![]() |
درخواست کتاب یا جزوه - نسخهی قابل چاپ |
جزوه پایگاه داده پیشرفته - irpersian20 - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
سلام کسی جزوه تر و تمیز درست و حسابی پایگاه داده پیشرفته استاندارد داره؟ ممنون |
درخواست کتاب یا جزوه - MAHDIDOOST - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام دوستان کتاب سیستم های فازی و کنترل فازی ترجمه دکتر تشنه رو احتیاج دارم. با سپاس فراوان |
درخواست جزوه سیستم توزیعی دکتر پی براه - lord master - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ق.ظ
سلام دوستان کسی جزوه تدریسی درس سیستم توزیعی دکتر پی براه رو داره؟ |
درخواست کتاب یا جزوه - bhzbbs_32 - 02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
با سلام ۱-دوستان کسی راجع به بانک داده ای uci اطلاعاتی داره مثل سناریو آن .نوع ویژگی آن . تعداد رکوردها و..... ۲-چطور مجموعه داده بالا را در matlab در قالب یک فایل ذخیره کنم ؟ ۳- تعداد نمونه هایی که دارای حداقل یک nullهستند را مشخص کنم؟ |
درخواست کتاب یا جزوه - darya62 - 06 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان خسته نباشید جزوه معماری پیشرفته دکتر ناوی از شهید بهشتی رو کسی داره عایا؟؟ و همچنین معماری موریس مانو ترجمه فصل ۴ و ۵ رو هم میخوام خیلی فوری نیاز دارم ممنون میشم کسی اگه لینک دانلود یا آپلودش رو برام بذاره منتظرما دوستان ![]() |
درخواست کتاب یا جزوه - amineh89 - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
سلام اسلایدهای درس امنیت شبکه آقای مرتضی امینی رو کسی از دوستان داره؟ |
RE: درخواست جزوه سیستم توزیعی دکتر پی براه - payberah - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: سلام دوستان شما میتونید با من تماس بگیرید. اطلاعات بیشتر در اینجا موجود است: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست کتاب یا جزوه - bhzbbs_32 - 08 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
با سلام دوستان کسی solution کتاب زیر را داره . Computer arithmetic algorithms [by] Israel Koren اگر راهنمایی کنید ممنون میشم |
RE: درخواست جزوه سیستم توزیعی دکتر پی براه - lord master - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ)payberah نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: سلام دوستان ممنون استاد خوشحالم اینجا میبینمتون |
جزوه پایگاه داده پیشرفته - irpersian20 - 14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
ممنون |
درخواست کتاب یا جزوه - sara_omd - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
سلام دوستان کسی کتاب "تننباوم distributed systems ورژن ۲۰۰۸ "رو داره؟ من پیدا نکردم |
درخواست کتاب یا جزوه - irpersian20 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
سلام میشه این دو کتاب بهم بدید؟ Database Management System, 2nd Edition, McGraw-Hill, 2000 Database System Concepts,4nd Edition, McGraw-Hill, 2002 |
درخواست کتاب یا جزوه - irpersian20 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
ممنون لینک به درد بخور بود. |
درخواست کتاب یا جزوه - irpersian20 - 04 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ
سللام Transactional Information Systems Gerhard Weikum |
RE: درخواست کتاب یا جزوه - n_amiry - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ
سلام.میشه لطفا این کتابو برام پیدا کنید. The Art of Parallel programming Bruce P. Lester 1st World Pub |