|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Fardad-A - 29 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ق.ظ
چقدر ساکت و آروم شد اینجا. تا ساکته من حساب کتابام را انجام بدم.
خب ۷۵۰ هزار نفر ثبت نام کردن تا صبح شنبه، بعضیهاشون دو تا رشته بعضی هم تا دو شنبه ثبت نام میکنن اکثرا"هم که دقیقه نودی هستند، بگو میشه یک میلیون تا ۱۴۳۰۰ تومان یعنی چهارده میلیارد و سیصد میلیون تومان . خب برای طراحی سوال هر رشته بگو هر درس حدودا" متوسط ده تا سوال، پانصد هزارتومان، هر رشته متوسط ده درس(که نیست) میشه ۵ میلیون، دست بالا ۱۵۰ رشته داریم (که انگار ۱۳۵ تا ست)، ۷۵۰ میلیون، چاپ دفترچه و حقوق و مراقب و ساندیس و نقل و انتقال سوا لات و پاسخنامه و.... اینم بگو ۵۰۰ میلیون(که عمرا" همچین خرجی بکنیم) میشه یک میلیارد و دویست و پنجاه میلیون . نه بگو یک میلیارد و سیصد میلیون. خب سیزده میلیارد از ارشد سود میکنیم. همینقدر هم از کنکور سراسری، میشه۲۶ میلیارد .یک سه چهار میلیارد هم از دکترا، سی میلیارد .
نه فایده نداره کمه .
باید واسه اینکه در منطقه اول باشیم به پنجاه میلیارد برسه.
ای وای من یک لحظه فکر کردم رئیس سنجشم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - ملیکا - ۲۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ق.ظ
شما تازه پولی که سنجش از آزمونای آزمایشی در میاره رو حساب نکردین .
حداقل دانشگاه آزاد هم نیست که بگیم با این پول میره دارقوزآباد دانشگاه میسازه، خداییش چی کار میکنن با این همه پول ؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ
نتیجه گیری: از اون جایی که پول تو جیبی مبلغ ناچیزیه() مانشتی های عزیز خوب درس بخونن که تعداد کنکوریها کمتر بشه و یه هزارم این پول تو جیبیها رو بدیم مانشت !!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - ایرسا - ۲۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ ب.ظ
سلام
خیلی وقت بود به مانشت سر نزده بودم، آخرین باری که اینجا بودم "هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)" بود
فقط می خواستم بگم دلم براتون تنگ شده بود ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - مازیار صفایی - ۲۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: سلام
خیلی وقت بود به مانشت سر نزده بودم، آخرین باری که اینجا بودم "هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)" بود
فقط می خواستم بگم دلم براتون تنگ شده بود ...
یعنی درس می خوندین؟!
خوش به حالتون!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - parsaNA - 29 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ
دلم برای همتون تنگ شده و وقت نمی کنم سر بزنم مانشت ....................................... ای خدا چرا اینقد وقتم زود می گذره
بخدا هر روز دوس دارم بیام و بحث های جدید رو بخونم . ولی اونقد کار ریخته سرم که .........
شرمنده همتونم .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - malekinasab - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ
دلم گرفته انگار
کاش میشد ترک فاصلهها را چسباند ......صدحیف که چسبم ۱۲۳نبود وبیشتر باز شد
اصلا نمیدونم چی میگم ...نا امیدی تمام استخوان بندی وجود من رو فرا گرفته ........
نمیدونم چی بگم .....فقط یه توصیه به دوستان .....قورباغه را قورت بده ....اول از همه بزرگتره رو قورت بده
ان شاالله یه روز بیاد به ما بگن که کنکور دادی تموم شد
پشت یه کامیون نوشته بود تم همدردی یا تو هم دردی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
گشنمه .
یه تخم مرغ الان آب پز کردم با نون سنگک خوردم ولی سیر نشدم انگار قوه نداره این چیزا . دلم یه چیز چرب و چیلی می خواد .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: گشنمه .
یه تخم مرغ الان آب پز کردم با نون سنگک خوردم ولی سیر نشدم انگار قوه نداره این چیزا . دلم یه چیز چرب و چیلی می خواد .
