هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۰۳ آذر ۱۳۹۰۰۵:۵۲ ب.ظ
دیگه قرار نشد جانب داری کنید خانم بچه مثبت(حالا درسته ابجیم هستید ولی ... (
خانم TABAN تا اخر شب وقت دارید ببینم چیکار می کنید (عصر رو که رفتید دکتر هیچی) گزارشتون رو فردا صبح می خونم(ولی صبح زود روی میز باشه )
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 03 آذر ۱۳۹۰۰۵:۵۶ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: دیگه قرار نشد جانب داری کنید خانم بچه مثبت(حالا درسته ابجیم هستید ولی ... (
خانم TABAN تا اخر شب وقت دارید ببینم چیکار می کنید (عصر رو که رفتید دکتر هیچی) گزارشتون رو فردا صبح می خونم(ولی صبح زود روی میز باشه )
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 03 آذر ۱۳۹۰۰۶:۰۶ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: دیگه قرار نشد جانب داری کنید خانم بچه مثبت(حالا درسته ابجیم هستید ولی ... (
آخه فردا صب کله سحرم بازیه . که از قضا حساس ترم هست .
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۰۳ آذر ۱۳۹۰۰۶:۲۲ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آخه فردا صب کله سحرم بازیه . که از قضا حساس ترم هست .
کله صب بازیه تا عصر که نیست دیگه ببینم می تونید این خانم تابان رو از درس بندازین
(خانم تابان حالا صب بازی رو دیدید دیگه بعدش بشینید سر درستون)
دیگه باید با این جوونا راه اومد!!
ما که کلا از دنیا بی خبریم دوستام همش درس می خونن منم که نمی خونم حرص می خورم که چرا نمی خونم(همراه اولین نفرم می خوابم صب همراه اخرین نفر بیدار می شم )
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 03 آذر ۱۳۹۰۰۶:۵۸ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:
(03 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آخه فردا صب کله سحرم بازیه . که از قضا حساس ترم هست .
کله صب بازیه تا عصر که نیست دیگه ببینم می تونید این خانم تابان رو از درس بندازین
ما که کلا از دنیا بی خبریم دوستام همش درس می خونن منم که نمی خونم حرص می خورم که چرا نمی خونم(همراه اولین نفرم می خوابم صب همراه اخرین نفر بیدار می شم )
به به!حداقل این حرفا رو نزنین که اون بنده خدایی که داره بهتون گزارش می ده ازتون یاد نگیره!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۰۳ آذر ۱۳۹۰۰۷:۳۱ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اتفاقا" همین خوبه. اینکه خیال آدم راحت باشه و بتونه راحت بخوابه یعنی نباید نگران بود.
فکر کنم یه کم باید نگران شد اخه دیگه خیلی بی خیال شدم
اخر ترم خدایی نکرده زبونم لال بد می بینم
کاشکی ترم اول بود جو شریف گرفته بود من و همچین می خوندم کم کم جو تموم شد(اواز دهل کم شد)
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:
(03 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:
به به!حداقل این حرفا رو نزنین که اون بنده خدایی که داره بهتون گزارش می ده ازتون یاد نگیره!
اونی که به من گزارش میده واسه کنکور می خونه و رقباش زیادن و دارن خوب می خونن پس قضیش با من فرق می کنه و باید خوب بخونه
حالا اگه داوطلب پیدا شه که من اگه نخوندم دعوام کنه خیلی خوب می شه
بچه خوبی هم هستم دروغ نمی نویسم فقط باید دعوا بلد باشه
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mamat - 03 آذر ۱۳۹۰۰۸:۴۲ ب.ظ
در بارگاه نازم بگشا به رخ که آنجا
نه نیاز خودفروشی و نه نماز خودنمایی
من اگر چه بندگی را به خدا رسانده باشم
همه بندهام خدایا به تو می رسد خدایی
به ستاره ای سحر کن ره وادی شب من
که سپیده سر برآرم به دیار روشنایی
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - TABAN - 03 آذر ۱۳۹۰۰۹:۰۲ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: امروز استثنا مسابقهی والیبال بود . منم با اینکه خیلی کار داشتم نتونستم نبینم . نگران نباشین خانم انرژی مثبت درک می کنن حتما
مرسی خانم بچه مثبت.آخیش یه کم حالم بهتر شد
مرسی از همراهیتون
خانم انرژی مثبت والیبال فردا صبح رو دیگه فکر نکنم ببینم آخه خیلی زود میده.
