یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ
این خانم لونا وقتی ایتالیا افتضاح بازی میکنه هیچ وقت تاکید نمیکنن که ایتالیا قهرمانه! |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ
مگه ایتالیا افتضاحم بازی می کنه؟ ایتالیا قهرمانه! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
گویا ایتالیا-کرواسی رو یادتون رفته؟! |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
همون بازی که یکم بدشانس بودیم دیگه! به هر حال تو این بازی های گروهی این مشکلات کوچک معلوم بشه بهتره تا تو فینال! ما داریم بازی به بازی بهتر میشیم تا قهرمان شیم! |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: اگه بازی اسپانیا با کرواسی مساوی با نتیجه ۲-۲ یا بیشتر بشه ایتالیا صعود نمی کنه. امیدوارم چنین اتفاقی نیفته! دلبوسکه گفته که کلاس فوتبال اروپا بالاتر از این حرفاست و ما به این چیزها فکر نمیکنیم! من کلا با این مربی ایتالیا و سیستمش مشکل دارم ولی بنظرم حق ایتالیا خیلی بیشتر از اینهاست! خصوصا قدرت اصلی تیم های ایتالیایی تو مرحله حذفیه! آخه کرواسی هم شد تیم؟ فرضا بالا بیاد! شخصیت قهرمانی ندارن که این تیما! ما امشب همه لاجوردی هستیم! (۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: مگه ایتالیا افتضاحم بازی می کنه؟ ایتالیا قهرمانه! حتما اشتباهی شده! کجا افتضاح بازی میکنه؟ اصلا کی گفته ۳-۵-۲ پراندلی منسوخ شده؟ مدرن ترین سیستم حال حاضر دنیاست! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: همون بازی که یکم بدشانس بودیم دیگه! به هر حال تو این بازی های گروهی این مشکلات کوچک معلوم بشه بهتره تا تو فینال! ما داریم بازی به بازی بهتر میشیم تا قهرمان شیم!بدشانس بودید؟!! این طرفدار افراطی که میگن منظور هموین شما هستیدا اون بازی همین که نباختید جلوی کرواسی یعنی شانس آوردید! اینکه تیمی جلوی کرواسی تا مرز باخت بره از کی تا حالا مشکل کوچیک محسوب میشه؟! اون ۶ نفری که به هلند و روسیه رای دادن کجان؟ ولی جدای از کل کل خیلی دوست دارم آلمان با اسپانیا رو در رو بشه که دیگه چون حذفی هم هست دیگه نتونن هیچ کدوم به مساوی راضی باشن. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Shiny - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
من معذرت میخوام تو پست قبلیم انگاری زیادی خشونت به خرج دادم الان متنبه ام ، شرمنده ام! فقط میخواستم به عنوان ختم ماجرا بگم : آلمان قهرمانه |
RE: یورو ۲۰۱۲ - luna - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: اگه بازی اسپانیا با کرواسی مساوی با نتیجه ۲-۲ یا بیشتر بشه ایتالیا صعود نمی کنه. من الان دچار یکی از سخت ترین دوراهی های زندگیم شدم و نمی دونم برای این پست (پست نقل قول شده!) سپاس باید بزنم یا نه! )))) ایتالیا قهرمانه سیستم و مربی بهونه است! یووه هم امسال ۳-۵-۲ کنته رو بازی می کرد ولی خیلی قشنگ بازی می کرد و با وحودی که اصلا مهاجم نداشت خیلی خوب هم گل زد. البته تیم ما جلوی کرواسی یکم در حمله ناهمانگ بود مگرنه خیلی خوب بود! نه که من بگما! همه میگن |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: ما زدیم سپاس رو!)) منظورم اون پستی بود که نقل قول کردم! موضع مشخص نبود به نفع ایتالیاست یا ضرر )) البته خودمونم سپاس رو واسه اون پست زدیم )) دیگه اون جمله همه امشب لاجوردی هستیم تحت تاثیر قرارم داد ) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: البته تیم ما جلوی کرواسی یکم در حمله ناهمانگ بود مگرنه خیلی خوب بود! نه که من بگما! همه میگنتعریف جدیدی از یکم! چیزی که ما دیدیم تنها قسمت هماهنگ تیم روی نیمکت بود! |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: موضع مشخص نبود به نفع ایتالیاست یا ضرر )) بابا من که فقط تعریف کردم! سیستم مدرن همینه دیگه! البته الان حتی قلعه نوعی هم از این سیستم دل کنده! البته این به معنی منسوخ شدنش که نیست! دفاع سه نفره علم پیاده سازی میخواد که هر کسی نداره! فقط کونته و پراندلی میتونن! (۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: اون جمله همه امشب لاجوردی هستیم تحت تاثیر قرارم داد ) دیگه بعد از چند تا انتقاد بالاخره باید یک جوری فضا رو تلطیف کرد دیگه! ولی جدی گفتم! حقش بالاتر از این حرفاست! حساب بوفون و پیرلو و... با امثال جاکرینی (نیمکت نشین یوونتوس) جداست! اینا فعلا باید باشن! |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ
ما تو زمین پاسخ همه انتقادها رو میدیم! تیم ما همه ستارن! مارکیزیو، دروسی، کیه لینی و خیلیای دیگه همه ستاره های آسمان لاجوردی ما هستند )))) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: ما تو زمین پاسخ همه انتقادها رو میدیم!ما که تو زمین بازیتون با کرواسی یادمونه! |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
لونا جان اینجا جمله معروف جوجرو آخر پاییز میشمارن جواب میده...!!! :دی |
RE: یورو ۲۰۱۲ - ashkan_d13 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)Shiny نوشته شده توسط: پست قبلی من هم خطاب به کسایی بود که با روی بورس اومدن یه تیم طرفدارش میشن و با افولش بیخیالش نه هوادارهای واقعی تیم ها. یه هوادار واقعی حتی تو بدترین شرایط هم تیم خودشو دوست داره و طرفدارشه وقتی میشه طرفدار واقعی بود که تیم کشور یا شهرتون باشه! (یا دلیل خاصّ دیگهای) به خصوص توی تیمهای باشگاهی وقتی بعد از یه مدت بازیکنها و مربیها تغییر میکنن (حتی سبک بازی تیم هم تغییر میکنه) به جز اسم باشگاه طرفدار چه چیزی باید بود دقیقاً؟!! |