![]() |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - نسخهی قابل چاپ |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - yarandish - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)yoohanna نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: آره جواب صحیح همین بود |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - موج - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط: متاسفانه کنکور امسال سوالاش در دو سطح بودن یا خیلی ساده یا خیلی سخت آسوناشو که هر گاگولی میتونست جواب بده اونایی رو هم که پیچونده بودن هم که اینقدر توش می پیچیدی که سرگیجه میگرفتی خدا لعنتشون کنه با این ارزیابیشون. اینو راست میگی متاسفانه |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - yarandish - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط: متاسفانه کنکور امسال سوالاش در دو سطح بودن یا خیلی ساده یا خیلی سخت آسوناشو که هر گاگولی میتونست جواب بده اونایی رو هم که پیچونده بودن هم که اینقدر توش می پیچیدی که سرگیجه میگرفتی خدا لعنتشون کنه با این ارزیابیشون. احتمالا قبولی های امسال کساییند که مهندسی معکوس خوندن ! |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)yarandish نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط: متاسفانه کنکور امسال سوالاش در دو سطح بودن یا خیلی ساده یا خیلی سخت آسوناشو که هر گاگولی میتونست جواب بده اونایی رو هم که پیچونده بودن هم که اینقدر توش می پیچیدی که سرگیجه میگرفتی خدا لعنتشون کنه با این ارزیابیشون. البته اختلاف های بین اونایی که خوندن و گاگولها کم میشه نه اینکه هیچ فرقی نداشته باشن . اشتباهات زیاد بود و اگه اشتباهات نبود و یه کم درسی مثل سیستم عامل آسونتر میشد و مدار سختتر بهتر بود |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - parsaNA - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ
بچهها کنکور پارسال هم همین مشکلاتو داشتا! پارسال هم سیستم عامل و ساختمان داده رو نمی شد زد اما ساختمان امسال در عوض آسونتر بود اصلا قابل قیاس نیست . امسال بیشتر مشکل زمان بوده و سختی سوالات تخصصی که البته اونم باید دید . خیلی خودتون رو اذیت نکنید . دیگه از الان به بعد فقط به فکر خودتون و آرامشتون باشید . برید دنبال انجام یه کار مفید یا حداقل تفریح کنید که اتلاف وقت ضرر خیلی بزرگی تو ایام بعد از کنکوره . (۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: بله، علوم کامپیوتریها هم خسته نباشند! گویا تستای ساختمان نسبتا سخت بوده / من منظورم این بود که از سوالات ساختمان سالهای قبل همین کنکور سختتر شده بوده( اون هم نسبتا ![]() |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - luna - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ
سیستم عامل الان ۳ ساله که اینجوریه! من یادمه ۲ سال پیش سیستم عامل یکی زدم برعکس شماها کلی هم خوشحال بودم!!! من بهتون پیشنهاد می کنم که دیگه کنکورو بی خیال شین! هر چی بوده تموم شده! فقط برین به سوالای مشکوک اعتراض بدین بعد هم کتاباتونو جمع کنین برین دنبال زندگی! در ضمن اگه قبول هم نشدید درسته که خیلی سخته ولی باور کنید تو دانشگام خبری نیست! زندگی ارزش غصه خوردن واسه این چیزا رو نداره. |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - alireza.tabasi - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز سلام، منم این سه تا سوال رو مثل شما زدم، چند تا دیگه هم زدم امیدوارم که درست باشه، ولی در کل سوالاتش سخت بود |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - qwerty11 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: بله، علوم کامپیوتریها هم خسته نباشند! گویا تستای ساختمان نسبتا سخت بوده / سوالات هنوز بیرون نیومده شما چطور سوالات جلوتونه؟ |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - abbassep - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ
بچهها من سوالارو گرفتم |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - abbassep - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ
بیاین حل کنیم |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ق.ظ
از بچه های مهندسی کامپیوتر کسی دفترچه C داشت ؟ اونایی که دفترچه C داشتن یه سوال معماری به غیر از بقیه سوالاتی که مشکل داشتن مشکل داره و باید به گوش سازمان سنجش برسونیم . همون سوال C4C3C2C1C0 که دوتا گزینه درست داشت ولی توی گزینه ۴ به جای "هردوگزینه۲و۳" نوشته بود "هردوگزینه۱و۲" لطفا اگه کسی هست بگه و به سازمان سنجش بگه . من گفتم ولی تنهایی اکتفا نمیکنه . فعلا تو سیستم پاسخگویی بگید تا ببینیم چی میگن / البته بقیه اشتباهات رو هم بگید ولی اینو مخصوصا برای دفترچه C |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - yarandish - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
اگه قبول نشدید برید سراغ کار وزندگیتون فقط یک ماه مونده به کنکور یه نگاه بندازین شانس قبولیتون احتمالا از امسال بیشتر میشه چون نه استرس داشتید نه وقتی هدر دادید کتاب های قطور بزرگ رو بخونید و نه غصهی عدم قبولی رو می خورید ! |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - arminjahan - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ)abbassep نوشته شده توسط: بیاین حل کنیم دوست عزیز بسیار ممنون لطف کردین کاش یک جوانمرد دیگه هم پیدا می شد سوالای آی تی رو دانلود می کرد می گذاشت برای بچه ها مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - aida_arch2000 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز منم ۱/۶۶ زدم اون سوالو.یکی هم فکر کنم زدم اون گزینه ای که نوشته بود اگه هیچ پیش شرط بازی نباشه و محدودیت نباشه یک راه حل است. |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - pos - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ
اینکه تو دفترچه A هم گزینه چهار زده گزینه یک و دو. یعنی تو همه دفترچهها غلط بوده؟ |