مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ashkan_d13 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
آها! دکتر مگه جاشون ثابته؟! خب من همونیم که ردیف دو و سه میشینه، ساعت داره، عینک داره، پسره |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - bitbit - 21 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ
سلام من این ترم داده کاوی و شبکه های اجتماعی دارم(دانشگاه تهران) از بچه های شریف کیا این درس رو گرفتن؟؟یا بازیابی اطلاعات؟؟ کمی در مورد درس و اساتید توضیح میدین؟؟ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - esi - 21 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط: سلام همونطوز که از تاپیک معلومه اینجا مسائل مربوط به دانشگاه شریف بررسی شده و به احتمال خیلی زیاد بچه های دانشگاه تهران اینجا سر نمیزنن ، بهتره از لینک زیر استفاده کنید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اما باز بچه های شریفی که داده کاوی برداشتن(این ترم شبکه های اجتماعی ارائه نشد) می تونن در مورد این درس نظراته خودشونو بگن . |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - bitbit - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:بله هواسم هست اینجا بچه های شریف هستند(21 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط: سلام اینجا بخاطر این پست زدم ببین تو شریف چه اساتیدی اراده میدند و چه جوره؟؟ بهرحال ممنونم |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - didar - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان کسی اطلاع داره برای ثبت نام شریف چه مدارکی لازمه؟ هر چی تو سایتش گشتم پیدا نکردم/ فقط زمان ثبت نامش که زده نوزدهمه/ ممنون اگه راهنمایی کنید ... |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - oli92 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
همون چیزایی که تو سایت سنجش زده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. د- مدارک لازم برای ثبتنام ... |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ)didar نوشته شده توسط: سلام تاپیک رو از ابتدا بخونید مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در سال قبل هست. فعلا همونها رو اماده کنید احتمالا همانند سال گذشته خواهد بود. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - mohammadjavadkho - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ
کسی میدونه واسه ترم اول برای گرایش شبکه چه واحد هایی رو بهتره برداریم ؟با چه استادهایی ؟چند واحد برداریم ؟ |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ali123321 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ)mohammadjavadkho نوشته شده توسط: کسی میدونه واسه ترم اول برای گرایش شبکه چه واحد هایی رو بهتره برداریم ؟با چه استادهایی ؟چند واحد برداریم ؟ چند واحد برمیداری مرد؟ کسی خبر داره شریف میتونی بری گرایشه امنیت؟ کلا امسال هم هرکس میره اونجا تازه گرایششو انتخاب میکنه یا امسال دیگه همه چیز از قبل معلوم شده؟! |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
اون زمانی که ما اونجا بودیم گریش ای تی ها رو بیشتر تزشون تعیین می کرد البته درسها رو هم می تونید در راستای اون گرایشی که علاقه مندید بردارید. یعنی شما امنیت دوست دارید با استادی تز برمیدارید که امنیت کار کرده باشه. موقع استخدام یا هر چیز دیگه ای هم شما می تونید بگید تزتون در زمینه امنیت بوده . مثلا یکی از اساتید معماری تو زمینه شبکه کار می کنند و دانشجویانی که باهاشون تز دارن هم از ای تی هم از معماری هستند. یعنی مثلا دانشجوی گرایش معماری هست ولی تزش ای تی هست. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ali - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
کلا تو شریف روالش اینه. امنیتی بودن شما بسته به استاد راهنمایی هست که شما رو انتخاب می کنه. فکر می کنم تفکیک امسال واسه این بوده که رتبه های خوب تو هر گرایش را پذیرش کنند اما دانشگاه همه رو فناوری اطلاعات ثبت نام می کنه. مثلا دکتر جلیلی ۵ نفر رو انتخاب می کنه، بعد دکتر براتون درس هایی که باید بگیرید رو میگه البته ترم اول فکر کنم خبری از انتخاب کردن استاد نباشه تا عید فکر کنم وقت دارید. واسه ترم دوم حتما معماشناسی رو باید از دانشکده برق یا ریاضی بگیرید. دیگه امنیت پایگاه داده و توسعه امن نرم افزار رو هم باید بگیرید. واسه شبکه پیشرفته ۲ تا استاد تدریس می کنند دکتر میزانیان و دکتر خرازی اگه گلابی می خوای پاس کنی با اولیه بردار. مدیریت شبکه هم با دکتر میزانیان هست که گلابی هست درسش ترم قبل ۲۰ هم داشتن. واسه شبکه پیشرفته دوست من شاید ۳-۴ جلسه کلاس رفت و جزوه رو خوند شد ۱۹ یک چیزی ارشد شریف فکر کنم ۲۹ واحد هست. اگه می خوای چیزی یادبگیری هم شبکه پیشرفته و هم امنیت شبکه را با دکتر خرازی بردارید. |
RE: مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: واسه ترم دوم حتما معماشناسی رو باید از دانشکده برق یا ریاضی بگیرید. دیگه امنیت پایگاه داده و توسعه امن نرم افزار رو هم باید بگیرید.البته دوست من با دکتر جلیلی تز داشتند ولی این درس رو با این دانشکده ها نگرفتند. نمی دونم شاید روال جدیدا تغییر کرده. |
مسائل مربوط به ثبت نام، انتخاب واحد و خوابگاه دانشگاه صنعتی شریف - ali - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
ترم بهمن گذشته ۴ نفر از بچه هایی دکتر جلیلی این درس رو گرفتند و یک نکته خیلی مهم مگه میشه امنیتی باشی و معماشناسی و پروتکل نخونی و ندونی ! |