ازمون پارسه ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ف.ش - ۰۸ آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۲۳ ب.ظ
خوردن مغز پسته و شربت آبلیمو هم قبل از آزمون و هم سر جلسه خیلی خوبه. چون اون ساندیس که میدن اونقدر افتضاحه که تازه آدم معده درد میگیره! |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ف.ش - ۰۸ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ ب.ظ
بچهها کتاب زبان عمومی و نظریه زبانهای پارسه که عوض شده امسال خوبن؟ کتاب نظریش فکر کنم جمع و جور باشه؟!! |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - alavinejad - 09 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۹ ق.ظ
رتبه ۳۲ پارسه امسال می گفت نظریه اش خوبه |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - mehr.iman - 09 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۹ ق.ظ)alavinejad نوشته شده توسط: رتبه ۳۲ پارسه امسال می گفت نظریه اش خوبهنظریه ش به نظر من بیشتر به درد مرور کردن میخوره،چون خیلی خلاصه گفته و بعضی چیزا(مثل لم تزریق) رو اصلا نگفته و تستاشم یه توضیح خیلی کوتاه داده و تشریحی تشریحی حل نکرده! |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - ف.ش - ۰۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ
گویا مثل همون جزوه ای است که توی بایگانی گذاشتن.(از نورالله) |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 09 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: گویا مثل همون جزوه ای است که توی بایگانی گذاشتن.(از نورالله) دقیقا همین طوره .
نظریه اش بدرد نمی خوره . خودشونم فهمیدند چون واسه این کتاب تو آزمون اول، برگه نظرسنجی دادند. اما زبان عمومی و تخصصی ش خوبه . |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - mehr.iman - 10 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:اما به نظر برا مرور کردن خوبه،مخصوصا بعضی از جدولاش که همه خواص عبارات منظم یا نکات مربوط به انواع زبانها رو خلاصه و جمع و جور گفته.(09 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: گویا مثل همون جزوه ای است که توی بایگانی گذاشتن.(از نورالله) اما برای خوندن نظریه من کتاب جهش رو پیشنهاد میکنم+حل بعضی از تمرینای مهم لینز(البته تو خود کتاب جهش بعضی از تمرینای لینزو تو قالب مثال حل کرده) |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 10 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(09 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:اما به نظر برا مرور کردن خوبه،مخصوصا بعضی از جدولاش که همه خواص عبارات منظم یا نکات مربوط به انواع زبانها رو خلاصه و جمع و جور گفته.(09 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: گویا مثل همون جزوه ای است که توی بایگانی گذاشتن.(از نورالله) در مورد کتاب جهش موافقم، بین کتابای تستی که هست بهترینه . اما بازم ایراداتی داره . هیچ کتابی کتاب لینز نمی شه . |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - bijibuji - 10 آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۴۴ ق.ظ
دوستانی که پارسه ای هستند، امکانش هست اگر زحمت زیادی نداره، سوالاتش رو یه جایی واسه استفاده بقیه هم قرار بدن؟ آخه شنیدم که pdf سوالاتش رو می ذاره روی پرتالش واسه شرکت کننده ها |
ازمون پارسه - eli65 - 10 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ ق.ظ
سلام از دوستان مانشتی افرادی که ازمون پارسه امسال شرکت کردن میشه ازمون اسکن کنند وبذارن توی سایت که دیگرانم استفاده کنند تاریخ برگزاری ازمونای پارسه اگه بذارین محبت میکنید مرسی |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 10 آذر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۴۴ ق.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: دوستانی که پارسه ای هستند، امکانش هست اگر زحمت زیادی نداره، سوالاتش رو یه جایی واسه استفاده بقیه هم قرار بدن؟PDF پاسخ تشریحی سوالا رو می ده ولی خود سوالارو نمی ده، اگه این کارو بکنه که گور خودشو کنده |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - bijibuji - 10 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۲ ب.ظ
چرا فکر می کنید که گورش رو کنده؟ مثلا آزمونی که ملت رفتن امتحان دادن و جوابش هم اومده بیرون و همه هم اسکن می کنن حالا خودش پی دی اف کنه، کسی دیگه سال بعد نمی ره پارسه امتحان بده؟ مگه اینهایی که می رن آزمون شرکت می کنن و می رن سر جلسه واسه یه دفترچه سوال اورجینال می رن؟ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 11 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۲ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: چرا فکر می کنید که گورش رو کنده؟ دوست عزیز . من فقط جواب سوال شما رو دادم که فرموده بودید دفترچه رو هم میده و یه اظهار نظر اقتصادی هم کردم . بحث سر این موضوع که پارسه ضرر می کنه یا نه یه بحث کاملا اقتصادیه و از حوزه این تالار خارجه .
|
RE: ازمون پارسه - eli65 - 11 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۷ ب.ظ
پس این پارسه ای کجان؟خبری ازشون نیست |
RE: ازمون پارسه - hamidkhl - 11 آذر ۱۳۸۹ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۱۱ آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۷ ب.ظ)eli65 نوشته شده توسط: پس این پارسه ای کجان؟خبری ازشون نیست دوست عزیز پارسه ایها اینجان! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |