گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - aria - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
چه طوری هاتف جان من که می شناسی خوشم میاد ما شمسی پور ها کم نمیاریم بالاخره به اونچیزی که می خوایم دست پیدا می کنیم امیدوارم امسال جای خوبی قبول بشی -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ما هم اگه خدا بخواهد یواش یواش دوباره داریم شروع می کنیم البته یه دوماهی هست شروع کردم ولی خوب به جایی نرسیدم ماه رمضون ماشاالله تواین هوای گرم نمیذاره درس بخونیم البته این سال سومه که می خوام کنکور بدم سال اول وسط راه تغییر رشته دادم از ایتی به نرم افزار اون سال شدم ۸۰۰ سال بعد که امسال باشه علوم سیاسی شرکت کردم شدم۴۴۸شهرستان قبولم ولی دوباره می خوام ای تی شرکت کنم خودم هم نفهمیدم چکار کردم ولی امسال دیگه قطعیه ------------------------------------------------------------------------------------------------ راستی من پایگاه داده رو تموم کردم کلا پایگاه داده ام خوبه خدا پدر مادر استادم دکتر کیوانپور را بیامرزد سیستم عامل دور دوم هستم دارم تکمیل می کنم الان همزمانی هستم البته تست نمیزنم چون خیلی از برنامه عقبم درکل ماه رمضان همه چی رو خراب کرد امیداورم کم نیارم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
بچهها من بعد از یه چند وقتی که به نظر خودم زیاد بود (شاید ۲ روز) دوباره اومدم ///////////////////////////// Currently Status /////////////////////////////
|
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sarehkar - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ
سلام به همه مدار منطقی تموم شد -> معماری جایگزین شد خداییش این فصل آسنکرن عجب چیزی بود (البته برای من) فقط از رو مانو تونستم بفهممش از ریاضی مهندسی هم ۵۰ صفحه مونده ، تموم کردن دور اول ریاضی مهندسی واقعا ذوق داره خدا به داد اونهایی برسه تو ماه رمضون می خوان ریاضی مهندسی رو استارت بزنن پیشنهاد میدم بگذارنش برای بعد عید فطر |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: Elahe خانوم پس به نظرتون ویرایش ٥ بگیرم؟ باز از بقیه هم ک کل کتاب رو خوندند بپرسید ۱۰تومن گرونتره فک کنم من اگه ویرایش ۵ گیرم میومد ۶و نمیگرفتم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - El@he - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
من یه جزوه ریاضی مهندسی از نت گرفتم، کلاً ۹۰ صفحه است! حجمش خیلی کمه. ممکنه درست باشه؟ همینه؟ کتاب پوران رو هم دارم خیلی قطوره! امروز من: نصف نظریه فصل ۴ با تمریناش نصف سیستم عامل فصل ۳ (زمانبندی) خودش ۵ ساعت طول کشید! عوضش فردا و پس فردا می خوام بکوب بشینم پای زبان، فیلم ببینم :ی |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - هاتف - ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: خیلی ممنون از توضیحات مفید و کاملتون.سلام ۱- احتمالا باید از خود نصیر بخرید، یه سری به سایت اش بزنید: nsair.ir ۲- نمیدونستم اصلا توی مکتبخونه ویدئوی آقای معتقدی هست! (۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ)aria نوشته شده توسط: چه طوری هاتف جان من که می شناسی خوشم میاد ما شمسی پور ها کم نمیاریم بالاخره به اونچیزی که می خوایم دست پیدا می کنیمسلام نه آقا شما؟ نمیشه حالا لو ندی سابقه ی خراب مار رو منم برات آرزوی موفقیت دارم پسر. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
من فقط از ساختمان و الگوریتم میترسم همین ...............!!! |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: من فقط از ساختمان و الگوریتم میترسم واقعا سخت ترین درسای کنکور و وقت گیر ترینشون همین دوتا هستن |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
گسسته و طراحی کمر آدمو میشکنه |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
گسسته رو که کلا بیخیال شدم اگه هم وقت داشتم فقط گراف و درخت میخونم عقلاً یه تستی بزنم. هرچند که انقدر بد تست میدن که نمیشه سوالا گسسته رو جواب داد ١سوال کتاب شبکه و سیستم عامل حقیقت چاپ ٩٢ آیا با چاپ قبلش (٩١) فرق داره ؟ لطفا هرکسی کتاب رو داره یا اطلاعات داره بگه ممنون |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ
اقا یه سوالی جدی ساختمان داده و طراحی الگوریتم اینقد سخته ؟؟؟؟ من یعنی گفتم بلدم، حالا بیخیالش :-s به قول اصفهانیا : "اصی هول شدم یهو" |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ
ساختمان که فک نکنم ولی واسه طراحی یکم هول بشیو شوخی کردم باو اگه قبلا خوب خونه باشی فک نکنم سخت باشه من به شخصه مشکل پایه دارم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: ساختمان که فک نکنم ولی واسه طراحی یکم هول بشیوحجی شوما شیکسته نفسی نفرما من کلا با درسای سبک الگوریتم و ساختمان داده حال میکنم ولی دلیل نمیشه که بتونم خوب تست بزنم ازش که ترم پیش که الگوریتم داشتم، ناپولیتن (یه همچین چیزی بود اسمش :-" ) رو خوندم. البته تا قبل از گراف :-s بابا خدا بزرگه |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - esisonic - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
ظاهرا ً من فقط قدیمی اینجا نیستم!!! ... این مدار الکتریکی چه سخته!!...شیطونه میگه برم تو فاز بی خیالی هاااااااا |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - shahbazi - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: آقای دکتر معتقدی سر کلاس گفته بود که کتاب ریاضی مهندسی اش رو نخونید!! و البته توضیح دادند که منظورشون این نبود که برید کتاب نصیر رو بخونید یا چیز دیگه ای رو بخونید! ایشون میگفتند چون کتاب باید کامل باشه و همه مباحث داخل اش باشه یه مقدار زیادی زیاده! سلام بابت زحمتی که برای اپلود جزوه کشیدید ممنونم واقعا جزوه ی خوبیه من برای این درس خود کتاب رو نمیخوام بگیرم چون نمیخوام همه مباحث رو بخونم فقط فوریه و نگاشت این جزوه بنظرتون بخونم کافیه ؟ ممنون |