کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
کلید سازمان سنجش - mehrline - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۶ ب.ظ
موج جان تخمین نزدی؟ تخمینی چند؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mehrline نوشته شده توسط: بچهها درصدای من با کلید سنجش اینطوریه: اگه درست محاسبه کرده باشی و مشترکات همین باشه ۲۵۰ تا ۴۵۰ |
کلید سازمان سنجش - mehrline - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۸ ب.ظ
البته اگه سوالای مشکل دار مثل ۵۲ عوض بشه مشترکا بالا میره- ولی خوب فکر نکنم شبانه هم بیارم مثلا رتبهی خوب پارسه بودیم .پارسه هم با اون آزموناش راستی ممنون |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۸ ب.ظ)mehrline نوشته شده توسط: البته اگه سوالای مشکل دار مثل ۵۲ عوض بشه مشترکا بالا میره- ولی خوب فکر نکنم شبانه هم بیارم برو سراغ قبولیها عزیز نا امیدی اولین رفیق شکسته با ۳۲۰ شبانه شیراز و با ۲۳۰ روزانه اصفهان هم آوردن |
کلید سازمان سنجش - asp_vb - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۶ ب.ظ
دوستان برا منم تخمین می زنید مشترک ۳۲ تخصصی نرم ۴۲ زبان سفید ریاضی ۳ |
RE: کلید سازمان سنجش - موج - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۶ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: دوستان برا منم تخمین می زنید حدود ۲۵۰ |
کلید سازمان سنجش - sdcsada - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ب.ظ
تخمین بزن: مشترک ۵/۵۵ تخصصی نرم ۱۱/۶۷ زبان ۲۵/۵۵ ریاضی -۶ |
RE: کلید سازمان سنجش - hatami - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:شاید از این نوشتهها خوشتون نیاد ولی فکر کنم موج خیلی خوش بینانه داره به قضیه نگاه میکنه(09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mehrline نوشته شده توسط: بچهها درصدای من با کلید سنجش اینطوریه: زبان ۵ ریاضی -۳ مشترک ۴۵ تخصصی نرم ۴۴ رتبه پارسال این دوست من ۳۴۰ شد پارسال من البته یک رتبه ای بالاتر از ۵۰۰ یا حتی ۶۰۰ را براتون پیش بینی میکنم |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mehrline نوشته شده توسط: بچهها درصدای من با کلید سنجش اینطوریه:گرایش ۱: ۱۲۶ گرایش ۲: ۱۲۲۸ گرایش ۳: ۹۹۴ گرایش ۴: ۷۷۴ |
RE: کلید سازمان سنجش - hatami - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۶ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: دوستان برا منم تخمین می زنید من بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تخمین میزنم |
کلید سازمان سنجش - sdcsada - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
لطفا تخمین بزنید: مشترک ۵/۵۵ تخصصی نرم ۱۱/۶۷ زبان ۲۵/۵۵ ریاضی -۶ از آخر اول می شم یا از اول آخر؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ب.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: تخمین بزن: یکم ملایم تر گرایش ۱: ۱۲۴۳ گرایش ۲: ۱۱۲۵۰ گرایش ۳: ۸۴۹۴ گرایش ۴: ۶۹۸۹ |
RE: کلید سازمان سنجش - hatami - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ب.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: تخمین بزن: من درست متوجه نشدم اگه مشترک ۵ درصد زدی بیخیال تخمین شو. ولی اگه ۵۵ درصد زدی میتونی به زیر ۳۰۰ هم امید داشته باشی |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۶ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: دوستان برا منم تخمین می زنیدگرایش ۱: ۲۴۹ گرایش ۲:۲۳۸۳ گرایش ۳: ۹۱۴ گرایش ۴: ۵۱۲ |
RE: کلید سازمان سنجش - حامد - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ق.ظ
اینم تخمین بزنید تا ببینیم تعداد شرکت کننده رو چند نفر تخمین می زنند! زبان ۳۳- ریاضی ۳۳- مشترک ۳۳- تخصصی نرم ۳۳- تخصصی هوش ۳۳- تخصصی معماری ۳۳- |