مرسی که امشب گزارش کار نمیخواید آخ جووووووووووووووون
حالا نمیشه گزارش امروز و فردا رو همون فردا بفرستم.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 03 آذر ۱۳۹۰۱۰:۴۷ ب.ظ
چقدر این پارسه ایها بعده امتحان شلوغ میکنن. آرامش سایتو بهم میریزن.استکان پرت میکنن. شیشه میشکونن .
جوو استرسی میکنن , آدم فکر میکنه فردا کنکور داره. نمیگن یه سری دلتنگ اینجا هستن که نیاز به آرامش دارن, آخه استرس واسه دلتنگا مثله سم میمونه .
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۰۴ آذر ۱۳۹۰۱۲:۱۶ ق.ظ
موضوع اینه که والیبال باعث شده دوستان یه کم از درساشون عقب بیفتن ولی حالا یه روز که ۱۰۰ روز نیست الانم تموم شد مثل این که بازی هم خوب بوده کلا جو والیباله حالا یه کف مرتب به افتخار والیبالیستا
موضوع دوم اینه که دوستان امتحان پارسه دادن کلا دارن به همه چی بد و بیراه میگن
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)TABAN نوشته شده توسط: مرسی خانم بچه مثبت.آخیش یه کم حالم بهتر شد
مرسی از همراهیتون
خانم انرژی مثبت والیبال فردا صبح رو دیگه فکر نکنم ببینم آخه خیلی زود میده.
مرسی که امشب گزارش کار نمیخواید آخ جووووووووووووووون
حالا نمیشه گزارش امروز و فردا رو همون فردا بفرستم.
نه نمی شه بد عادت می شید
گزارش امروز رو فردا صب می فرستید گزارش فردا رو فردا شب، ان شالله امروز رو هم فردا جبران می کنید ببینم چه می کنید
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - - rasool - - 04 آذر ۱۳۹۰۱۲:۴۰ ق.ظ
الهی! اگر طاعت بسی ندارم در هر دو جهان جز تو کسی ندارم.
الهی! تا به تو آشنا شدم از خلق جدا شدم و در هر دو جهان شیدا شدم نهان بودم پنهان شدم.
الهی! تو دوستان را به دشمنانت مینمایی، درویشان را غم و اندوه دهی، بیمار کنی و خود بیمارستان کنی، درمانده کنی و خود درمان کنی، از خاک آدم کنی و با وی چندان احسان کنی، مجلسش روضه رضوان کنی،
الهی! از پیش خطر و از پس راهم نیست، دستم گیر که جز تو پناهم نیست.
الهی! دستم گیر که دستآویز ندارم و عذرم بپذیر که پای گریز ندارم.
الهی! خود را از همه به تو وابستم، اگر بداری تو را پرستم و اگر نداری خود پرستم نومید مساز بگیر دستم.
الهی! ای دور از نظر و ای نیکو حضر و ای نیکوکار نیک منظر، ای دلیل هر برگشته، و ای راهنمای هر سرگشته، ای چاره ساز هر بیچاره و ای آرنده هر آواره، ای جامع هر پراکنده و ای رافع هر افتاده. دست ما گیر ای بخشنده بخشاینده.
الهی! کار آن دارد که با تو کاری دارد. یار آن که دارد چون تو یاری دارد. او که در هر دو جهان تو را دارد هرگز کی تو را بگذارد.
الهی! در سر گریستنی دارم دراز. ندانم از حسرت گریم یا از ناز.
الهی! یاد تو در میان دل و زبان است و مهر تو میان سر وجان.
الهی! یکتای بیهمتایی، قیوم توانایی، بر همه چیز بینایی، در همه حال دانایی، از عیب مصفایی، از شرک مبرایی، اصل هر دوایی، داروی دلهایی،بتو رسد ملک خدایی.
