گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسمان ابری - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۳ ب.ظ
سوال طراحی الگوریتم که کوچکترین بازه ی مثبت از اعداد مثبت را می خواست بازه اش را من ۳ تایی در اوردم سوال مربوط به هاش هم دو تاش ظاهرا درست بود و با وارسی خطی سازگار می شد سوال دوم گسسته عکس نقیض خود سوال می شد ؟ چون گفته بوود عکس و نقیض ریشه معادله مشخصه را خواسته بود فقط می شد ۳ به توان ان ؟ ریشه مضاعف که نمی شد درسته |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - naserqw - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۳ ب.ظ
به نظرم ۹۴ اسونتر بود امسال ساختمان و الگوریتمو یه جوری داده بودن ادم دو به شک میشد بین گزینه ها. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ب.ظ
گند که زدم درست اما کنجکاوم بدونم اون سوال که گفته بود رقم یکان جواب چی میشه و داده بود ۱ به توان ۱۳۹۵ + ۲ به توان ۱۳۹۵ الی آخر جوابش میشد چند ؟ صفر میشد ؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mehRUN - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰ ب.ظ
از دید من(یعنی با مقدار اطلاعات و میزان مطالعه من که که اکثر کتابارو مطالعه کرده بودم): مشترک امسال نسبت به سال قبل خیلی سخت تر بود گسسته پارسال با همون اطلاعات درون سوال میشد حلشون کرد و لی امسال گسسته خیلی نکته دار بود مدیریت تقریبا مثل سال قبل بود (یخورده سخت تر از سال قبل) تخصصی متوسط بود ولی هوش مصنوعی نسبت به ۳سال گذشته سوال های دور از انتظاری داشت و سیستم عامل هم تقریبا آسون بود متاسفانه بخاطر گیر کردن رو گسسته زبان از دست دادم کسایی که تسلط بیشتری داشتن حتما براشون آسون تر بود کسایی هم که کم خوندن براشون خیلی سخت بود کسایی هم که آزمایشی آزمون دادن و نخونده بودند میان میگن امسال خیلی خیلی آسون بود :O امیدوارم هممون نتیجه خوبی بگیریم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - newwink - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ
علومیا کجان؟ نیستن چرا؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mr saeed - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ب.ظ
بعضی از دوستان که کنکور آی تی کنکور اصلیشون بی دلیل جو میدن که آسون بوده!! به هیچ عنوان اسون نبود!! حتا بدون نگاه کردن به محتوای سوال وقتی ۴ یا ۵ تا سوال از ۱۲ سوال ساختمان طراحی این باشه که چندتا گزینه درست است!!! باید بدونید قرار با دیدن پاسخنامه سنجش چه رعشه ای به تنتون بیفته واقعا هدف این سوالا چند گزینه صحیح چیه بجز اینکه کسی که خونده غلط بزنه!!؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ب.ظ)mr saeed نوشته شده توسط: بعضی از دوستان که کنکور آی تی کنکور اصلیشون بی دلیل جو میدن که آسون بوده!! دقیقا، باید به گوش سنجش برسونیم این قضیه رو، این سوالات اصلا استاندارد نیستن و خیلی به داوطلب ضربه میزنن |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mehRUN - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ
من فکر می کنم اصل و پایه کنکور کلا اشتباست و ناعدالتی هستش ولی میتونن توزیع سوالات سخت و متوسط تو هر درس رعایت کنن که فرق کسی که درس خونده با نخونده مشخص بشه وقتی یه درس اکثر سوالاتش سخت هستش چجوری باید فرق کسی که خونده و کسی که نخونده متوجه بشن؟!!!! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - reza.bsh - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ ب.ظ)araz22 نوشته شده توسط: کاش سخت بود ادم زورش نمیومد اینقدر.. اسون ترین کنکور چند سال پیش بودد. از منفی هایی که خوردی مشخصه خیلیا باهات موافق نیستن... از پارسال که خیلی سخت تر بود. مخصوصا مشترک و معماری |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - araz22 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: با مستر سعید کاملا موافقم، از بیرون که نگاه میکنی خیلی آسون بودن،اما سر کنکور جو کنکور و سوالایی که معتقدیم آسونه همه شون مستعد تحلیل آنچنانی و محاسبات خیلی زیاد بودن،باید با سرعت نور جواب میدادی قدرت تحلیلت خیلی زیاد میبود همینگ که محسباتی نداشت فقط xor بود. سوال بعدی icmp سوال ۱۰۰۰ دستگاه سوال کنکور ایتی ۸۸ بود شبیه بود ۳تا خوبه دیگه (۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ب.ظ)reza.bsh نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ ب.ظ)araz22 نوشته شده توسط: کاش سخت بود ادم زورش نمیومد اینقدر.. اسون ترین کنکور چند سال پیش بودد. من نمیگم الان رتبه دو رقمی میشم که.از چیزی که فک میکردم خیلی اسون تر بود.به خصوص سیستم+هوش+پایگاه ۴ تا سوالای نرم هم دقیقا تو کتاب مدرسان هس |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - good arman - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ
سوالات سخت نبود وحشتناک بودداده الگوریتم شبکه خیلی سخت گسسته متوسط رو به بالاپایگاه متوسط رو به بالا سیستم اسون هوش متوسط بنظر من مدیریتم متوسط بود اما از سال قبل سخت تر بود معماری هم متوسط زیان نمیدونم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mr saeed - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ب.ظ
اقا araz این کنکور کنکوریه که بعد از پاسخنامه سنجش مشخص میشه کی چیکار کرده. اینکه چقدر سوال زده شده مهم نیس!!فوق العاده سوالا شک برانگیز بود!! بنظرم کسی که کمتر سوالا رو جواب داده ولی با دقت خیلی بیشتر سود کرده به دوستای کامپیوتریم پیشنهاد میدم رو سوالای ساختمان مخصوصا چند گزینه ایا وقت نزارن... |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ)newwink نوشته شده توسط: علومیا کجان؟ نیستن چرا؟من علوم بودم امسال علوم کم هستن من توی این فروم فقط سامان samy.vivo و داوود davood_2016 رو علوم دیدم تخصصی خیلی سخت بود، پایه آسون در کل زیاد خوب نبود ولی شکر جواباروهم پشت شماره داوطلبی روی میز نوشتم بیرون آووردم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - edward71 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ب.ظ
سوالات مهندسی نرم افزار رو میشد با خوندن فصول آخر کتاب مهندسی نرم افزار پارسه جواب داد، الان نگاه کردم ، اون سوال DRE مال فصل ۱۱ هست و حداکثر کاراییش مال زمانیه که به ۱ برسه و من اشتباه کردم و زدم گزینه ۳ که فته بود باید به صفر برسه !!! حسابی گند زدم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tara.b - 16 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ب.ظ)mr saeed نوشته شده توسط: بعضی از دوستان که کنکور آی تی کنکور اصلیشون بی دلیل جو میدن که آسون بوده!! سلام من امروز کنکور ای تی داشتم و فردا صبح انشالله کنکور کامپیوتر برام سوالات ای تی بعضی دروسش واقعا گیج کننده بود وقتی داخل این تاپیک پست بعضی از دوستان رو دیدم که بارها گفتن خیلی اسون بود و حیف و ..... واقعا بی اختیار گریه کردم نه برای اینکه برای دوستان راحت بوده ،انشالله موفق باشن، برای اینکه کل اعتماد به نفسم فرو ریخت. برای من که سال دومه کنکور میدم فکر کنم بعضی درسا واقعا سخت بود و واقعا نمیشد بفهمی کدوم درسته و کدوم غلط. ممنونم بابت واقع بینیتون |