|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ
دکتر محمود سریع القلم ؛ استاد علوم سیاسی - دانشگاه شهید بهشتی میانگین مردم ایرانی تقریبا در مورد همه چیز و همه
کس اظهار نظر میکنند؛ که بعضاً با قاطعیت است.
عبارات من نمیدانم، من اطلاع ندارم، من به اندازه کافی اطلاع ندارم، من مطمئن نیستم، من باید سئوال کنم، من باید فکر کنم،
من شک دارم، من در این باره مطالعه نکردهام، من این شخص را فقط یک بار دیدهام و نمیتوانم در مورد او قضاوت کنم، من در مورد این فرد اطلاعات کافی ندارم، اجازه دهید من در این رابطه سکوت کنم، ...فردا پس از مطمئن شدن به شما خبر
میدهم، هنوز این مساله برای من پخته و سنجیده نیست و مشابه این عبارات در ادبیات عمومی ما، بسیار ضعیف است.
تصور کنید اگر بسیاری از ما این گونه با هم تعامل کنیم، چقدر کار قوه قضائیه کم میشود. چقدر زندگی ما اخلاقیتر میشود و
از منظر توسعه یافتگی چقدر جامعه تخصصیتر میشود. در چنین شرایطی، خبرنگار تلویزیون در مورد برنامه هستهای، نظر راننده تاکسی را نخواهد پرسید. اقتصاددانی که یک مقاله پزشکی را خوانده، خوددرمانی نخواهد کرد و شیمیدانی که هر روز روزنامهها را میخواند در مورد آینده اقتصاد ایران و وضعیت سیاسی چین اظهار نظر نخواهد کرد؛ چه سکوتی برقرار میشود! و همه به خود و مثبت و منفی برنامههای خود میپردازند و کمتر سراغ سر درآوردن از کارهای دیگران میروند؛ غیبت کم میشود و تهمت و توهین به حداقل میرسد.. یک دلیل این که تولید ناخالص داخلی آلمان بیش از دو برابر جمع تولید ناخالص داخلی ۵۵ کشور مسلمان است، این به خاطر تمرکز مردم به کار و فعالیت و کوششهای فردی است.
اتفاقا چون بسیاری از ما برای خود کم وقت میگذاریم و خود را کشف نمیکنیم، به بیرون از خودمان و توجه دیگران نیازمند میشویم. به همین دلیل، نمایش دادن در میان ما بسیار جاری و قدرتمند است، چون در مورد خود نمیتوانیم پنجاه صفحه بنویسیم، از انتقاد حتی انتقادی ملایم، خشمگین میشویم،
چون احساسی بار میآییم و بنابراین ضعیف هستیم، اعتماد به نفسمان کم است. عموما ظاهر خود را میآراییم و در مخزن
باطن ما، سه قفله باقی میماند. افراد ضعیف جامعه ضعیف را به ارمغان میآورد.
در برابر کم حرف زدن و کم قضاوت کردن، فکر و دقت قرار میگیرد. ارزش هر انسان مساوی با مقدار زمانی است که برای فکر، کشف خود و خلاقیت اختصاص میدهد. سکوت فراوان بهترین فرآورده کم قضاوت کردن است. در این مسیر، محتاج کتاب خواندن، گفتوگو و مناظره هستیم. با آگاهی و دانش میتوان انسان بهتری بود و به همین دلیل، نیازمند آموزش هستیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neghab01 - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ق.ظ
سر موضوع شمارش و ترکیبات،امشب چنان به هم ریختم،
که فهمیدم هر دانش منسجمی راحت به دست نمیاد.
واقعا الانه که میشه فهمید.اونا که دنبال حل مسائل هستن چی کشیدن(حالا اینا چهار تا کتاب عادیه،یه کسایی زندگیشون رو وقف خیلی بزرگتر از ایناش کردن)
خوابم میاد و خوابم نمیبره،این بدترین حالتیه که میشه برای یه آدم پیش بیاد.
نمیدونم واقعا این خوبه که پی بردم در رابطه با موضوع شمارش هیچی رو نفهمیدم.
