|
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - نسخهی قابل چاپ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - Br2012 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ
امسال ظرفیت دانشگاه های تهران کم شده در نتیجه رتبه های پارسال رو ملاک قرار ندید |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - asemane ab - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ
نرم افزار که اصلا من افزایش ظرفیتی نمی بینم پس کجاست ۳۰% افزایش ظرفیت |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - arshadhoush - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ
نرم افزار صنعتی اصفهان چی شد؟!! |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - khashaya - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
چرا ظرفیت ها از پارسال کمتر شده!!!!! این چه وضعیه؟ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - arixooo - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: بچه ها کسی نمیدونه امنیت امیرکبیر تا چند میگیره ؟ با ۲۲ قبول میشم من فکر می کنم میشی...چون توی گرایش ما ۱۶ نفر اول میرن سراغ شبکه شریف..بعد هم ۵ نفر شبکه امیرکبیر..بقیش میرسه به شما..البته نه اینکه همه تو این فاصله اینجوری انتخاب کنن..اما نگرش غالب اینه |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - Mohammad-A - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: من فکر می کنم میشی...چون توی گرایش ما ۱۶ نفر اول میرن سراغ شبکه شریف..بعد هم ۵ نفر شبکه امیرکبیر..بقیش میرسه به شما..البته نه اینکه همه تو این فاصله اینجوری انتخاب کنن..اما نگرش غالب اینه اما شریف تو فهرست شبکه گذاشته نشده...
|
|
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - homa - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
نمیدونم با این ظرفیت ها اون دانشگاهایی که میخام بتونم قبول شم یا نه؟؟
|
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - kiany - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
بچه ها IT بالای ۱۰۰۰ امیدی به غیر انتفاعی داره؟ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - arixooo - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: من فکر می کنم میشی...چون توی گرایش ما ۱۶ نفر اول میرن سراغ شبکه شریف..بعد هم ۵ نفر شبکه امیرکبیر..بقیش میرسه به شما..البته نه اینکه همه تو این فاصله اینجوری انتخاب کنن..اما نگرش غالب اینه طبق تحقیقات به عمل آمده...گویا این کار هر سالشونه..شریفو میندازن توی گرایش ۴ اما از گرایش ۱و۲ برمیداره..حالا چرا خدا میدونه.. |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - kavehn - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ
آیا راهی برای اعتراض به نتایج اولیه وجود دارد ؟ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - تینا - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ
بچه ها ای تی گرایش ۱و۴ تا چه رتبه ای غیرانتفاعی میاره؟ |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - zahra412 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
بچه ها به نظرتون با رتبه ۷۲۷ نرم امیدی به جایی هست یا خیلی سنگین بشینم برا سال دیگه بخونم؟ |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - fe_atash - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ)fateme67 نوشته شده توسط: خب پس اینا چجوری میگن سیستم عاملشون شده اونقد؟چون درصد سیستم عامل برای IT ها جدا نوشته میشه...تخصصیه |
|
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - jjjan - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ
این همه زحمت با اینقدر ظرفیت خنده داره به خدا |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - Mohammad-A - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: طبق تحقیقات به عمل آمده...گویا این کار هر سالشونه..شریفو میندازن توی گرایش ۴ اما از گرایش ۱و۲ برمیداره..حالا چرا خدا میدونه.. البته من یه جا خواندم که سال ۸۹ گویا شریف به سنجش نامه میزنه که از امسال (۸۹) به بعد تحت نام شبکه پذیرش نداره و تحت نام فناوری اطلاعات دانشجو میگیره... بعد سنجش هم فکر میکنه که شریف میخواد زیرمجموعه ۴ باشه... خلاصه داستانیه! |