تالار گفتمان مانشت
انتخاب رشته - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵
انتخاب رشته - somayeh kashefi - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ

سلام
اسم منم از مجازی دانشگاه شهید بهشتی امده یعنی چی واسه مجازی هم باید بریم مصاحبه؟

RE: انتخاب رشته - موج - ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط:  ممنون
بله اطلاعیه سنجش الان اومد

در ضمن اطلاعیه دانشگاه فردوسی اینجاست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط:  سلام
اسم منم از مجازی دانشگاه شهید بهشتی امده یعنی چی واسه مجازی هم باید بریم مصاحبه؟

شرایط رو در اطلاعیه سنجش توضیح داده
نکته جالب برای پذیرش شهید بهشتی هست که گفته معافیت دائم یا پایان خدمت جزو مدارک لازم هستHuh

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: انتخاب رشته - marygoli - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ

تا چه رتبه ای اعلام کردن؟ کسی نمی دونه؟
آخه دوست من در نیومده و رتبشم بد نشده...
ممکنه از اول هر کسی که زده(حتی رتبه یک) شمرده باشن تا ۳برابر؟؟ یعنی ممکنه تا ۵۰۰ بیشتر نشده باشه اگه هر ۵۰۰ نفر حتی آخرین انتخابشون الکی مجازیو زده باشن؟؟ و هیچ کدوم از اینایی که الان چندبرابر در اومدن حتی به این انتخابشون نرسه و خالی بمونه؟؟؟؟
اگه کسی اطلاعی داره به ما هم بگه. من که نزدم ولی دوستم داره دیوونه می شه می گه مجازیم در نیومدم دیگه هیچ!!!

انتخاب رشته - asp_vb - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ب.ظ

من رتبم ۱۰۲۰ نرم شده بود الان مجازی بهشتی رو آوردم.....

RE: انتخاب رشته - alime - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)marygoli نوشته شده توسط:  تا چه رتبه ای اعلام کردن؟ کسی نمی دونه؟
ممکنه از اول هر کسی که زده(حتی رتبه یک) شمرده باشن تا ۳برابر؟؟ یعنی ممکنه تا ۵۰۰ بیشتر نشده باشه اگه هر ۵۰۰ نفر حتی آخرین انتخابشون الکی مجازیو زده باشن؟؟ و هیچ کدوم از اینایی که الان چندبرابر در اومدن حتی به این انتخابشون نرسه و خالی بمونه؟؟؟؟
اگه کسی اطلاعی داره به ما هم بگه. من که نزدم ولی دوستم داره دیوونه می شه می گه مجازیم در نیومدم دیگه هیچ!!!

توی اطلاعیه همه‌ی دانشگاه‌ها رو زده‌، دانشگاههایی مثل تربیت مدرس و شیراز و نور طوبی تهران اسامی چند برابر ظرفیت اعلام نکردن و با همون نتایج نهایی نتیجشون میاد چون مصاحبه ندارن

انتخاب رشته - z_m - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ

سلام دوستان.
اسم چه کسایی در میاد؟کسایی که تو فرم انتخاب رشته این دانشگاه‌ها رو زدن؟
اسم من در نیمده و رتبم بد نبوده(۱۴۶).
با این وجود کسایی که اعتراض کردن به رتبه‌ها وضعیتشون چی می شه؟

RE: انتخاب رشته - موج - ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ

(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)z_m نوشته شده توسط:  سلام دوستان.
اسم چه کسایی در میاد؟کسایی که تو فرم انتخاب رشته این دانشگاه‌ها رو زدن؟
اسم من در نیمده و رتبم بد نبوده(۱۴۶).
با این وجود کسایی که اعتراض کردن به رتبه‌ها وضعیتشون چی می شه؟

اولا که چون ۵ برابر ظرفیت هست اعتراضها خیلی تاثیری در رابطه با این نداره
دوما بله اونهایی که انتخاب کردن این کدرشته‌ها رو به صورت پنج برابر ظرفیت برای مصاحبه و آزمون معرفی میشن

RE: انتخاب رشته - marygoli - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ق.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ق.ظ)yadegar1363 نوشته شده توسط:  
(30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)marygoli نوشته شده توسط:  تا چه رتبه ای اعلام کردن؟ کسی نمی دونه؟

تا ۲۵۰۰ نرم افزار اطلاع دارم که شهید بهشتی و فردوسی رو آوردن.

ممنون که اطلاع دادید. پس برم به دوستم بگم. شاید کد رهگیری یا رمز ورودشو اشتباهی زده.

RE: انتخاب رشته - farshid - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ق.ظ)yadegar1363 نوشته شده توسط:  از دوستان کسی در مورد مصاحبه دانشگاه شهید بهشتی چیزی می دونه؟ مصاحبه از چی هست؟ کسی اطلاعیشو دیده؟

هنوز هیچ اطلاعیه ای تو سایتش نزاشته‌، معلوم نیست
======================================

انتخاب رشته - saba3368 - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ

مالک اشتر تا چه رتبه ای هوش دعوت به مصاحبه کرده؟
تا ۵۸۰ هوش رو میدونم قبول شدن

RE: انتخاب رشته - farshid - 01 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ق.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۶ ب.ظ)yadegar1363 نوشته شده توسط:  
(31 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط:  
(31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ق.ظ)yadegar1363 نوشته شده توسط:  از دوستان کسی در مورد مصاحبه دانشگاه شهید بهشتی چیزی می دونه؟ مصاحبه از چی هست؟ کسی اطلاعیشو دیده؟

هنوز هیچ اطلاعیه ای تو سایتش نزاشته‌، معلوم نیست
======================================

به نظر میاد مطالب سایتش اصلا بروز نمیشه. تاریخ امتحانات رشته کامپیوترش مربوط به سال ۸۸ . نکنه آدرس سایتش چیز دیگه ای باشه.

توی اطلاعیه‌ی سنجش هم همین سایت رو زده

انتخاب رشته - armin651987 - 01 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ق.ظ

دوستان یه نکته ای راجع به مجازی شهید بهشتی هست که باید بدونین.
الآن دیگه کارت پایان خدمت نمی خوان. اون چیزایی که تو سایت نوشته برای ۱۰۰ سال پیشه. خودم رفتم پیش رئیس آموزش مجازی شهید بهشتی پرسیدم گفت اون برا کسایی بوده که از خارج میومدن و می خواستن ایران درس بخونن و اینا. سر همین زیاد به چیزایی که تو سایت نوشته توجه نکنین مگز تا زمانی که اطلاعیه راجع به مصاحبه و اینا بزنه.
Wink
همین الآن اطلاعیه دانشگاه شهید بهشتی برای دوره های مجازی اومد

چک کنید Smile

انتخاب رشته - farshid - 01 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ

این اطلاعیه هم که وضیعت رو پیچیده‌تر کرد

انتخاب رشته - armin651987 - 04 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ

بین الملل دانشگاه تهران هزینه اش حدود ۲۰ میلیون این طورا میشه
ولی اگه هزینه مهم نیست برات بین تهران و بهشتی خب تهران برو Wink

انتخاب رشته - ملیکا - ۰۵ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ

بین الملل معتبر تره ولی هزینه اش زیاده‌، البته اگر از طریق کنکور قبول بشید هزینه اش نصفه ولی به صورت آزاد خب هزینه اش خیلی بیشتره .