خلاصه بد جور بهم ریختم.الانم خوابم نمیبره، من اون موضوع رو سه بار خوندم!! اما الان نتونستم سوالشو پاسخ بدم؟!!
واقعا از همه چیز بدم میاد.از وقت هایی که توهم زدم که خوندم و فهمیدم موضوع رو بدم میاد.
بار بعد که این اتفاق بیفته . . .(این اتفاق دیگه هرگز نباید بیفته)!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neghab01 - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ق.ظ
دل تنگ کجا بود، دوس دارم سرم رو بکوبم به دیوار
خیلی خشن به نظر میاد.
ولی هیچ کس نمیتونه منکر داشتن این احساس بشه(البته در گاهی از اوقات)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ق.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: میگما آقا بهنام میزنین ناجور طرفو له له له میکنین اساسیاااا...:-s ...یکم اروم تر ملایمتر محترمانه تر... 
والا خانم به جانِ هر کسی که میخواید قسم بخورم که نمیخوام این اتفاقا پیش بیاد و کسی رو برنجونم. کاش اون پستهای اول پاک نمیشد میدید از کجا به کجا رسوندند. من سر اون قضیهی اینکه فربد (؟) بهم گفت ضدشیعه، همینجا گفتم که آقا شریف که دور نیست، بیاید اونجا همه من رو میشناسند، سؤال کنید ببینید ۶ سالی که اونجا بودم چیا از من دیدند، این کار رو نکردند چون زحمت میخواد دو ایستگاه راه اومدن، اما یه گوشه وایسادن و تهمت زدن راحته. الان هم میگم شاید چون بگید ایران بودم نقش آدمِ خوب رو بازی میکردم، الان سال دوم هست آلمان هستم، دیگه اینجا که نیازی به نقش بازی کردن ندارم که. بسم الله از هر کسی در مورد من کسی میخواد سوال کنه هماهنگ کنم با اسکایپ بپرسه. همین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ
اقای امیر
شما انقدر ذهنتان بسته هست که فکر میکنید دلیل اخطار شما( که عنوان شد عدم رعایت ادب!!!) به دلیل حمایت از ضد دین بودن کسی هست! ( اینو توو پیام خصوصیتونم به بنده گفتید! مشخصه عادت دارید به بقیه تهمت بزنید!) لازمه بدونید ارسالهای ایشون هم رد تایید شده و اخطار هم گرفته بودن ولی چماغ نکردن توو سر مدیران!
آقای محترم! بنده از بهمن سال گذشته دست به کتاب کنکوری نزدم و سرم توو درس نیست! شما خیالتون راحت!
بحثهای دو نفره رد تایید میشه، هرکسی با من صحبت داره فقط بیاد خصوصی، صحبت های شخصی بلافاصله رد تایید میشه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 13 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: کسی کمبود ویتامین D داشته؟ چطوری بدون دارو جبرانش کرده و به حد نرمال رسوندش و البته بدون حموم آفتاب ; )
مصرف زیاد ماهی و روغن ماهی خیلی موثره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: کسی کمبود ویتامین D داشته؟ چطوری بدون دارو جبرانش کرده و به حد نرمال رسوندش و البته بدون حموم آفتاب ; )
مصرف زیاد ماهی و روغن ماهی خیلی موثره
به نظرم پیش دکتر برین و شرایطتون رو بهشون بگین بدون اطلاع برنامه غذایی مصرف نکنید.فکرکنم ازمایش هم بهتون میدن و بر طبق اون دکتر بهتون برنامه غذایی میدن اگه دارو نمیخواین.
اما مصرف زیاد ماهی اصلا خوب نیست ماهی جیوه داره باعث میشه جیوه زیادی وارد بدن بشه.. ماهی رو به اندازه بخورید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ۱۲۳۴۵۶ - ۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ)A V A نوشته شده توسط: اقای امیر
شما انقدر ذهنتان بسته هست که فکر میکنید دلیل اخطار شما( که عنوان شد عدم رعایت ادب!!!) به دلیل حمایت از ضد دین بودن کسی هست! ( اینو توو پیام خصوصیتونم به بنده گفتید! مشخصه عادت دارید به بقیه تهمت بزنید!) لازمه بدونید ارسالهای ایشون هم رد تایید شده و اخطار هم گرفته بودن ولی چماغ نکردن توو سر مدیران!
