|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - saba1000 - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
ممنون از اینکه وقت می ذارید و به پست ها جواب می دین موفق باشید آقای mosenabdoli جوابتون خوشحالم کرد امیدوارم همین طور که شما می گید دانشگاههای تهرانو بیارم |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - r_khanom - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ
سلام یکی هم برای من تخمین بزنه زبان ۷/۷۷(هفت و....) ریاضی (۱۰/۳۳) مشترک(۸/۸۸) تخصصی هموش (۳۷/۵) معدل ۱۴/۸۸ نکته جالب کنکور برای من این بود که من برای ایتی خونده بودم و هوش توی ایتی که خیلی راحت تر بوده صفر زدم اما اینجا؟؟؟؟ (این میشه نتیجه استرس زیاد) مرسی |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - cormen - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان به نظرتون با این درصد ها میشه رفت امیر کبیر؟ زبان:۰ ریاضی:۵۲ مشترک:۵۰ هوش:۹ چون پارسال بخاطر اینکه امیر کبیر رباتیک آورده بود با رتبه های ۱۳۰ هم میشد رفت هوش امیر کبیر |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - mahaya - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ق.ظ
زبان ۲۰ ریاضی ۴ مشترک ۲۰ تخصصی هوش ۱۰ میشه امیدواربود؟ نه آخه دیگه به چی امیدواربود؟!!!!!! خراب کردم...بااینکه امسال آماده تر از پارسال با برنامه ریزی...حیف..خدلیا شکرت...دلم بسی گرفت..درس بخون بخون نتیجش این..:-(((((((((((((((((((((((((( |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - h_h1405 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ق.ظ
زبان ۱۲ ریاضی ۴۱ مشترک ۱۵ معماری ۱۵ چند میشم به نظرتون؟ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - rotbe - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان میدونم سوالم ربطی به اینجا نداره ولی نیاز به مشاوره دارم من دانشکاه بین المللی دانشگاه فردوسی در رشته نر افزار آموزش محور مجازی شرکت کردم به نظرتون خوبه یا آزاد شرکت کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Marcel - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ)Marcel نوشته شده توسط: من چنتا سوال یادم نیست چی زدم،حالا... ...دوستان...یکی جواب ما رو هم بده...please... |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ)Marcel نوشته شده توسط: بهترین حالت: در بهترین حالت حدود ۶۰ و در بدترین حالت حدود ۲۵۰ . |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Marcel - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ)Marcel نوشته شده توسط: بهترین حالت: اِ... میگم...نرم ،تا چند میشه تهران قبول شد؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - r_khanom - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ)r_khanom نوشته شده توسط: سلام بچه ها لطف کنید یکی جواب ما را بده |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Sunshine Off - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ب.ظ)r_khanom نوشته شده توسط:دوست گرامی احتمالا برای گرایش هوش مصنوعی بارتبه بالای ۱۵۰۰مجازبشی اما برای بقیه گرایش هاغیرمجاز.موفق باشید.(12 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ)r_khanom نوشته شده توسط: سلام |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - somayeh kashefi - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ب.ظ
من با این درصد ها چه رتبه ای میارم ۱)زبان سفید ۲)ریاضیات ۴۵ ۳)مشترک ۱۲ ۴)تخصصی هوش ۲۰ ؟؟؟؟؟ |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - pegetive_2000 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۸ ب.ظ
سلام میشه رتبه منو هم تخمین بزنید؟ زبان ۴۵ ریاضی ۱۵ مشترک ۳۳ تخصصی ۳۷ گرایش معماری *مرسی* معدل : ۱۵ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - elaheh_farokhi - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ
سلام میشه لطف کنین تخمین رتبه با این درصدا رو بگین-مرسی زبان۳۰ مشترک۳۸ ریاضی۱۶ تخصصی هوش۱۴ ---------------------------------------- زبان۳۰ مشترک۴۰ ریاضی۲۲ تخصصی هوش۲۲ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - sinohe - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ)elaheh_farokhi نوشته شده توسط: سلام با معدل ۱۷/۵ و رتبه دانشگاه ۵ (متوسط) . تخمین رتبه مهستان رتبه اولی گرایش هوش : ۲۷۴ رتبه دومی گرایش هوش: ۱۳۰ |