الهی! نام تو ما را جواز، مهر تو ما را جهاز، شناخت تو ما را امان، لطف تو ما را عیان.
الهی! ضعیفان را پناهی. قاصدان را بر سر راهی. مومنان را گواهی. چه عزیز است آن کس که تو خواهی.
الهی! ای خالق بیمدد و ای واحد بیعدد، ای اول بیهدایت و ای آخر بینهایت. ای ظاهر بیصورت و ای باطن بیسیرت، ای حی بیذلت، ای بخشنده بیمنت، ای داننده رازها، ای شنونده آوازها، ای بیننده نمازها، ای شناسنده نامها، ای رساننده گامها، ای مطلع بر حقایق، ای مهربان بر خلایق، عذرهای ما بپذیر که تو غنی و ما فقیر و بر عیبهای ما مگیر که تو قوی و ما حقیر، از بنده خطا آید و ذلت و از تو عطا آید و رحمت.
الهی! ای کامکاری که دل دوستان در کنف توحید توست و ای که جان بندگان در صف تقدیر تو است، ای قهاری که کس را به تو حیلت نیست، ای جباری که گردن کشان را با تو روی مقاومت نیست، ای کریمی که بندگان را غیر از تو دست آویز نیست. نگاه دار تا پریشان نشویم و در راه آر تا سرگردان نشویم.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 04 آذر ۱۳۹۰۰۴:۳۹ ق.ظ
به به عجب هوای لطیفی. این پارسه ایها رفتن لالا از دستشون راحت شدیم .
آخه یکی نیست بهشون بگه بذارین یه روز بگذره. فرداش خوب جوابا رو چک کنین, بعد بیان به موسسه بسیار محترم پارسه اهانت کنین.خوبه حالا بنده خدا پارسه زیاد پولم ازشون نمیگیره. در راه خدا آزمون برگزار میکنه .
حالا مدیرا باید تا صبح مانشتو جارو کنن اینقدر این پارسه ایها پوسته تخمه ریختنو به درو دیوار آدامس چسبوندن .
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Parva - 04 آذر ۱۳۹۰۱۱:۰۰ ق.ظ
گوش سپردن به یه آهنگ استخون دار
مزه مزه کردن یه نارنگی ترش
مکالمهی کوتاه تلفنی با یه عزیز قدیمی
نوشتن تمام دل خوشیا و دل مشغولیا روی یه کاغذ خط دار یا بی خط
شستن پای حرف های مادر
باز کردن پنجره و به جون خریدن سرما و به نیش کشیدن بوی خاک نم خورده
تصادفی باز کردن دیوان حافظ و با ولع خوندن غزلی که نصیب شده
تنهایی قدم زدن توی کوچه پس کوچه های شهر، دم غروب
...
...
زندگی
عشق
آرامش
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۰۴ آذر ۱۳۹۰۱۲:۵۱ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ق.ظ)parva نوشته شده توسط: گوش سپردن به یه آهنگ استخون دار
....
خیلی قشنگ بود ممنون
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mat - 04 آذر ۱۳۹۰۱۲:۵۴ ب.ظ
نقل قول: اگه یکی رو دیدی که وقتی داری رد میشی بر میگرده نگات میکنه، بدون براش مهمی اگه یکی رو دیدی که وقتی داری می افتی برمیگرده با عجله میاد به سمتت، بدون براش عزیزی اگه یکی رو دیدی که وقتی داری می خندی برمیگرده نگات میکنه، بدون براش قشنگی اگه یکی رو دیدی که وقتی داری گریه میکنی باهات اشک میریزه، بدون دوستت داره اگه یکی رو دیدی که وقتی داری با یکی دیگه حرف میزنی ترکت میکنه، بدون عاشقته...
چون قشنگ بود و به دل نشست بزارید منم ۱ شوخی با این جملاتتون بکنم...
و اگر از کنار یک پرنده رد شدی و اون نپرید فکر نکن که ندیدتت بلکه ادم حسابت نکرده...