|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ
بچه ها همگی موفق باشید هیچی نمی تونه ما رو شکست بده |
|
R اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ
دوستان چرا نتایج دوباره بستن نکنه مشکل داره من با رتبه ۱ با معدل ۱۸ هیچ جا نتونستم قبول بشم |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: دوستان چرا نتایج دوباره بستن نکنه مشکل داره من با رتبه ۱ با معدل ۱۸ هیچ جا نتونستم قبول بشمآره دوباره بستن نمی دونم چه مرگشونه جدی میگی رعنا؟فکر می کردم تو رو می گیرن آخه رتبه ۱ اولویت بالایی داره من رتبه ۲ بودم |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: دوستان چرا نتایج دوباره بستن نکنه مشکل داره من با رتبه ۱ با معدل ۱۸ هیچ جا نتونستم قبول بشمآره دوباره بستن نمی دونم چه مرگشونه بنفشه من همین الان سازمان زنگ زدم گفت نتایج ندادیم به من میگه فردا میدیم از بس گریه کردم دیگه از هرجی درس سازمان هست حالم بهم میخوره |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: دوستان چرا نتایج دوباره بستن نکنه مشکل داره من با رتبه ۱ با معدل ۱۸ هیچ جا نتونستم قبول بشم شما دولتی بودید؟ |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
من که دولتی بودم |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
واقعا که چه سازمان منظم و قانومندیه!لینک می ذارن ده دقیقه بعد برش میدارن!به این میگن سیستم و مدیریت قوی!احسنت به مسئولین!احسنت! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط:جدی میگی ؟بابا بخشید ولی خیلی شیر تو شیره(19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: دوستان چرا نتایج دوباره بستن نکنه مشکل داره من با رتبه ۱ با معدل ۱۸ هیچ جا نتونستم قبول بشمآره دوباره بستن نمی دونم چه مرگشونه صبر کن من الان از یه جایی پیگیری می کنم قضیه مشکوکه گریه نکن بزار ببینم جریان چیه |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ
یعنی ۱ سالم به هیچی تباه شد پارسال دوستای من با رتبه ۳ از بهترین جاها قبول شدند ولی الان من با این رتبه و معدل هیچ جا به خدا بی انصافیه بهشون کی گم گذاشتید رو سایت میگه نه میگه فردا میاد نتایج |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
به هر حال انشالله که یک فرجی حاصل بشه!اما به هر حال توی این یه روز فکر نمی کنم اتفاقات زیادی بیفته!فقط رشته کامپیوتر و IT که نیست!کلی رشتست!!!!!!به هر حال دوستانی که میخوان لینک نتایج رو داشته باش این لینکش: (هرچند از روی سایت برش داشتن!) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
دوستان یک سوال زیر کد قبولی مال شماهام چیزی ننوشته بود؟ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: دوستان یک سوال زیر کد قبولی مال شماهام چیزی ننوشته بود؟نوشته زرشک ![]() نه هیچی ننوشته قبول نشدیم دیگه |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
واسه من نوشته برو کنکور بده....نه چیزی ننوشته! |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
سر کاریم |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 19 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
بیخیال دیگه انقدر بهش فکر کردم سرم درد گرفته |