زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - هدفدار - ۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
m.mosallaei عزیز ممنون از راهنماییت.همسر من تجارت الکترونیک کرج قبول شده که کلاسهای ارشد اونجا از صبح تا شب روز پنجشنبه است که متاسفانه به همسرم به هیچ عنوانروز پنجشنبه را مرخصی نمیدن میخواستم ببینم میتونیم اگر کلاسهای قزوین جمعه و عصر پنجشنبه باشه مهمان بگیریم بیاد واحد قزوین وگرنه نمیتونه ارشد بخونه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ)هدفدار نوشته شده توسط: m.mosallaei عزیز ممنون از راهنماییت.همسر من تجارت الکترونیک کرج قبول شده که کلاسهای ارشد اونجا از صبح تا شب روز پنجشنبه است که متاسفانه به همسرم به هیچ عنوانروز پنجشنبه را مرخصی نمیدن میخواستم ببینم میتونیم اگر کلاسهای قزوین جمعه و عصر پنجشنبه باشه مهمان بگیریم بیاد واحد قزوین وگرنه نمیتونه ارشد بخونه تجارت هم پنج شنبه کلاس هست و هم جمعه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به صورت میهمان وارد سایت شوید، و زمان تشکیل کلاس ها را مشاهده کنید |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - هدفدار - ۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ
arminjahan عزیز بابت راهنمایتون سپاس فراوان |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ
بچه هایی که تو قزوین شبکه انتخاب واحد کردن می گن چه واحد هایی دادن!!؟ آیا به شما هم شبکه ۲ رو جزء دروس اجباریتون دادن؟؟؟ بچه ها تو دوره کارشناسی درس شبکه۲ مگه یه درس اختیاری نبود؟؟؟ اینجا لینک سرفصل وزارت علوم واسه درس شبکه هست:http://iausep.com/silabes/25236.pdf پس چرا اینجا جزء دروس جبرانی امده؟ تو قزوین هم دیدم این درس واسه ترم یک بچه های جدید شبکه گذاشته نشده!!!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marmar_khanoom - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(01 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: بچه هایی که تو قزوین شبکه انتخاب واحد کردن می گن چه واحد هایی دادن!!؟ ارزیابی و مباحث باکدوم استاد ارائه شده ؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - slx12345677 - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)marmar_khanoom نوشته شده توسط:ارزیابی با دکتر حیدری نژاد(01 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(01 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: بچه هایی که تو قزوین شبکه انتخاب واحد کردن می گن چه واحد هایی دادن!!؟ مباحث با دکتر جهانشاهی |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ
دوستان قرار بود یه مرحله تکمیل ظرفیت دیگه هم در راه باشه شنیده بودم ۱ مهر اعلام می شه... کسی خبر نداره؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: دوستان قرار بود یه مرحله تکمیل ظرفیت دیگه هم در راه باشه میگن هفته اینده چیز دقیقی مشخص نیست |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yasal - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ)هدفدار نوشته شده توسط: بچه ها کسی اطلاع داره که کلاس های رشته تجارت الکترونیک واحد قزوین چه روزهایی تشکیل میشه؟؟؟؟؟؟سلام منم تجارت قزوین قبول شدم کلاسای من پنجشنبه و جمعه ست و از همین هفته هم تشکیل میشه البته ده نفری که تو کلاس توجیهی بودیم تقریبا همه مون انتخاب واحدای متفاوتی داشتیم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(01 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: دوستان قرار بود یه مرحله تکمیل ظرفیت دیگه هم در راه باشه ثبت نام کنیم و بعد تکمیل بیادو قبول شیم تکلیف چیه؟؟ پول رو پس می دن؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m.mosallaei - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: بچه هایی که تو قزوین شبکه انتخاب واحد کردن می گن چه واحد هایی دادن!!؟ من با اینکه ریز نمرات نیاورده بودم فقط پرسید رشته کارشناسیم چی بوده منم گفتم مهندسی کامپیوتر سمینار ۲واحد -شبکه های پیشرفته ۳ واحد -مباحث ویژه ۳ واحد داد و جبرانی نخوردم به نظرم جبرانی دادن به ریز نمرات ربطی نداشته بلکه به رشته کارشناسیتون ربط داره این درسی هم که به شما داده جز جبرانی هاس نمیدونم چرا بهتون داده |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - babakhazinia - 02 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)yasal نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ)هدفدار نوشته شده توسط: بچه ها کسی اطلاع داره که کلاس های رشته تجارت الکترونیک واحد قزوین چه روزهایی تشکیل میشه؟؟؟؟؟؟سلام منم تجارت قزوین قبول شدم کلاسای من پنجشنبه و جمعه ست و از همین هفته هم تشکیل میشه البته ده نفری که تو کلاس توجیهی بودیم تقریبا همه مون انتخاب واحدای متفاوتی داشتیم جدی این هفته کلاس داریم..به من هنوز خوابگاه ندادن بتونم بیام... |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sahar bano - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
سلام کسی دانشگاه آزاد نجف آباد قبول نشده؟ میخوام بدونم خودشونه انتخاب واحد میکنن یا باید خودمون این کار رو انجام بدیم؟ اخه خبری از انتخاب واحدشون نیست مدیرگروه هم تلفنش رو جواب نمیده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yossef - 15 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ
۱۴ واحد درس برداشتم با مخلفات شد ۲۵,۱۹۶,۸۰۲ ریال این هزینه خدمات آموزشی دیگه چه کوفتیه؟ بابا ۹۰ تومن اینو زدن.شما هم اینجوری کردن ارشد نرم افزار |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - هدفدار - ۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ
بله از ما هم ۹۰ تومن بابت خدمات آموزشی گرفتن . ارشد تجارت الکترونیک |