آقای محترم! بنده از بهمن سال گذشته دست به کتاب کنکوری نزدم و سرم توو درس نیست! شما خیالتون راحت!
بحثهای دو نفره رد تایید میشه، هرکسی با من صحبت داره فقط بیاد خصوصی، صحبت های شخصی بلافاصله رد تایید میشه!
چماق صحیحه خانم مدیر نه چماغ
حالا امیر فکرش بفرض بسته (امیرجان ببخش فرض محال که محال نیس) شما که فکرتون بازه چرا همه جوابیه های امیر را پاک کردین و حرفهای این یارو را گذاشتین بمونه؟؟؟
خودشم که بن اش کردین که نتونه اعتراض کنه.
اینم از مدیریت با فکر باز ......
بنظرم مانشت محیطش خیلی عوض شده. قبلا" مدیران تحت تاثیر الدورم بولدرام های یه عده آدم الکی قرار نمیگرفتند. الآن زود منفعل میشن و فکر میکنن من اگه شریف درس خونده ام دیگه خدای عقلم.میتونم در مورد همه چی و همه کس حرف بزنم ...
کاری که شما میکنید بنفع اینجا نیست . اگه بچه های دانشگاههای دیگه میان اینجا بهتره ارشدها و دانشجوهای دکترای دانشگاههای برتر و خارج از کشور هم همه شون حضور داشته باشند تا بتونن کمک کنن.
من قصد دخالت نداشتم چون امیر نیازی به دفاع نداره . ولی بهم زور اومد که بن اش کردین. اگه خودش اجازه بده تا من کامل معرفی اش کنم تا بعضیها ماستهاشون را کیسه کنن
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: میگما آقا بهنام میزنین ناجور طرفو له له له میکنین اساسیاااا...:-s ...یکم اروم تر ملایمتر محترمانه تر... 
ایشون خودش را له کرده .
شما هم یه دکتر برو میزان پاچه خواری و بادمجان دور قاب چینی خونتون بد جور زده بالا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ب.ظ
اگر ذهنمان را اصلاح کنیم مابقی زندگی سرجایش قرارخواهد گرفت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ
من و شمای نوعی حق هیچ گونه قضاوت درمورد شخصیت آدما نداریم، خیلی زشت که قشر تحصیل کرده کشورمون نمیتونن مسالمت امیز مشکلات و بحثاشونو پیش ببرن .عادت کردیم به ایجاد تشنج و برچسب زدن به هم و توهینای پی در پی.
کاش یاد میگرفتیم که ادما در دنیا مجازی هم غرور و آبرو براشون معنا داره و تعریفمون از مسلمونی با رفتارامون هم خوانی داشت.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ)۱۲۳۴۵۶ نوشته شده توسط: (13 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ)A V A نوشته شده توسط:
[quote='Menrva' pid='386989' dateline='1443998275']
میگما آقا بهنام میزنین ناجور طرفو له له له میکنین اساسیاااا...:-s ...یکم اروم تر ملایمتر محترمانه تر... 
ایشون خودش را له کرده .
شما هم یه دکتر برو میزان پاچه خواری و بادمجان دور قاب چینی خونتون بد جور زده بالا. 
من کاری به بحث هایی که شده ندارم و به نظرم همچین برخوردهایی تو محیطی مثل مانشت که کلی آدم تحصیل کرده توش عضوند خیلی بده، اما دوست عزیز به قول خودتون، با اینجور حرف زدن راجع به پست ها و نظرات بقیه، میزنید خودتونو له می کند یعنی دقیقا کاری که الان انجام دادید.
کاش یاد بگیریم مودبانه و درست باهمدیگه حرف بزنیم حتی وقتی با هم مخالفیم (
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ
فقط میتونم بگم متاسفم !!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ)۱۲۳۴۵۶ نوشته شده توسط: ایشون خودش را له کرده .
فعلا که شما خودتون رو له کردید.
چه زود صفت خودتون یادآوری کردید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sanaz777 - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
Lol یاد دعوا های دوران دبستان به خیر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: Lol یاد دعوا های دوران دبستان به خیر
: )))))))
|