|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam.raz - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
خداجون ،والا بلا خیر من توی قبول شدنه......! اذیت نکن جون من
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - unicornux - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
یکی هست هروقت من و میبینه میگه کنکور چیکار کردی؟ میگم خیلی خراب کردم. میگه مسخره بازی در نیار بعد شیطانی میخنده.جوری شده وقتی از دور میبینمش مسیرم و عوض میکنم منو نبینه! |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - explorer - 18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: یکی هست هروقت من و میبینه میگه کنکور چیکار کردی؟ میگم خیلی خراب کردم. میگه مسخره بازی در نیار بعد شیطانی میخنده.جوری شده وقتی از دور میبینمش مسیرم و عوض میکنم منو نبینه! واقعا واسم سواله چرا اینا اینطورین؟؟؟؟ مثه روووز روشنه واسم که از ته دل دوس دارن آدم قبول نشه بعد بگیرن بخندن |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - gholizadeh1992 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: واقعا واسم سواله چرا اینا اینطورین؟؟؟؟ دقیقا ! (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: واقعا واسم سواله چرا اینا اینطورین؟؟؟؟ دقیقا ! خب خب خب ۱۹ اردیبهشت --- خبر خوب اینکه شبا میرم ورزش میکنم و زمان سریعتر میره جلو
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam.raz - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
چطوره به پیشنهاد مدیران یه تاپیک جدا بزنیم به اسم چرت وپرت گفتن تا اعلام نتایج؟
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: چطوره به پیشنهاد مدیران یه تاپیک جدا بزنیم به اسم چرت وپرت گفتن تا اعلام نتایج؟ نظرم به نظر شما نزدیکتره !! |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - gholizadeh1992 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: چطوره به پیشنهاد مدیران یه تاپیک جدا بزنیم به اسم چرت وپرت گفتن تا اعلام نتایج؟ آره یکی هم واسه بررسی تخصصی عوارض ناشی از استرس و انتظار قبل از نتایج بزنید !!! |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam.raz - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
دوستان تاپیک زدم ولی پدیدار نمیشه احتمالا مدیران باید تایید کنن و خوب مدیران گرامی هم که خوابن تا بیدارشدنشون شکیبا باشید بعد آدرس میدم که یکجا نقل مکان کنیم |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - shvh - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
بچه ها یه پیشنهاد : میدونم سخته ولی این چند روز رو شاد باشید خودتون رو سرگرم کنید تا به نتیجه فکر نکنید. اگه از الان استرس و ناراحتی باشه خدایی نکرده (دوراز جون همتون )بعدشم همین طور، که فاتحمون خوندست ....لا اقل قبلش آروم باشیم
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: واقعا ؟ ۷۰ بودهمن خبر دارم. (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)shvh نوشته شده توسط: بچه ها یه پیشنهاد : من ۱۰ روزه الان استرس دارم برای شادی روح این تازه گذشته ... جمیعا بخااانییمم پیشاپیش فااتحمه الصلوات ; ))
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Good! - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)shvh نوشته شده توسط: بچه ها یه پیشنهاد :من رفتم پارک ارم سوار کریزی موس شدم انقد خوش گذشت![]() ![]() در ضمن افتتاح دلاورانه شبکه نسیم رو به همه هموطنان غیور تبریک عرض مینمایم ![]()
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - Mehrdad7soft - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ق.ظ
کجا افتتاح شده!! من دیروز سرچ زدم نیومد الان من به این فکر میکنم اگه نتیجه صبح بیاد که من توی پادگانم اینترنت داشته باشه یک درد نداشته باشه یک درد رتبم خوب شه حداقلش بچههای قسمت میریزن سرمون رتبمون بد شه .... اگه ۲ به بعد بیاد مرخصی روزبرگ میدن نمیدن (آخه اول خودم میخوام ببینم )) یعنی داغــــــــــــــــــــــــــــونم کردیا هه هه هه ههحالا از اینا گذشته یکی از دق دقه من اینه که رتبهها اومد چطوری بیام مانشت یعنی از اول فروردین ما اینجا خونه دوره خودمون میچرخیدیم توی مرخصی همین که میخوایم بریم نتیجه میخواد بیاد یعنی بازم مرخصی بگیرم دیگه خونه راه نمیدن مارو )
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maryam.raz - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
دوستان یه تاپیک زدم که از این به بعد اونجا ادامه بدیم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مجبور شدم قسمت مهندسی کامپیوتر تاپیک بزنم چون قسمت "آزمون ارشد ۹۳" که ایجاد میکردم پدیدار نمیشد و مشکل داشت دوستان ای تی و علوم ببخشن |
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط: من ۱۰ روزه الان استرس دارم آقا اگه ناهار میدن منم بیام ختم اگه نمیدن که از دور یه فاتحه بفرستم |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - maxwel - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ
دوستان ما رو هم دعا کنید ارشد قبول شیم لامصب کنکور چیز مزخرفیه از اون مزخرفتر انتظار واسه اومدن نتایجه انشالله همتون موفق شید |