یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نازین - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ
اگر سنجش به صبر خودش ادامه بده فکرکنم تلفات جانی خواهیم داشت.نمی دونم چرا از دو روز پیش رفتیم پیشواز. من از دیشب نخوابیدم . |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mndn - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: ببینید دوستان... چون خیلی ها سوال کردن در این مورد من دوباره توضیح میدم... پارسه... نزدیک انتخاب رشته یک فایل ارسال کرد برای من که در آن در گرایش آیتی تجارت با رتبه ۲۲۲ یک خانمی آیتی الزهرا آورده بودند....شبانه... حالا من نمیدونم آموزش محور بود یا خیربه نظر من میاری .. میشه تو فایلت ببینی شبکه تا چه رتبه ای شبانه آورده ؟ هوش مصنوعی شیخ بهایی تا چه رتبه ای؟ ممنون |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
نفر اول تلفات جانی خودمم باور کنید ... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saeedgh144 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
آقا نتایج توی یه urlی شبیه این میاد احتمالا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. که XXX سه تا حرف انگلیسی ه نشستم دارم یه برنامه می نویسم همه احتمالات رو چک کنه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ
شبکه نداره الزهرا... پارسال تو همین مانشت خوندم ۲۵۶ شبانه بوعلی آورده بود |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - p_farhadi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
الان تو این شرایط دارم به این فکر می کنم کاش تو جلسه کنکور استرسم کمتر بود تا نتیجه بهتری می گرفتم می تونستم خیلی بهتر از این نتیجه بگیرم.توکل به خدا هر چی شد من که دیگه کنکور نمیدم هر چی آوردم میرم از بس اینجا همه رتبه هاشون خوبه من خجالت می کشم بگم استرس دارم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - CATIGA - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
من که کلا الان سایت سنجش رو بستم دارم مانشت رو رفرش می کنم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
تو روحت سنجش با اون کارت پیام نورت ! یه (جدید) زدی قلب ما رو اوردی از دهنمون بیرون ! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)saeedgh144 نوشته شده توسط: آقا نتایج توی یه urlی شبیه این میاد احتمالا یعننی واقعاااااا دیتای به این مهمی توی کامپیوتر نگه داشته میشه؟! من همیشه فکر میکردم سنجش نتایج رو توی دیسکهای نوری(به خاطر حجم کمترش) یا کلا حافظه جانبی میریزه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
خوش به حال آدم هایی که قوی هستند... خوش به حالشون |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saber1366 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)saeedgh144 نوشته شده توسط: آقا نتایج توی یه urlی شبیه این میاد احتمالا اتفاقا منم داشتم این آدرسها رو چک میکردم ولی سال ۹۲ آدرسش یجور دیگه بوده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - farshad1_1390 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
امنیت مالک اشتر قبولم! حالا ببین کی گفتم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fz_916 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ
بچه ها چیزهای جدید اومده . امانه نتیجه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Menrva - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: استرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسآره، من گاهی دوست دارم استرس ...استرس با طمع انتظار هیجان... من خودم اینجوریم بعضی موقعا برام استرس خیلی خوبه...باعث میشه آدم فکرش ب جای دیگه نره روی اون موضوع فکرش ثابت شه اما زیادیش باعث زجردادن خودمون میشه چندتا نفس عمیق بکش...دیگه چیزی نمونده... آسمان آبی عزیز، من وقتی استرس دارم یا ناراحتم، میشینم کلی بستنی و شکلات میخورم یا غذای ریاد میخورم با سه چهار تا تا تخم مرغ خام(البته تخم مرغ رو نخوریا حالت بدمیشه)الان نیم کیلو بستنی پرخامه بخور خیلی ارامش میده یکبار امتحان کن...واقعا خیلی میچسبه... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - navidghanad - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
من دانشجوی ارشد ازادم امسال رفتم برق شرکت کردم بنا به دلایلی... همه سوالا رو شانسی زدم . یک دفعه دیدم رتبم طوری شده که سراسری روزانه رو میارم . انتخاب رشته کردم اما چند روز پیش فهمیدم در صورت قبولی نمیتونم ثبت نام کنم چون از بابت نظام وظیفه مشکل دارم (قبلا یک بار انصراف داده بودم) الان همش خدا خدا میکنم جای خوب قبول نشم . خواهشا دعا کنید نتیجم مردود بیاد وگرنه یه عالمه افسوس میمونه رو دلم. من استرس قبول شدن رو دارم ... |