ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 05 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ق.ظ
سلام. لیست سوم هم تکمیل شد. منتظر تأیید باشید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - bahram_khan - 05 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ
سلام مهندس هنوز فرصت هست ما هم تو این تخفیف گروهی ثبت نام کنیم؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vahidm70 - 05 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ)reyhanehashkar نوشته شده توسط:سلام. نه نیازی نیست. من که رفتم یزد ثبت نام کردم. فقط کافیه بگی توی گروه مانشت هستی. لیستو واسشون فرستادن...(04 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ)modaresan sharif نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vahidm70 - 05 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ق.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام. دوست خوبم مثل این که رامین یاوری رو ننوشتی؟؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 05 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ ب.ظ)vahidm70 نوشته شده توسط:(05 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ق.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام. همونطور که عرض کردم خدمتتون لیست سوم قبل از اینکه شما میل بزنید پر شده بود. شما توی لیست چهارم هستین نفر اول. موسسه دیر لیست دوم رو تأیید کرد (۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ)bahram_khan نوشته شده توسط: سلام مهندس هنوز فرصت هست ما هم تو این تخفیف گروهی ثبت نام کنیم؟؟؟؟ سلام. بله فرصت هست مهندس جان بچه ها تا زمانی که موسسه اعلام نکرده زمان برای تخفیف پنجاه درصدی هست. زیاد میپرسیدن دوستان گفتم اطلاع بدم |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - farhood9 - 06 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ
با سلام درخواست ثبت نام در لیست چهارم را داشتم فرهود جلائی فر -بروجرد -دانشگاه آیت ا... بروجردی -رشته ی کامپیوتر نرم افزار ایمیل :farhodjalaifar@gmail.com |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - ali hoseini - 06 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
منم بالاخره ثبت نام کردمممم |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - zhm - 06 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سلام برای ثبت نام در گروه چهارم کجا باید اسممو ارسال کنم؟؟؟ Sent from my SM-G355H using Tapatalk |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 06 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ ق.ظ)farhood9 نوشته شده توسط: با سلام میل بزنید. hwe.erfan@gmail.com (۰۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۷ ب.ظ)zhm نوشته شده توسط: سلام hwe.erfan@gmail.com |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - modaresan sharif - 07 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ
سلام عزیزان اسامی گروه هفتم برای ثبت نام آزمونهای آزمایشی با تخفیف ۵۰ درصد به شرح ذیل است: ۱ راضیه آقاخانی ۲ سیده الهام ساداتی ۳ رضا طاهری ۴ بهروز خزایی ۵ محمود باقری ۶ عظیمه مرادی ۷ اسعد حبیب زاده ۸ محمد حبیب پورقراچه ۹ دانیال ابراهیم زاده ۱۰ فاطمه خادمی ۱۱ علی لولویی ۱۲ محسن نژاد شاه بداغی ۱۳ سعید حسینی ۱۴ الهام قاسمیان ۱۵ پیام عزیزی ۱۶ فرهود جلایی فر ۱۷ نرگس حیدری ۱۸ مجتبی عرب¬نژاد ۱۹ محمد نخعی ۲۰ مجید اشرفی داوطلبان عزیز می توانند تا تاریخ ۲۵ مهر ماه به دفتر نمایندگی شهر خود مراجعه کنند. موفق باشید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - mohamadali74 - 07 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ
سلام من امروز به نمایندگی شهر کرمان رفتم که هزینه ای از من گرفتن ۴۰۵ هزار تومان با تخفیف بود این هزینه درسته؟ البته گفتن که حتما باید آزمون های اینترنتی ثبت نام بشه.... بعد گفتن که یه مشاور با من تماس میگیره که من یادم رفت بپرسم که همیشه گی هست یا نه ... این مشاوری که قراره با من تماس بگیره تمام آزمون ها با من تماس میگیره و راهنمایی میکنه ؟ و سوال آخر اینکه سوالات آزمون اینترنتی رو باید از نمایندگی بگیرم یا باید خودم از سایت پرینت بگیرم؟ ممنون میشم که جواب بدید. با تشکر |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 07 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ)mohamadali74 نوشته شده توسط: سلام سلام. دوست عزیز من از این سوالات اطلاعی ندارم باید با خود موسسه تماس بگیرید. ولی در مورد تخفیف بله درسته. قیمت اصلی ۸۱۰ هزار تومنه که با تخفیف میشه ۴۰۵ هزار تومن |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - zahraaahmadi29 - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ق.ظ
سلام دوستان، من هم اطلاعاتم رو ایمیل کردم ... ایا دریافت شده ؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 08 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ب.ظ
مهم مهم مهم. دوستان کسانی که مایل به ثبت نام هستن برای این تخفیف پنجاه درصدی. آخرین مهلت تا سوم آبان ماهه. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - nikta72 - 11 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ
سلام من ایمیل زدم میخواستم بدونم دریافت شده یانه؟متشکر |