بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - z.hosseinkhani - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
اگر عنصری رو که می خواهیم حذف کنیم مینیمم باشه، اون وقت بین همه عنصرهای باقیمونده باید مینیمم بگیریم که دیگه از مرتبه یک نیست. برای ماکزیمم هم همینطور در مورد سوال ۴۲ و پاسخی که دوستمون دادن. در مورد سوال ۴۸ : مثال نقض برای گزینه ۲ : یک درختی رو در نظر بگیریم که مثلا k=5 باشه و دو تا یال با اندازه یک داشته باشیم که پشت سر هم نیستند، این گراف همه شرایط گزینه دو رو داره ولی ترتیب خروجی یالهاش یکی نیستند(برای درخت پوشای کمینه) |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - f_8169 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
در مورد سوال ۳۹ و ۴۱ دلیل با رفرنس و راه حل مناسب برای اثبات نادرست بودنش پیدا کردین بگین منم اعتراض بزنم با تچکر ....!! |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
سوال ٤٢ ٢عبارت صحیح است با ٢ و ٣ پشته می توان چنین ساختمان داده هایی ساخت ولی برای عبارت سوم یعنی حذف مینیمم در مرتبه ١ غیر ممکن است. |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - z.hosseinkhani - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: مثال نقض برای گزینه ۲ : یک درختی رو در نظر بگیریم که مثلا k=5 باشه و دو تا یال با اندازه یک داشته باشیم که پشت سر هم نیستند، این گراف همه شرایط گزینه دو رو داره ولی ترتیب خروجی یالهاش یکی نیستند(برای درخت پوشای کمینه)شما برعکس میبینید، سؤال میگه که ترتیب یکسان شده است. اول پست نوشتم مثال نقض. یعنی گزینه دو که سنجش انتخاب کرده درست نیست |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
بله.من هم در رابطه با مورد گزینه دو با شما موافقم. |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
ودر ابطه با توضیح شما آقا محمد برای درج هر عنصر با یک مقایسه احتیاج داریم که اگر از minفعلی کوچکتر است حایگزینش بشه و این یعنی مثلا اگر ده عنصر داشته باشیم ده مقایسه داریم |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ ب.ظ
آقا محمد صورت سوال هم درست باشه گزینه دو غلطه .توضیح دادم. پس یعنی ما یکی رو درج میکنیم بعد بقیه رو چطوری درج میکنیم؟!!اینجوری که نمیشه.من اعتراضم رو با دلیل میفرستم. |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - shvh - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: در مورد سوال ۳۹ و ۴۱ دلیل با رفرنس و راه حل مناسب برای اثبات نادرست بودنش پیدا کردین بگین منم اعتراض بزنم برای سوال ۳۹ : ۱/۳/۴/۵/۶/۸ Pivot=1 ۳ , ۸ مقایسه میشن ۴و ۶ مقایسه میشن اینجا ۳و۴و۵ با هم یک اختلاف دارن ولی با هم مقایسه نمیشن !!! این یعنی الف غلط است !!! نظرتون ؟؟؟ |
سوال ساختمان داده - ali.it87 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
دوستان دقت کنید کلید های اعلام شده غلط زیاد دارن حتما اعتراض کنید وگرنه بدبخت میشیم. برید به لینک زیر و پس از عضویت اعتراضتون را با اعلام سوال و دلایلتون اعلام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - minami - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ق.ظ
من نظرم رو راجع به سؤال ۳۹ میگم، حالا شاید غلط هم باشه، تو گزینه الف گفته شده که "دو عددی که" این نشونه ی یکی بودنه، نمیگه "همه اعدادی که" ، حالا شما درخت تصمیم رو که تو هر کتابی هم نمونش هست رو در نظر بگیرید، از هر مسیری که از ریشه به برگ درخت تصمیم بری با هر مقایسه ای، حتما دو عددی که اختلافشون یک واحده با هم مقایسه میشن، شاید همه اعداد تو روش های مختلف مقایسه نشن ولی از هر روشی استفاده کنیم، باید از ریشه درخت تصمیم تا مخرج بیایم که حتما دو عددی که اختلافشون یک هست (لزوما شاید همه اعداد با اختلاف یک مقایسه نشن) این تحلیله منه شایدم غلط باشه، گفتم بگم |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - ka arman - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ق.ظ)minami نوشته شده توسط: من نظرم رو راجع به سؤال ۳۹ میگم، حالا شاید غلط هم باشه، خب ما هم همون حرف داخل پرانتز خودت رو میزنیم... ما هم با اون واژه ی ""حتما"" مشکل داریم... |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - ma2ta.a.h - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
با سلام دوستای مانشتی لطفا جواب بدید: تا الان کسی درمورد سوال ۳۸ ساختمان داده صحبتی نکرده : صورت سوال: یک درخت دودویی جستجوی متوازن شامل n عدد متمایز داده شده است . فرض کنید که به دلیل وجود نویز عدد داخل یکی از گره ها تغییر می کند. با چه مرتبه زمانی می توان تشخیص داد که آیا درخت جدید همچنان درخت دودویی جستجوی معتبر هست یا خیر ؟ بهترین گزینه را انتخاب کنید. بهترین یعنی چی؟ عنی درخت جستجو متوازن باشه که از مرتبه [tex]o(\log\: n)[/tex] |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - ka arman - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: با سلام سلام دوست عزیز اگه دقت کنید نوشته وجود نویز در یکی از گره ها که یعنی مشخص نیست که کدوم گره تغییر کرده و در بدترین حالت شماباید تمام گره ها را بررسی کنید تا گره ای که تغییر کرده رو پیدا کنید که میشه (O(n و برای اینکه درخت رو دوباره به جستجوی متوازن تبدیل کنید به (O(lgn زمان نیاز دارید که در کل میشه (O(n+lgn)=O(n |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - minami - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ق.ظ)minami نوشته شده توسط: من نظرم رو راجع به سؤال ۳۹ میگم، حالا شاید غلط هم باشه، من حرفم اینه که سؤال گفته "دو عددی که" نگفته "تمامی اعدادی که"، من میگم این معنیش میشه وجود دارد دوعددی که اختلافشون یک هست و حتما در روش های مبتنی بر مقایسه با هم مقایسه می شوند. و این گزینه درسته. شاید اشتباه هم فک کنم. |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - pasbag - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)mahdiso نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: مثال نقض برای گزینههای ۱ و ۳ و ۴ سؤال ۴۸ به نظرمن با توجه به شکل گراف مثلثی اگر از راس b پریم را بزنیم میشه همان کراسکال صورت سوال گفته چه نظری در مورد گراف g میشه داد باور کنید خیلی سخته جواب ۲ را سر کنکور زد |