دوستان عزیز این ارسال منو نادیده بگیرن
الان اینا رو گذاشتین که دهنتون بیشتر اب بیفته
خوب یکی از بچهها رو گیر بیارید به یه دلیل ازش شامی ناهاری بگیرید(یعنی هیشکی نیست تو دوستاتون یا هم اتاقیا یا هم کلاسیا که ازدواج کرده باشه یا کنکوری چیزی قبول شده باشه یا خاله یا عمه شده باشه یا نمره تافل یا جی اری ایش خوب شده باشه یا ... خواستید بگید موارد دیگه که می شه باهاش از کسی شام گرفت رو توضیح بدم)
برو مغز و زبونی هم که دوست داری بگیر ازش
یا این که اگه وقت داری خوب یه چیزی سر هم کن از غذاهای دانشجویی بخور (مثلا ماکارونی که ماشالله همه بلدن و خیلی طول نمی کشه یه جوری هم چرب و جیلیش کن دیگه )
یا این که تشریف بیارین خوابگاه ما یه چیزی بدم بخورید گشنه نمونید(الانه که همه بگن چه نوشابه ای واسه هم باز می کنن) ادم می تونه که خواهرشو دعوت کنه نمی تونه؟!!!
باز هم خدا به این ملت دانشجو صبر جزیل عنایت کند
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: دلم گرفته انگار
کاش میشد ترک فاصلهها را چسباند ......صدحیف که چسبم ۱۲۳نبود وبیشتر باز شد
اصلا نمیدونم چی میگم ...نا امیدی تمام استخوان بندی وجود من رو فرا گرفته ........
نمیدونم چی بگم .....فقط یه توصیه به دوستان .....قورباغه را قورت بده ....اول از همه بزرگتره رو قورت بده
ان شاالله یه روز بیاد به ما بگن که کنکور دادی تموم شد
پشت یه کامیون نوشته بود تم همدردی یا تو هم دردی
خدا نکنه نا امید باشید کنکورم تموم می شه زندگی همینه پستی و بلندی داره ان شالله که به خوشی هاشم برسید
این نیز بگذرد .....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - homa - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ
گر نگه دار من آنست که من می دانم / شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - firouzi.s - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ
دلم گرفته
دوست دارم گریه کنم اما ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - narges_r - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: گشنمه .
دوست گلم چرا تخم مرغه کیلویی ۳ ۴ هزار تومنو دوست نداری
خدارو شکر کن که با این منوال پیش بره همینم نمیتونیم بخوریم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ب.ظ
تخم مرغ که کیلویی نیست!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 30 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: یا این که تشریف بیارین خوابگاه ما یه چیزی بدم بخورید گشنه نمونید(الانه که همه بگن چه نوشابه ای واسه هم باز می کنن) ادم می تونه که خواهرشو دعوت کنه نمی تونه؟!!!
کی بیام؟
راستی دوستم الان یه غذا پیشنهاد داد ته چین پیاز و پنیر سفید . کسی خورده تا حالا؟!
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: دوست گلم چرا تخم مرغه کیلویی ۳ ۴ هزار تومنو دوست نداری
خدارو شکر کن که با این منوال پیش بره همینم نمیتونیم بخوریم
من که نگفتم دوس ندارم گفتم قوه نداره تخم مرغ آب پز . حالا املت باشه یه چیزی .
واقعا ۳ ۴ هزار تومنه؟ یعنی از مامانش گرون تر؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: کی بیام؟
راستی دوستم الان یه غذا پیشنهاد داد ته چین پیاز و پنیر سفید . کسی خورده تا حالا؟!
هر وقت که خواستید منزل خودتونه(به قول ما)
دیگه گفتم غذای دانشجویی این جوریشو دیگه ندیده بودم حالا طوریتون نشه !!!!
یادمه تو دوران کارشناسی یه اقایی داشت واسع دوستش تعریف می کرد که ماکارونی پخته توش برنج هم ریخته!!!!
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من که نگفتم دوس ندارم گفتم قوه نداره تخم مرغ آب پز . حالا املت باشه یه چیزی .
واقعا ۳ ۴ هزار تومنه؟ یعنی از مامانش گرون تر؟
خوب فکر کنم از اون جایی که زیاد نمی خوابید قوتون کمتر از بقیه است!!!
فکر کنم یه شونه تخم مرغ ۸ ۹ تومنی باشه!!! مامانش که فکر کنم دیگه قیمت نداشته باشه
اینم یه عکس که بعد از گرونی تخم مرغ گرفته شده!۱
|