|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
حزب ۴ از جزء دهم خوانده شد حزب ۴ از جزءیازدهم خوانده شد حزب ۴ از جزء دوازدهم خوانده شد حزب ۴ از جزء سیزدهم خوانده شد |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - najme60 - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
تا جز ششم خواندم و من تا جزیی که باید بخونم میرسونم. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ
دوستان خواهشا واسه هر جزئی که میخونید یه پست نزنین، قبلا هم گفتم لطفا پست قبلی رو ویرایش کنین و جدیدترین رو بنویسین. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: دوستان خواهشا واسه هر جزئی که میخونید یه پست نزنین، قبلا هم گفتم لطفا پست قبلی رو ویرایش کنین و جدیدترین رو بنویسین.همه میان آخرین ارسالها رو می خونن.اشکال نداره.سخت نگیرین. ![]() من جزء ۱۲ و ۱۳ رو خوندم. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ)banou نوشته شده توسط: همه میان آخرین ارسالها رو می خونن.اشکال نداره.سخت نگیرین.خوب دوست عزیز اگه همه فقط یه پست داشته باشن که دیگه ارسالهای آخر نداریم چون کلا ۲۸ نفر تو گروه داریم و چون خانم helmaa دو حذب دارن میشیم ۲۷ نفر، اینجوری که پیش میره آخر ماه باید چند صفحه بررسی کنیم که کدوم یک از بچه ها اعلام کردن یانه، در هر حال دیگه اهمیتی نداره، هر طور مایل بودین ادامه بدین. نماز روزه هاتون قبول حق. |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - eris229 - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
گروه ۷ حزب ۳ جزء های ۱ تا ۱۲ خوانده شد از همه التماس دعا دارم |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mamani - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
من تا جزء ۱۳ خوندم اما چند روزی نمیتونم کسی هست مسئولیتش رو بپذیره؟ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - zeinab - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ)mamani نوشته شده توسط: من تا جزء ۱۳ خوندم اما چند روزی نمیتونمفکر کنم بعدش میتونین خودتون بخونین. من یه روز نتونستم بخونم فرداش خوندم |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - masume_ml - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ
سلام خدمت دوستان منم هستم التماس دعا دارم |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان منم هستم التماس دعا دارمدوست عزیز تقسیم بندی ها انجام شده، و گروه ها تکمیل هستن. مگر اینکه با خانم Helmaa هماهنگ کنین، ایشون دو حذب دارن و اگه تمایل داشتن یک حذب رو به شما میدن، |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان منم هستم التماس دعا دارم سلام. دوست عزیز از فردا انشالله حزب چهارم جزء ۱۴ رو بخونید. عضو گروه هفت میشید.التماس دعا. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - MEHDI_M - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام حزب ۳ از جزءهای ۱۰تا ۱۳ خوانده شد |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
خزب ۱ از جز های ۱۱و ۱۲ و ۱۳ خونده شده
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - najme60 - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
تا جز ۱۲ حزب ۳ خوانده شد. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
حزب ۴ از جزئ چهاردهم امروز به قرائت شد با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان عزیز محتاج دعای خیر تک تک شما عزیزان هستم |