|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - shayesteNEY - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
در ادامه صحبتهای اقای فرداد باید بگم که یکی از دوستای بنده هم وکیله البته ایشون چندسالی از من بزگتره(۲۹ سالشونه) به گفته خودشون از سن ۲۲ سالگی که وارد فضای دادگاه میشه دیدش نسبت به ازدواج عوض میشه طوری که کلا ازدواج رو بوسید گذاشت کنار نه ای اینکه از اقایون متنفر باشه نه ..........تااا همین ۶ ماه قبل که ازدواج کرد (اونم علی رقم میل باطنی خودش!!!! ) .ازدواج خیلی پیچیده است مخصوصا در جامعه ما . زیبایی، ثروت شآن خانودگی و... همه و همه ظاهر و نمای ازدواج هست زندگیهای شیک قشنگ باکلاس عاشقانه . دوست بودن با یک وکیل خانم خیلی روم اثر گذاشت و همچنین یه دوستمم سردفتر اسناد رسمی بود که در مورد وکالت نامه های زوجین خیلی باهام حرف زد که بعضی از موارد اصلا فکر میکردم تو قصه ها وجود داره !!!!! . پیشنهاد میکنم شما هم فقط دوساعت برید تو سالن دادگاه بشینید |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - sinaaaaa - 14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
از ماها که گذشت
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - crevice - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ
سنت چیزی هست که درون پوست و گوشت این جامعه ریشه دوونده. شما نمیتونید به صرف ۴ جمله و یا تاییدیه ۴ نفر این رو عوض کنید. در ضمن درست هست که میگن طرف نباید حتما همه چیز تمام باشه. اما ورای از بحث بلوغ فکری که بالا رفته و مشکلات ازدواج رو به زعم من بیشتر و بیشتر در تیررس دو فرد قرار گرفته؛ بحث شرایط و تمکن مالی هم بسیار مهم هست. اینکه سیاست کلان عوض میشه و یکی دو برنامه میسازن که فرد با ۲ سال سن ۶ تا بچه داره رو از ذهنتون بندازید دور. اینها تنها میتونن قابلیت زیبا بودن یه شوی تلوزیونی رو به شما نمایش بدن و دیگر هیچ!. این نوع تفکرات تنها برای آماده سازی ذهنی شماست که انتظاراتتون تا حد ممکن کاهش پیدا کنه و این تنها راه چاره ی کوتاه مدتیست که یافته شده. پس ریشه ی مشکلات علاوه بر تغییر نگرش در مورد محوریت مرد در خانواده که باعث افزایش مشکلات عدیده ای درون جامعه سنتی شده؛ تغییر نگرش مردم و جامعه نسبت به طلاق هم به شکل قال توجهی خودنمایی میکنه که باعث شده طلاق خاموش به دلیل ترس از طلاق محتمل که در چند دهه پیش رایج بوده به شکلی که همسر خودش رو فراموش، و سعی میکرده که فرزندانش رو از هر جهت تامین کنه(همان قضیه لقمه از دهان خود گرفتن و کردن در دهان فرزند) که امروزه روز تبدیل به طلاق منگول دار شده. البته به نظرم این اتفاق خوبی هست... چرا باید دو فرد که سنخیتی با هم ندارند زیر یک سقف باهم نفس بکشند. اما متاسفانه فرهنگ درستی در مورد طلاق در حال جاافتادن نیست به شکلی که بیشتر من رو به یاد فیلم های ترکیه ای میاندازه که در قیاس آنها با فیلم های کارخانه فیلم سازی کالیفرنیا، هالیوودی ها شایسته و سزاوار ستایشند و مستحب هست که برای امواتشان فاتحه خواند! |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - abji22 - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ
crevice چقد شما قشنگ حرف میزنی واقعا همش ازخودت بود؟من تو خواب ببینم همچین جمله بندی هایی رو |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - shayesteNEY - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: crevice چقد شما قشنگ حرف میزنی واقعا همش ازخودت بود؟من تو خواب ببینم همچین جمله بندی هایی رو نقل قول: چه متن سخت و سنگینیBig GrinBig Grinبا سلام و احترامات فایقه خیلی جمله بندیتون قشنگ بود ![]() با تشکر
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - crevice - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: crevice چقد شما قشنگ حرف میزنی واقعا همش ازخودت بود؟من تو خواب ببینم همچین جمله بندی هایی رو (۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: چه متن سخت و سنگینی (۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: با سلام و احترامات فایقه والا خودمم الان برگشتم خوندم؛ موافقم پست زمختی شده بود. ولی جامعه شناسی رو خیلی خوب اومدی ![]() فک کنم اصلی ترین دلیلش این بود که جدی و با اخم و خشم داشتم مطلبو مینوشتم...
