|
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - A V A - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
منم هر سوالیو توو a و d چک کردم فرق نداشت که |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - h.pourjam - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)salimeh نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ)h.pourjam نوشته شده توسط: زبان ۵۰ قبل از امتحانای ترم دوم ارشد |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - b.kiani - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
دوستان تا الان نتیجه میانگین دروس مشترک بین ۶۲نفری که درصداشون تو مانشت گذاشتن ۲۶/۳۸ درصده. بازم نمیشه نتیجه قطعی گرفت اما احتمالا میانگین مشترکا کمتر از سال پیش هست. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان تا الان نتیجه میانگین دروس مشترک بین ۶۲نفری که درصداشون تو مانشت گذاشتن ۲۶/۳۸ درصده. کاشکی زحمت میکشیدید تخصصی نرم هم میانگین میگیرفتین
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - qweali - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ)qweali نوشته شده توسط: زبان ۱۷% خواهشا یه نگا به این کارنامه ی من بندازین درباره ریاضی هم که فقط یه سوال ۴۰ رو زدم گزینه ۱/کلید سنجش زده گزینه ی ۲ ولی مطمئنم اشتباه زدن!! که تو محاسبه ی درصد غلط حسابش کردم.... |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ladymj - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)robert نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)Samy نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ)ladymj نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ)ladymj نوشته شده توسط: زبان ۶۴ % ممنان عزیزم سوالای زبانو دیدی؟؟؟ میگم من نصف سوالام رو هواس کاملا کلید اولیه مشکل داره شبانه ی یه شهرستان دوووووور قبول میخوام بشم..فقط (((ولی مرسی توضیح دادی |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Good! - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
من کامپیوتر رو درصد گرفتم البته رشته اصلیم آی تی بود هنوز جررات نکردم سمت پاسخای اون برمزبان:۷ (آخه چرا؟؟:-؟) ریاضی:-۲( فقط سوال ۴۲ گسسته رو زدم)مشترک:۲۰ ت نرم: ۲۲ ت هوش:۱۸(بنظرم سوال ۱۱۷ هوش کاملا غلطه!) |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed313 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ
من الان که یه بار دیگه کلید را با دقت چک کردم دیدم درصدام اومد بالاتر. it: زبان:۰ مشترک:۱۷%(سه درصد اومد پایین تر) تخصصی:۴۹% معماری:۸۷%(۱۲ درصد رفت بالاتر) ------------------------------ computer: زبان :۰(دو سالم وقت می دادن یکیم نمی تونستم بزنم) ریاضی:۱۲/۵%(خدایی وقت کم آوردم وگرنه زیر ۳۰% نمی زدم) مشترک:۵۱% تخصصی :۳۹%(۹ درصد رفت بالا) |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - npour - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: من الان که یه بار دیگه کلید را با دقت چک کردم دیدم درصدام اومد بالاتر. گرایشتون چی بود؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ)ladymj نوشته شده توسط: ممنان عزیزم شما الان اهم قضیه رو رها کردی چسبیدی به قسمت کم اهمیت اش. اینجا زبان ۶۴% فاکتور مهمی محسوب نمیشه چون اولا ضریبش یکه، دوما شما دو مجموعه درس ضریب ۴ با ضریب کمتر از ۲۰% داری و ریاضی با ضریب ۲ که زیر ۱۰درصده. با توجه به رتبه ای که تخمین زدم یه نگاه به کارنامه قبولی های سالهای گذشته بنداز ببین احتمال قبولی ات هست یا نه موفق باشی
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - b.kiani - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)b.kiani نوشته شده توسط: دوستان تا الان نتیجه میانگین دروس مشترک بین ۶۲نفری که درصداشون تو مانشت گذاشتن ۲۶/۳۸ درصده. میخواستم اما تعداد بچه ها کم بود و تخمین خوبی نمیشد. |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed313 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:نرم افزار(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: من الان که یه بار دیگه کلید را با دقت چک کردم دیدم درصدام اومد بالاتر. |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hiddenman - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
کلید سنجش برای زبان فکر کنم اشتباه زیاد داره |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - zahra2012 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
آقا چرا خب همه نرم افزارین ها ؟؟ این درصدا چیه این قده خوبن برین اصلاح کنید خودتونا خب
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Samy - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: کلید سنجش برای زبان فکر کنم اشتباه زیاد داره درسته ۴ تا ۵ کلید اشتباه داره معلوم نیست امسال سنجش چه مرگش شده
|