|
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - mona151 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ)mona151 نوشته شده توسط: جالبه، هیچ کس از قبولیای خواجه نصیر نیومده اینورا !!! من کلا خواستم شرایطمو بگم، اینکه میتونم همزمان هم کار کنم هم درس بخونم تو این گرایش؟ با توجه به اینکه فقط ۵شنبه ها تعطیلم و محدودیت مرخصی و ... یا اصلا آینده ش چجوریاس؟ اینکه مدیریتیه بنظرم زیاد جالب نیومد! البته بازم خداروشکر تهرانه، حداقل مشکل بعد مسافت رو ندارم بهر حال، ممنون از نظرت دوست عزیز خودمم ترجیح میدم برم |
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - arixooo - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
مدیریت سیستم های اطلاعاتی آخه چیش مدیریتیه...به نظر من رشته فوق العاده ای یه...تمام دانشگاه های مطرح دنیا هم این رشته رو دارن.. |
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - mona151 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: مدیریت سیستم های اطلاعاتی آخه چیش مدیریتیه...به نظر من رشته فوق العاده ای یه...تمام دانشگاه های مطرح دنیا هم این رشته رو دارن.. حداقل اسمش ک مدیریتیه ![]() حالا بنظرت با وجود کارمند بودنم میشه... ؟ |
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - arixooo - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ
MIS اه دیگه...کجاش اشتباه شده..خیلی هم درسته.. |
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - Potential - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
MIS ای که شما میگید، کدوم یکی از موارد زیر هست: Management of Information Systems (مدیریت سیستم های اطلاعاتی) تو دانشگاه York انگلیس با این نام هست. یا Management Information Systems (سیستم های اطلاعاتی مدیریت) تو دانشگاه Alberta و MIT با این نام دیدم. و خیلی از عناوین دیگر ... من فکر کنم، دومی برای رشته ای که میخونیم درست تره ... با توجه به رشته ی Management Information Systems ای که در دانشگاه های خارجی ارائه میشه. |
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - persian_genius - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ
کسی میدونه دقیقا ترم اول دانشگاه تهران چی باید بخونیم؟؟ اصلا چی ارائه میدن؟!! |
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - neo_zipbat - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
دیروز ۰۵:۴۸ عصر)neo_zipbat نوشته شده توسط: سلام بچه ها واقعیتش امسال من رتبم زیاد که نه ، اصلا خوب نبود غیر انتفاعی چالوس سیستم های اطلاعات مدیریت در اومدم ، به نظرتون ارزشش رو داره برم یا منتظر نتایج آزاد قزوین بمونم؟ اینم بگم که مسافتم با چالوس زیاده اگه برم باید اونجا بمونم لطفا بفرماید رتبه تون چند شده؟؟ پاسخ کار نمی کرد ، منم کپی کردم، رتبم ۶۰۰ شده بود
|
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - fati_12048 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ)persian_genius نوشته شده توسط: رتبه بندی دانشگاهها طبق اعلام وزارت علوم در سال ۹۰:سلام دوست عزیز.قبولیتونو تبریک میگم. یه سوال:رتبه ارشدو معدل موثرتون چند بود؟(سهمیه نفر اولی داشتین؟) باتشکر. |
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - persian_genius - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ)fati_12048 نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ)persian_genius نوشته شده توسط: رتبه بندی دانشگاهها طبق اعلام وزارت علوم در سال ۹۰:سلام دوست عزیز.قبولیتونو تبریک میگم. سلام . رتبه ۱۳ و ۲۸ معدل ۱۶ رتبه اول هم بودم البته ![]()
|
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - arixooo - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ
راهی نداره...یا حداقل به ذهن من نمیرسه...وای که چقدر مشکلات ساده حل میشن وقتی کلی پارتی گردن کلفت داری..ما که هیچ وقت تجربش نکردیم..اما باید چیز خوبی باشه |
|
نتیجه نهایی رشته آی تی - mojibahal - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ق.ظ
سلام من با رتبه ۴۳ شبکه و ۱۰۶ تجارت ، امنیت اطلاعات روزانه تربیت مدرس قبول شدم. جالب اینجاس که انتخاب دومم آموزش محور روزانه شریف بود که می گفتم صد در صد قبول میشم چون پارسال رتبه ۶۰ قبول شده بوده . پس نتیجه می گیریم شریف پارسال از گرایش ۲و۳ برداشته امسال از ۱و۴ همینه که محل قبولی از نظر رتبه شبکه نسبت به پارسال بدتر شده. یکی دیکه سوال ؟ من علم و صنعت رو پایین تر از تربیت مدرس زدم که اگر بالاتر میزدم احتمال قبولیم بود. کار خوبی کردم یا اینکه علم و صنعت بهتر از مدرسه؟ |
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - doc_shf90 - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)persian_genius نوشته شده توسط:-----------------(15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: وای بر شما که نشستید در مورد خوب و بد بودن دانشگاه تهران بحث میکنید. ببخشید مگه معدل ارشد واسه دکترا هم امتیاز داره؟؟ یا معدل خوب رو واسه سرکار رفتن میگید؟؟؟؟ معدل چند درصد امتیاز داره؟؟؟
|
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - persian_genius - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ق.ظ)doc_shf90 نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)persian_genius نوشته شده توسط:-----------------(15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: وای بر شما که نشستید در مورد خوب و بد بودن دانشگاه تهران بحث میکنید. بله. صد در صد. شما اگر معدل ارشدتون بالای ۱۷ باشه و دوتا مقاله هم داشته باشید بدون آزمون دکتری میتونید پذیرش بشید( از طریق تسهیلات استعداد درخشان) |
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - it866 - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ق.ظ)mojibahal نوشته شده توسط: سلامسلام دوست عزیز تبریک میگم. من هم روزانه امنیت تربیت مدرس قبول شدم.من که هر جا نگاه کردم رتبه تربیت مدرس داخل دانشگاههای کشور ۴ است معمولا بعداز تهران-شریف-امیرکبیر.در مورد استادای تربیت مدرس تحقیق کردم دو سه تا استاد دارند که فیلد کاریشون کلا امنیت هست.من نمیتونم مقایسه کنم بین شبکه و امنیت چون اینجا رتبه های خوبی هم هستند که رفتند شبکه پس درست نیست بخواهیم نسبت به رشتمون تعصب نشون بدیم و حرفی بزنیم که شاید بقیه ناراحت شن!!! |
RE: نتیجه نهایی رشته آی تی - SIMORGH66 - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)Hamed-IT نوشته شده توسط: با سلام خدمت مانشتی های عزیز سلام دوست عزیز،از این بابت اصلا نگران نباش،هر کسی با هر قانونی که وارد خدمت سربازی بشه،بعد از هرچند سال که دوباره وارد بشه و با فرض اینکه ۱۰تا قانون جدید!!! هم بعد از اون تصویب شده باشه،اصلا تاثیری روی پذیرش شما نداره و شما با همون قانونی که اومدی با همون ادامه میدی،این جز آیین نامه های نظاو وظیفه نیروهای مسلح هستش |