|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mamat - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: ای شیطون با دوربین مدیریت داشتی مارو دید میزدی .
به استثنای یکیشون که امشب لالا نداره.
مدیران مانشت همیشه گوش به زنگ هستن.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
وقتی یکی درباره مدیران حرفی بگه زود میفهمند و میان سراغش.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
امروز هم نوبت من بود پست وایستم.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
الان هم دارم پستو تحویل میدم برم بخوابم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - هاتف - ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: هر کی سال دیگه دانشگاه تهران قبول شه یه بستنی مهمون من ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اصلا بخاطر این بستنی هم که شده من باید قبول شم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خب حالا نمی شد امیرکبیر قبول شیم بدید؟
آخه امیرکبیر هم اگر قبول شم یکی دیگه قرار جایزه بده!
باید ببینم بستنی شما بهتره یا جایزهی اوشون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: هر کی سال دیگه دانشگاه تهران قبول شه یه بستنی مهمون من ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اصلا بخاطر این بستنی هم که شده من باید قبول شم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خب حالا نمی شد امیرکبیر قبول شیم بدید؟
آخه امیرکبیر هم اگر قبول شم یکی دیگه قرار جایزه بده!
باید ببینم بستنی شما بهتره یا جایزهی اوشون ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
اگر من امیر کبیر قبول شم،هر کی امیر کبیری هست بستنی مهمون من!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ
عکس آواتارمو عوض کردم واسه تشویق خودم و دوستان به مطالعه بیشتر .خدا کنه موثر واقع بشه بیشتر درس بخونم.
مثلا آواتار خانم مسافر کوچولو خیلی خوبه. (انشالا که کتاب درسیه دارن مطالعه می کنن ). آدمو تشویق می کنه به درس خوندن.
اگه طبق برنامم پیش نرم و باز عقب بیفتم از برنامم نمی رسم تا کنکور اون طوری که می خوام درسا رو تموم کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: عکس آواتارمو عوض کردم واسه تشویق خودم و دوستان به مطالعه بیشتر .خدا کنه موثر واقع بشه بیشتر درس بخونم.
مثلا آواتار خانم مسافر کوچولو خیلی خوبه. (انشالا که کتاب درسیه دارن مطالعه می کنن ). آدمو تشویق می کنه به درس خوندن.
اگه طبق برنامم پیش نرم و باز عقب بیفتم از برنامم نمی رسم تا کنکور اون طوری که می خوام درسا رو تموم کنم ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
رو کتابی که دست منه نوشته network
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: عکس آواتارمو عوض کردم واسه تشویق خودم و دوستان به مطالعه بیشتر .خدا کنه موثر واقع بشه بیشتر درس بخونم.
اگه طبق برنامم پیش نرم و باز عقب بیفتم از برنامم نمی رسم تا کنکور اون طوری که می خوام درسا رو تموم کنم ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
معلومه خیلی هم عمقی می خونین
احسنت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: عکس آواتارمو عوض کردم واسه تشویق خودم و دوستان به مطالعه بیشتر .خدا کنه موثر واقع بشه بیشتر درس بخونم.
احسنت ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
نه بابا!
امروز رفته بودم سر کنکور آزمایشی همهی مطابب واسم آشنا بود یعنی می دونستم اینارو خوندم ولی یادم رفته بود همه اش!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: عکس آواتارمو عوض کردم واسه تشویق خودم و دوستان به مطالعه بیشتر .خدا کنه موثر واقع بشه بیشتر درس بخونم.
احسنت ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
نه بابا!
امروز رفته بودم سر کنکور آزمایشی همهی مطابب واسم آشنا بود یعنی می دونستم اینارو خوندم ولی یادم رفته بود همه اش!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
منم همینجوریم مسافر کوچولوی عزیز ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اما همین ۳ ماه رو به خودمون سختی بدیم بعدش راحتیم اینشالا. حیفه تلاش نکنیم یا کم تلاش کنیم. فقط ۳ ماه مونده تا موفقیت به امید خدا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ
dادش بخیر اون اولا که ما اومده بودیم مانشت تا دو سه تا پست می زدیم و با یه نفر صحبت می کردیم آقا فرداد می گفتن چت نکنین!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حالا با اینکه سیستم چت هم راه اندازی شده همه می ا ایجا چت!البته خوبه ها!دیکه همه راحت پست می ذارن!
دوره زمونه چقدر عوض شده!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
از دل برود هر آنکه از دیده برفت
از دل نروی چرا که در جان منی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ
با احساس خوانده شود: ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
گویند که از دل برود هر آنکه از دیده برفت ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
آه ای رفته سفر ![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
که در این کلبهی خاموش هنوز ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
یادگار تو بجاست ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
کاش یک لحظه سرود شب اندوه مرا میخواندی ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
که چهها بر من آزرده گذشت ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
و بدانی تو که از "دل نرود هر آنکه از دیده برفت"
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: آخی خواستگارا رفتن. من که نپسندیدم که بگم بعد کنکور بیان. اوشونو نمی دونم. مامانم رو هم دعوا کردم تا بعد کنکور بهم گیر نده. نمی دونم چقدر جواب می ده ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
فقط اومدنشون که نیست. حاضر شدن. رفتن تو مجلس. مشغولیت فکری ........ خدایا وقتم رفت. می تونستم کلی تست بزنم تو این فرصت
نمی ذارم هیچکی جلو پیشرفتمو بگیره. الان می رم تست و اینا ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
ای بابا! دلمونو صابون زده بودیم واس شیرینی و شام .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: آخی خواستگارا رفتن. من که نپسندیدم که بگم بعد کنکور بیان. اوشونو نمی دونم. مامانم رو هم دعوا کردم تا بعد کنکور بهم گیر نده. نمی دونم چقدر جواب می ده ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
فقط اومدنشون که نیست. حاضر شدن. رفتن تو مجلس. مشغولیت فکری ........ خدایا وقتم رفت. می تونستم کلی تست بزنم تو این فرصت
نمی ذارم هیچکی جلو پیشرفتمو بگیره. الان می رم تست و اینا ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
ای بابا! دلمونو صابون زده بودیم واس شیرینی و شام .
ما تا شیرینی و شام شما رو نخوریم که جواب مثبت نمی دیم. شما که کنکور ندارین خانم مدیر. حالا شاید بگین شاگردامونو شام نمی دیم فقط به صرف شیرینیه. اونم خوبه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: dادش بخیر اون اولا که ما اومده بودیم مانشت تا دو سه تا پست می زدیم و با یه نفر صحبت می کردیم آقا فرداد می گفتن چت نکنین!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حالا با اینکه سیستم چت هم راه اندازی شده همه می ا ایجا چت!البته خوبه ها!دیکه همه راحت پست می ذارن!
دوره زمونه چقدر عوض شده!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
در این تاپیک آزادی در حد المپیکه. ولی مطمئنا" در سایر تاپیکها اینطوری نیست.
واسه همینه دوستان اینقدر اینجا فعالند.![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
حالا اگه شما ناراحتید بفرمایید.
من ناراحت یستم!داشتم می گفتم زمانه عوض شده!
کجا بفرمایم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - pos - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ
خدا به شما صبری عظیم عنایت فرماید. در حال گذان دوران سختی هستین
|