ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - آسیه مرادی - ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام آقای محبی خیلی خیلی از لطفتون ممنونم من امروز براتون ایمیل فرستادم، ایمیل تأییدتون هم برام اومد میشه بگین این گروه آخر چند نفر دیگه میخواد تا بفرستیدش؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ)آسیه مرادی نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام دوستان. سلام. خواهش میکنم. هفت نفر دیگه این لیست تکمیل میشه |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - mohad68 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ق.ظ
سلام خسته نباشید هنوزم امکان ثبت نام گروهی و گرفتن تخفیف هست ؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - mohamadali74 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ق.ظ)mohad68 نوشته شده توسط: سلام خسته نباشیدسلام بله مشخصاتتون (نام و نام خانوادگی ؛ رشته و گرایش ؛ شهر )رو به آدرس ایمیل زیر ارسال کنید اینطوری که اقای محبی اعلام کردند این گروه ۷ نفر دیگه جا داره hwe.erfan@gmail.com |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - sahabi2015 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان ببخشید یه سوالی داشتم تخفیف ۵۰ درصدی فقط برای ثبت نام تمام ازمون های ازمایشی هست ؟؟؟ یا فقط ازمون های جامع رو هم شامل میشه ؟ ممنونم |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۳ ب.ظ)sahabi2015 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام. بله ۶ مرحله آزمون آزمایشی و ۴ مرحله آزمون جامع |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - sahabi2015 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ
هزینه بدون ازمون های اینترنتی چقدر میشه ؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)sahabi2015 نوشته شده توسط: هزینه بدون ازمون های اینترنتی چقدر میشه ؟۸۱۰ هزار تومن با تخفیف ۵۰ درصدی ۴۰۵ هزار تومن |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - alireza11119 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ
مهلت ثبت نام تا کی هستش؟؟؟ |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - shafiee123 - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ
با سلام خدمت شما یه سوالی داشتم انشاالله ک تکراری نباشه من فقط میخوام ۴ ازمون جامع رو شرکت کنم میتونم از تخفیف استفاده کنم؟ اگه میشه پس لطف کنید بگین چند میشه با تشکر از شما |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ)alireza11119 نوشته شده توسط: مهلت ثبت نام تا کی هستش؟؟؟ سلام. مهلت هستش فعلا. وقتی مهلتش تموم شد اعلام میکنم (۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)shafiee123 نوشته شده توسط: با سلام خدمت شما یه سوالی داشتم انشاالله ک تکراری نباشه سلام. این تخفیف شامل هر ده مرحله آزمونه. این که فقط جامعها چقدر میشه رو زنگ بزنید از خود موسسه بپرسید |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
سلام. دوستان لیست شماره دو هم تکمیل شد. منتظر تأیید موسسه توی همین تاپیک باشید بعد میتونید تخفیفهاتون رو بگیرید |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - vahidm70 - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)sahabi2015 نوشته شده توسط: هزینه بدون ازمون های اینترنتی چقدر میشه ؟۸۱۰ هزار تومن با تخفیف ۵۰ درصدی ۴۰۵ هزار تومن فکر کنم آزمون های اینترنتی را نخواد کم تر از این بشه. توی تاپیکای قبلی نوشته بودن بدون آزمونای اینترنت هزینش می شه ۲۹۰ هزار تومن |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - آسیه مرادی - ۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۰ ب.ظ
ote='vahidm70' pid='385305' dateline='1442921247'] (۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)sahabi2015 نوشته شده توسط: هزینه بدون ازمون های اینترنتی چقدر میشه ؟۸۱۰ هزار تومن با تخفیف ۵۰ درصدی ۴۰۵ هزار تومن فکر کنم آزمون های اینترنتی را نخواد کم تر از این بشه. توی تاپیکای قبلی نوشته بودن بدون آزمونای اینترنت هزینش می شه ۲۹۰ هزار تومن [/quote] من رفتم نمایندگی مدرسان توی شهرمون گفتن نمیشه آزمونای اینترنتی رو ثبت نام نکرد شما مطمئید که میشه فقط آزمونای حضوری رو ثبت نام کرد؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - fateme001 - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ
سلام آقای محبی ایمیل من رسید؟ |