورد این رشته های مجازی توی سایت های دانشگاه شیراز و خواجه نصیر پیدا کردم حالا می خوان بدونم که ارزشش رو داره که هزینه ای بکنم و مجازی بخونم، البته این رشتهها سه برابر ظرفیت اعلام کردند و بعدا مصاحبه داره. در ضمن من سال دومی هست که امتحان می دم. با تشکر |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ahmad8726 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ)marzieh نوشته شده توسط:.............................(06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ)ahmad8726 نوشته شده توسط: فکر میکنین با ۶۴۵ هوش میتونم شبانه یزد قبول بشم !!!!!!!!!!! خیلی ممنون |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - msghasemi - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
سلام بنده رتبهی ۸۲ هوش شده ام. با توجه به تئوری هم پوشانی مطرح شده کجا میتوانم قبول بشوم؟ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - nanoc - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ
با سلام اینا رو اولویت بندی کنید تو رشتهی هوش مصنوعی اهواز همدان تبریز شاهرود پارسه به رتبه های ۲۰۰۰ و ۲۳۰۰ و... امید قبولی شبانه میده(هوش) واقعا ممکنه !!!؟ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - inteligentium - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ
هوش تربیت معلم یا خواجه نصیر؟ هیئت علمی کامپیوتر خواجه نصیر ۳تا استاد بیشتر نداشت که یکیشون هم سخت افزار بود(تو سایتش زده) تربیت معلم ۵ ۶ تایی داشت کدوم بهتره؟کسی هست این دانشگاهها خونده باشه؟چرا معمولا خواجه نصیر رتبه بهتری میخواد؟به نظرم که دانشگاه بهتری نبود |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - adolat - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ق.ظ
با رتبه ۱۲۰۰ نرم می تونم پیام نور قبول بشم؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - rostamiani - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: هوش تربیت معلم یا خواجه نصیر؟ یکی از دوستان مانشتی این رو می گفت. یادم نیست کجای سایت دیدم.پیشایپیش عذر می خوام: نقل قول: در مورد اساتیدش هم باید بگم که چهار تا از اونا رو من می شناسم.هموشون برقی هستن و ربطی به هوش ندارن به جز یه نفر (دکتر پدرام) که اون هم رشته اصلیش برقه ولی دکتراش هوش مصنوعیه.در کل از لحاظ سطح علمی ضعیفه و مدرک اساتیدش ربطی به رشته هوش نداره |