مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - mah_9966 - 06 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ
دیگه انتخاب کردم راه برگشتی نیست امکان ویرایش هم وجود نداره ازدوستان بابت راهنمایی ممنون |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Manix - 06 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ق.ظ
خدا رو شکر تموم شد... حالا باید نشست دید دیگه نتایج کی میاد؟ انشاالله همه بچه ها موفق باشن و به هدفشون برسن و فراموش نکنیم: چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح شما در آن بوده، و چه بسیار شود چیزی را دوست دارید و در واقع شرّ و فساد شما در آن است، و خدا (به مصالح امور) داناست و شما نادانید. بقره ۲۱۶ |
RE: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - alireza13688631 - 10 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ
سلام مهندسای عزیز ممنون میشم اگر نظری بدین منتظر نظرتون هستم. به نظرتون من با این تراز قبول میشم نرم افزار ۵۳۰۰ و هوش ۵۸۰۰ واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی (نرم افزار) واحد قزوین (نرم افزار) پردیس علوم و تحقیقات قزوین(نرم افزار) واحد قزوین(هوش ) پردیس علوم و تحقیقات قزوین(هوش ) واحد تهران مرکزی(نرم افزار) واحد تهران جنوب(نرم افزار) واحد گرمی(نرم افزار) پردیس علوم و تحقیقات گیلان(نرم افزار) واحد زنجان(نرم افزار) |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - bmshafiei - 12 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
فردا ساعت ۱۰ نتایج تکمیل طرفیت اعلام می شود !!!!!!!!!! وتاریخ ثبت نام ۱۷ و ۱۸ دی ماه است . چقدر سریع ! |
Re: مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - Amir V - 12 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
بچه ها از رتبه و تراز قبولیهای شبکه قزوین خبر دارید؟ Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
مشاوره تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - soli - 12 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ ب.ظ
فردا ساعت ۱۰ صبح نتایج میاد دوست گرامی |