|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - نسخهی قابل چاپ |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mehdi67ma - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
دوست عزیز به نظر من امشب نمیاد.فردا صبح ۸ به بعد رو سایته |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - egm1176 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
اندکی صبر ، سحر نزدیک است !! |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - arixooo - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ
فردا بین ۱۰ تا ۱۲ رو سایته...برید راحت بگیرید بخوابید...خودتون رو اذیت نکنید..یه چیزی میشه دیگه |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - alirrrrrr - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ
شاید یه حسی تو ذهن هممون میگه که فردا میاد اما خوشی امشب به بیداریشه! من که امشبو از دست نمیدم،اینهمه سال خوابیدیم شبا، چی شد حالا یه شبم نخوابیم نمیمیریم که.من یکی که تنوع طلبم! |
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mojtaba14405 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ
راست میگه دوستمون این کنکور هم فقط ۲ شبش لذت بخشه شب اعلام رتبه و اعلام رشته شهر! بعدش عادی میشه همچی برات |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Sunshine Off - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ
آخه اگه تاصبح بیدارباشم تلف میشم از استرس واگر بخوابم...شماها که رتبه تون خوبه نگران نباشید حتماشریف یاتهران راقبول میشید. |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
پس یا علی تا صبح بیداریم ![]() البته من یکی شاید جلوی مانیتور خوابم برد
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mojtaba14405 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: آخه اگه تاصبح بیدارباشم تلف میشم از استرس واگر بخوابم...شماها که رتبه تون خوبه نگران نباشید حتماشریف یاتهران راقبول میشید. نه دیگه همین رو اشتباه میکنید.اگه تهران و شریف یا امیر کبیر باشه که خوبه.ولی من مشکلم با بعدیشه!!! |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - موج - ۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: نتایج اعلام شد / به لینک زیر مراجعه کنید ... قلبم اومد توی گلوم ولی جالب بود (مثل لحظه ای که ترن هوایی مسیرش طوری عوض میشه که اصلا تو ذهنت نیست) ایول
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Sunshine Off - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:چی اون جالب بود داشتم سکته رامیزدم.(11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: نتایج اعلام شد / به لینک زیر مراجعه کنید ... |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - ghaderiyaser - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
سازمان سنجش هنوز رو سایت خودش اطلاعیه هم نزده که جواب کی میاد!! جریان چیه؟ |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - Sunshine Off - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: سازمان سنجش هنوز رو سایت خودش اطلاعیه هم نزده که جواب کی میاد!! جریان چیه؟احتمالا درحال بدرقه کردن سران اجلاس خوابشون برد
|
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - ghaderiyaser - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
نمیدونم سران چه ربطه به نتایج ارشد داره؟ داره؟ |
|
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - mojtaba14405 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
میگم کمی تابلو بود چون پستهای ارشد رنگ صفحه نارنجیه.حداقل مال سال قبل رو میزاشتی ولی خوب سکته رو زدیم اولش
|
|
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - ida_isp - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
: (۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: نتایج اعلام شد من باور کردم (
|