|
پاسخ : RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - shamim_70 - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: چند وقت پیش خواهرم زنگ زده بود بهم میگفت دکترا بخون خوبه، گفتم بابا باید یه انگیزه ای باشه یا نه؟ من می خوام برم سر کار، پول در بیارم، وارد زندگی بشم و... گفت همکار ما دانشجوی دکتری هست، متاهل هم هست، بچه هم داره، اونوقت داره دکتری هم میخونه. پس تو هم می تونی. اون لحظه برنگشتم بهش بگم که خب اگه منم ازدواج کنم همه ی این کارها رو بهتر از همکارتون انجام میدم. بالاخره متاهل شدن خودش انگیزه میاره. وقتی مجردی فقط خودتو میبینی ولی وقتی متاهلی همسرتو، بچه تو و بقیه رو هم میبینی.مطمین باش برات برنامه چیدین ![]() مبارکههههههه |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - s-nowrozi - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: چند وقت پیش خواهرم زنگ زده بود بهم میگفت دکترا بخون خوبه، گفتم بابا باید یه انگیزه ای باشه یا نه؟ من می خوام برم سر کار، پول در بیارم، وارد زندگی بشم و... گفت همکار ما دانشجوی دکتری هست، متاهل هم هست، بچه هم داره، اونوقت داره دکتری هم میخونه. پس تو هم می تونی. اون لحظه برنگشتم بهش بگم که خب اگه منم ازدواج کنم همه ی این کارها رو بهتر از همکارتون انجام میدم. بالاخره متاهل شدن خودش انگیزه میاره. وقتی مجردی فقط خودتو میبینی ولی وقتی متاهلی همسرتو، بچه تو و بقیه رو هم میبینی.با قضیه ازدواج تون کاری ندارم بعضی ها واقعا چه درک پایینی دارن نسبت به دکترا - وقتی یه نفر دکترا داره یعنی تو یه زمینه خاص در یه رشته خاص تخصص داره حالا وقتی که شما می گید برم سر یه کار بعد فرمالیه (البته از دید من ) یه مدرک دکترا بگیرم م÷ل تمام استاد های جوان دوره کارشناسی ام تو دانشگاه علوم و فنون از بقیه جامعه چه انتظاری می خواهید داشت؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - Densike - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: چند وقت پیش خواهرم زنگ زده بود بهم میگفت دکترا بخون خوبه، گفتم بابا باید یه انگیزه ای باشه یا نه؟ من می خوام برم سر کار، پول در بیارم، وارد زندگی بشم و... گفت همکار ما دانشجوی دکتری هست، متاهل هم هست، بچه هم داره، اونوقت داره دکتری هم میخونه. پس تو هم می تونی. اون لحظه برنگشتم بهش بگم که خب اگه منم ازدواج کنم همه ی این کارها رو بهتر از همکارتون انجام میدم. بالاخره متاهل شدن خودش انگیزه میاره. وقتی مجردی فقط خودتو میبینی ولی وقتی متاهلی همسرتو، بچه تو و بقیه رو هم میبینی.منو اگه دعوت نکنی اصلا دیگه اسمتم به زبون نمیارم D: |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - Densike - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:یه دونه ای D:(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: منو اگه دعوت نکنی اصلا دیگه اسمتم به زبون نمیارم D: |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - abji22 - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
x86مراسمتون تو تعطیلات عید بزارید که ماهم بتونیم بیایم ![]() البته با اقامون ![]() ![]() (۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: چند وقت پیش خواهرم زنگ زده بود بهم میگفت دکترا بخون خوبه، گفتم بابا باید یه انگیزه ای باشه یا نه؟ من می خوام برم سر کار، پول در بیارم، وارد زندگی بشم و... گفت همکار ما دانشجوی دکتری هست، متاهل هم هست، بچه هم داره، اونوقت داره دکتری هم میخونه. پس تو هم می تونی. اون لحظه برنگشتم بهش بگم که خب اگه منم ازدواج کنم همه ی این کارها رو بهتر از همکارتون انجام میدم. بالاخره متاهل شدن خودش انگیزه میاره. وقتی مجردی فقط خودتو میبینی ولی وقتی متاهلی همسرتو، بچه تو و بقیه رو هم میبینی.مطمین باش برات برنامه چیدین الان یکی به من بگه چرا واسه این پست سپاس زدم؟اخه من دامادم؟خواهر دامادم؟مادر دامادم؟ والا |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - shayesteNEY - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ)raha_ce نوشته شده توسط: این تاپیک باز بالا اومد.....کسی رو انتخاب کن که میدونی میتونه برات اینده رو بسازه اره درسته برای شروع زندگی لازم نیست همه چیزش اوکی باشه . شیرینی خونه خریدن به اینه که چند سال اجاره نشینی کرده باشی . شیرینی ماشین خریدن به اینه که قبلش نداشته باشی. در هر حال اگه از نظر مالی نگرانی و اگه طرفت توانایی اداره زندگی رو داره و میتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون .نگران اوضاع مالی نباش. پول آماده ادمو قدر نشناس میکنه |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - barabox - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ
در مورد دختر چی ؟ شما بنظرتون دختری که از لحاظ فرهنکی و مالی بالاتر از پسره هست دچار مشکل نمیشه پسر ؟ اصلا برخورد کردین با همچین نمونه ای؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - shamim_70 - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: در مورد دختر چی ؟ سلام دوست عزیز بنظرم بحث فرهنگی در ازدواج خیلیییی مهمتر از بحثهای مالی هس من پیشنهاد میکنم حتما از لحاظ فرهنگی در یک سظح باشید یا حداقل تفاوت فرهنگی حداقل باشه!....من بشخصه دیدم تو دوستام یا فامیل سرهمین تفاوت فرهنگی ای که بین خانواده ها بوده باعث مشکل یا بعضا جدایی بینشون هم شده!... |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج - diligent - 21 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: حالا اگر دوست داشتین در روزای آتی(آخه به قول یکی از دوستام میگفت تو ایام عید که خانواده ها فرصتشون بیشتر برای اشنایی و دوران نامزدی) کیسایی که برام جالب بودو شرح بدم وگرنه که بیخیالبله ممنون میشم شرح بدین
|