تالار گفتمان مانشت
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - ahoo_vahshi93 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ

دوستان من یک سوالی داشتم
دوستانی که دارن ثبت نام می کنند و بعد مرخصی میگیرن که دوباره کنکور بدن
تا اونجایی که یادم هست، قانون این بود که در زمان ثبت نام نباید جایی دانشجو باشید و از همه جا باید انصراف داده باشید
فقط خواستم این رو بگم و از دوستان بخوام در مورد این موضوع تحقیقات لازم رو انجام بدن که بعدا از لحاظ مالی و وقت و روحی و ... دچار مشکل نشن

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - n268 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  دوستان من یک سوالی داشتم
تا اونجایی که یادم هست، قانون این بود که در زمان ثبت نام نباید جایی دانشجو باشید و از همه جا باید انصراف داده باشید
فقط خواستم این رو بگم و از دوستان بخوام در مورد این موضوع تحقیقات لازم رو انجام بدن که بعدا از لحاظ مالی و وقت و روحی و ... دچار مشکل نشن
من از خود دانشگاه پرسیدم گفتن میشه چنین کاری کرد و کسانی بودن که اینکارو کردن
اما مسئول مربوطه ش گفت برای اطمینان بیشتر از سنجش مطمئن بشید
ماشالا تلفنهای سازمان سنجش هم که همیشه مشغوله

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - ahoo_vahshi93 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  دوستان من یک سوالی داشتم
من از خود دانشگاه پرسیدم گفتن میشه چنین کاری کرد و کسانی بودن که اینکارو کردن
اما مسئول مربوطه ش گفت برای اطمینان بیشتر از سنجش مطمئن بشید
ماشالا تلفنهای سازمان سنجش هم که همیشه مشغوله

ملاک خودتون رو اون موسسه قرار ندین
اون موسسه واسه از دست ندادن شما هر کاری میکنه و هر چیزی میگه و هیچ مسئولیتی هم نداره در قبال حرفاش
از منابع بالاتر بپرسید

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط:  بچه ها میشه راهنماییم کنید.اگر ارشد رو موسسه غیرانتفاعی بخونیم و کارشناسی رو دولتی. امکانش هست بعدش بتونیم حق التدریس بشیم یا اصلا مدرک غیرانتفاعی ارزشی برای تدریس داره?

به نظرم بله میشه

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ

همتون رفتین بخونین دیگه؟! Big Grin

Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  همتون رفتین بخونین دیگه؟! Big Grin

نه دیگه. از اول مهر ایشالا... Big Grin

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - n268 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ

بچه ها این قانون سنجشه
صفحه ی ۴/تبصره ۶/بند د

[تصویر:  67497571638486187081.jpg]

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sara_omd - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ

مرسی که گذاشتی اما کاش اون تبصره بالایی هم بزاری تا نظر بچه هارو هم بدونیم

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - n268 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ

تبصره های دیگه ش زیاد به ما مربوط نمیشد.درباره ی فرهنگیان و گروه پزشکی و .. بود

راستی سحر جان شما ثبت نامتو کنسل کردی ؟

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sara_omd - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ

چرا دیگه اینم مربوط به ماست

توی فرم سنجش صفحه ی ٤ همون بالای صفحه زیرشم خط کشیده نوشته تبصره ١:........................وهمچنین شرکت دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دوره ی دکتری ممنوع می باشد و این داوطلبان حق ثبت نام و شرکت در آزمون را ندارند

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)n268 نوشته شده توسط:  تبصره های دیگه ش زیاد به ما مربوط نمیشد.درباره ی فرهنگیان و گروه پزشکی و .. بود

راستی سحر جان شما ثبت نامتو کنسل کردی ؟

سلام نه هنوز ،همچنان دو دلم!

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - mt_saman - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ق.ظ

سلام. من روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ولی حاضرم با یکی جا به جا کنم به شرطی که محرومیتم رو بردارن. اگه محرومیتم رو برندارن اینکار سودی برام نداره... هرکی تمایل داره پیام خصوصی بده.

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ق.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  سلام. من روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ولی حاضرم با یکی جا به جا کنم به شرطی که محرومیتم رو بردارن. اگه محرومیتم رو برندارن اینکار سودی برام نداره... هرکی تمایل داره پیام خصوصی بده.
وا ! مگه همچین چیزی شدنیه؟!!!!

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - mt_saman - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ق.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  سلام. من روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ولی حاضرم با یکی جا به جا کنم به شرطی که محرومیتم رو بردارن. اگه محرومیتم رو برندارن اینکار سودی برام نداره... هرکی تمایل داره پیام خصوصی بده.
منظورت جابه جاییه؟ آره خوب نمی دونستی مگه؟

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ق.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  سلام. من روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ولی حاضرم با یکی جا به جا کنم به شرطی که محرومیتم رو بردارن. اگه محرومیتم رو برندارن اینکار سودی برام نداره... هرکی تمایل داره پیام خصوصی بده.
منظورت جابه جاییه؟ آره خوب نمی دونستی مگه؟

جابه جایی با هر دانشگاهی؟مثلا روزانه با شبانه یا غیر انتفاعی؟فکر نکنم بشه!