|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: قاشق نشسته که دهنی کسی نیست دهنی خودمونه .. ( هرچند دهنی کس دیگه هم بود فرقی نداشت الان که فکرشو می کنم )
دیگه تهش دهنی رفیقمونه. 
آخرش رفیق نباشه هم دانشگاهی که هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
کاربرای دختر در جریان باشید فردا روزی مادر میشید باید بستنی نیم خورده بچه تونو تموم کنیدا. تازه این فقط یه چشمه شه، بقیه شو دیگه نمیگم حالتون بد نشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: بابا سوسول چیه!!! خب کثیفه فکر کن تو دهن کسه دیگه ای بوده یعنی بمیر از گشنگی نمیتونم چنین کاری بکنم
البته دوستام هم منومیشناختن هوامو داشتن
ولی نگار من دیگه ب اندازه تو حساس نبودم
تو فک کنم از اونایی هستی ک تو لیوان دوستت اب نمیخوری
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کاربرای دختر در جریان باشید فردا روزی مادر میشید باید بستنی نیم خورده بچه تونو تموم کنیدا. تازه این فقط یه چشمه شه، بقیه شو دیگه نمیگم حالتون بد نشه. 
بچه ادم ک اصن یچیز دیگس عسله مامانه
من تا ته همچیش هستم
مادر نمیشین ک متوجه این چیزاش بشین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: ولی نگار من دیگه ب اندازه تو حساس نبودم
مخصوصا اگه طرف با دهن پر از غذا از لیوان استفاده کرده باشه و نمونه غذا لب لیوان چسبیده باشه. 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: ولی نگار من دیگه ب اندازه تو حساس نبودم
مخصوصا اگه طرف با دهن پر از غذا از لیوان استفاده کرده باشه و نمونه غذا لب لیوان چسبیده باشه.  
اینجوری که اصلا ویتامین هم داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: اه اه افروز:|
افاق؟ توام؟
بابا بیخیال تا این حد لازم نیس
دوستته بابا شیپیش ک نداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ
یادش بخیر تو خوابگاه شریف داشتیم درس میخوندیم یهو سوسک از روی کاغذا رد میشد.
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: افروز فک کنم تو از نوع گودزیلای کودکی یعنی با لیوان دوستت میخوردی حالا شسته اشکال نداره ولی نه دیگه نشسته منکه اسممو نوشته بودم رو لیوانم کل بچه ها بهم میخندیدن بابا خب قاطی پاتی میشد
نه مادر بودن واقعا فرق میکنه
یااااااااااااا خداااااااااااااااااااااااا. آقا سانسو عوض کنیم بریم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یادش بخیر تو خوابگاه شریف داشتیم درس میخوندیم یهو سوسک از روی کاغذا رد میشد.
اخی پونه نیس این جمله رو از شما بشنوه
خوابگاه شریف و سوسک!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یادش بخیر تو خوابگاه شریف داشتیم درس میخوندیم یهو سوسک از روی کاغذا رد میشد.
شما که لیدر گودزیلاها بودی حتمن با سوسکا هم خوشو بش میکردی یا مثلا راهنماییشون میکردی که از رو کاغذا برن کنار
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: شما که لیدر گودزیلاها بودی حتمن با سوسکا هم خوشو بش میکردی یا مثلا راهنماییشون میکردی که از رو کاغذا برن کنار 
اتفاقا من با حشرات رابطم خوبه. اگه نیش نزنن یا گاز نگیرن با دست میگیرمشون (به استثنای سوسک حموم)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: ساقه طلایی تخم مرغ مگه چشه ؟؟؟ گشنه نشدین تاحالا ؟؟ خیلی جواب میده .. قشنگ ۱ تخم مرغ رو با ۱ ساغ طلایی میخوری ۱ روز رو جواب میده
قاشق نشسته که دهنی کسی نیست دهنی خودمونه .. ( هرچند دهنی کس دیگه هم بود فرقی نداشت الان که فکرشو می کنم )
اگر سه روز هم مجبور شم غذا نخورم این دو مورد رو اصلا و ابدا امتحان نمی کنم 
آخه سیر شدن به چه قیمتی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: شما که لیدر گودزیلاها بودی حتمن با سوسکا هم خوشو بش میکردی یا مثلا راهنماییشون میکردی که از رو کاغذا برن کنار 
اتفاقا من با حشرات رابطم خوبه. اگه نیش نزنن یا گاز نگیرن با دست میگیرمشون (به استثنای سوسک حموم)
متشکریم ک نقطه ضعف دادین دستمون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اتفاقا من با حشرات رابطم خوبه. اگه نیش نزنن یا گاز نگیرن با دست میگیرمشون (به استثنای سوسک حموم)
متشکریم ک نقطه ضعف دادین دستمون
سوسک حموم رو فقط میکشم اما با دست نمیگیرمش.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: شما که لیدر گودزیلاها بودی حتمن با سوسکا هم خوشو بش میکردی یا مثلا راهنماییشون میکردی که از رو کاغذا برن کنار 
مگه تو حموم درس میخوندید که سوسک میومده رو کاغذا ولی سوسک حموم هم راه داره هااا با شاخکاش میشه گرفت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
نه سوسکا کلا با ما زندگی می کردن. البته بعدش سم زدن.
|