راهنمایی برای خرید لپ تاپ - پیش از ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: انتخاب لپ تاپ - farazin - 13 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: مایکروسافت گفته هر سیستمی که روش ۷ نصب شده بدون هیچ مشکلی با ۸ هم کار می کنه |
RE: انتخاب لپ تاپ - ف.ش - ۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:آره ولی فکر کنم از لحاظ اوریجینال بودن گفتن و فکر کنم یکمی هم طول میکشه تا کرکش بیاد.(10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - hadi-sadjad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ
سلام چند وقتی هست که قصد خرید لپتاپ برای مهر که ارشد شروع میشه رو دارم ولی دقیقا نمیدونم چجور لپتاپی بگیرم ؟ ۱.مشخصاتش باید در چه حدی باشه تا نیازهای دوران ارشد رو برطرف کنه و به مشکلی برنخورم ؟ ۲.و چه مارکی برای لپتاپم بگیرم ؟(vaio , hp , dell , ... ) لطفا دوستانی که تجربه دارند کمک کنند |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - milad_rahimi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ
سلام.منم میخوام بخرم.تا حدودی هم تحقیق کردم.مثل اینکه ایسوس سری n حرف اول رو میزنه.اینی که مد نظر منه ۱۸۰۰۰۰۰تومنه.البته خودم شخصا باش کار نکردم که با اطمینان بگم خوبه.ولی تا حالا همه تاییدش کردن. |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - milad_rahimi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ
dell در مقابل asus قابل قیاس نیس اصلا |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - phoenix021 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
یه دانشجوی ارشد لپ تاپ خیلی خفنی نمی خواد ، نمی خواین کار گرافیکی سنگین باهاش کنین که ،تهش اینه یه ویژوال استدیو یا sql server نصب کنین روش دیگه ، اگه ارشد نرم باشین هم که کارتون بیشترش rational rose و EA هست دیگه ، به نظر من شما ملاکت یه لپ تاپ باشه که هم سبک باشه هم شارژ بیشتری نگه داره نسبت به بقیه لپ تاپ ها ، اینجوری خیییلی جلو هستی |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ
من خیلی لپ تاپ هایی ASUS دیدم که سریع باطریشون خراب می شه. کم کم دارم به این نتیجه می رسم که این قضیه در مورد همه ی لپ تاپ های ASUS صادقه. راستی اکثر سری های ASUS و ACER با لینوکس مشکل دارند. من الان HP دارم و خیلی با لینوکس خوب کار می کنه. |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - milad_rahimi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ
واقعا باتریشون زود خراب میشه؟ من نمیدونسم.نظرتون راجع به سامسونگ چیه؟ البته من یه لپ تاپ میخوام که تا ۳ یا۴ سال احتیاج به update نداشته باشه. |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ
من تا حالا با سامسونگ کار نکردم. ولی پیشنهاد من سونی یا HP هست. |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - milad_rahimi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ
من دیروز بازار بودم.نظر جالبی راجع به hp نداشتن.ولی گفتن سامسونگ خوبه.ولی به asus نمیرسه. |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
به نظر فروشنده ها اطمینانی نیست. باید از مصرف کننده ها پرسید. |
RE: خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - milad_rahimi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط: به نظر فروشنده ها اطمینانی نیست. درسته.کی به شما معرفی کرده سامسونگ یا اچ پی رو؟ |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
من خودم HP دارم و خیلی راضیم. ( سری pavilion) |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - milad_rahimi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
چند وقته خریدیش/؟ |
خرید لپتاپ برای دوران دانشجویی ارشد - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ
۲ سالی میشه که خریدم |