![]() |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور(نظرات از سال ۹۰ تا۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - fatima1537 - 06 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
لطفا اگه استادی ایرادی داره اسمش رو ننویسید. توی فضای مجازی مناسب نیست. و ظلمه در حق اون استاد. شاید کسی باشه که از نزدیک اون رو بشناسه |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - kashir - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ)karimi نوشته شده توسط: اقای کارگهی که دیگه نظریه زبان های نصیر رو تدریس نمی کنن دیگه کجاها هستن؟ (۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: دوست عزیز همه اساتید نصیر در این موسسه تدریس می کنن. اگه تو سایت نصیر برین جلوی بعضی از دروس نوشته "به زودی اعلام می شود" اینها یعنی دکتر کارگهی، دکتر اجلالی، دکتر سید جوادی، دکتر ابراهیم مقدم، دکتر فیلی و ... که تو سایت موسسه پژوهش اومده و چون قرارداد انحصاری با پارسه بستن و قبل از عید هم با پژوهش بستن اسمشون تو سایت نصیر قید نمیشه ساعات کلاسهایی که جلوشون نوشته "به زودی اعلام می شود" با ساعات کلاسهای موسسه پژوهش یکیه، یعنی دارن با هم همکاری میکنن من سه شنبه با دکتر اجلالی برداشتم و نصیر ثبت نام کردم، حالا نمیدونم کلاسهاش دانشگاه نصیره یا موسسه پژوهش(احتمالا نصیره) |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - karimi - 07 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ق.ظ)kashir نوشته شده توسط:(06 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ)karimi نوشته شده توسط: اقای کارگهی که دیگه نظریه زبان های نصیر رو تدریس نمی کنن دیگه کجاها هستن؟ ممنون ولی من دقیقن متوجه نشدم نصیر و موسسه پژوهش یکی هستند؟و یه سوال از بچه هایی که قبلن کلاساشو رفتن دارم کلاساشون منظم هست؟در کل خوبه من میخوام نظریشو برم؟ممنون میشم اگه جواب بدین ![]() |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - kashir - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ب.ظ)karimi نوشته شده توسط: دقیقن متوجه نشدم نصیر و موسسه پژوهش یکی هستند؟یکی نیستن، ولی دارن با هم همکاری میکنن |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - nina - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ق.ظ
دوستان نظرتون در مورد کلاس سیستم عامل آقای موسوی طیبی چیه(نویسنده کتاب سیستم عامل پوران پژوهش)؟ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - Majid gh - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ق.ظ
تا اونجایی که من میدونم آقای موسوی طیبی دانشجوی دکتر حقیقت بودن |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - kashir - 08 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ق.ظ)nina نوشته شده توسط: دوستان نظرتون در مورد کلاس سیستم عامل آقای موسوی طیبی چیه(نویسنده کتاب سیستم عامل پوران پژوهش)؟کلاسهای ایشون کجا برگزار میشه؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - reyhaneh64 - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: دوست عزیز همه اساتید نصیر در این موسسه تدریس می کنن. یه توصیه اگر کسی تا الان کلاسارو ثبت نام نکرده و مد نظرش همونایی هست که در سایت نصیر تحت عنوان "به زودی اعلام میشود" هست از طریق موسسه نصیر اقدام کنه نه پژوهش که حداقل تخفیفاش شامل حالش بشه من چند تا از کلاسارو تو پژوهش ثبت نام کردم و چون از طریق پژوهش اقدام کردم تخفیف بهم تعلق نمیگیره، علیرغم اینکه کلاسا ظاهرا نصیر تشکیل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - msdsepideh - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ب.ظ
دوستان شنیدم که موسسه پزوهش خیلی بی نظمه و حتی ممکن است اصلا کلاساش تشکیل نشه و بنابراین مراقب باشید پولتون و وقتتون هیچی نشه . دوستان شنیدم که موسسه پزوهش خیلی بی نظمه و حتی ممکن است اصلا کلاساش تشکیل نشه و بنابراین مراقب باشید پولتون و وقتتون هیچی نشه . |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - reyhaneh64 - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ب.ظ)msdsepideh نوشته شده توسط: دوستان شنیدم که موسسه پزوهش خیلی بی نظمه و حتی ممکن است اصلا کلاساش تشکیل نشه و بنابراین مراقب باشید پولتون و وقتتون هیچی نشه . من تماس گرفتم گفتن احتمالا جزییات کلاسا تا ۱۲ تیر مشخص میشه و روی سایت قرار میگیره |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 08 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ ب.ظ
دوست عزیز به نظر من شما باید با موسسه نصیر تماس بگیرید و بگویید ایا دکتر اجلالی در موسسه خارج تهران هم تدریس می کند یا خیر ؟ |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - kashir - 09 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ ب.ظ)nina نوشته شده توسط: یعنی هیچکس با دکتر اجلالی کلاس نداره ازشون بپرسه در شیراز هم تدریس دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعید میدونم خارج تهران تدریس کنن |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - اکتیو - ۱۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ
خطاب به MARJAN2001: بالاخزه در مورد کلاسهای اصفهان به چه نتیجه ای رسیدین؟؟؟ منم دنبالشم.....شدید!!! جهاد دانشگاهی خوبه؟؟؟ من اساتیدش را نمیشناسم! ثبت نام تابستانش هم تا ۲۰ تیره. |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - هاتف - ۱۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ ب.ظ)nina نوشته شده توسط: یعنی هیچکس با دکتر اجلالی کلاس نداره ازشون بپرسه در شیراز هم تدریس دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکتر ۳ روز ۲ش ۵ش و جمعه پارسه هستند، فکر میکنم نصیر هم میرن، پس بعید میدونم بیان شیراز باهاشون معماری برداشتم، من میتونم کمکی به شما کنم؟ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - اکتیو - ۱۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ ب.ظ
بچهها لطفا کمکم کنین.بگین به نطرتون کدوم کلاسها را تابستون بردارم کدومها را پاییز.ترجیحا فشار روی تابستون باشه.... |