|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - پوونه - ۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
دوستای پارسه ای خسته نباشید. ، (۱۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:دلم میخواد حذف کنم ولی چون ۴ واحده میگم یه سوال هم یه سواله. کاش ضرایب تخصصی دو برابر نمیشد و مثل قبل ۲ بود.(17 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: هرچند اینجا هیشکی انگار جواب سوال کسی رو نمیده ولی میپرسم به امید اینکه شاید جوابی گرفتم:دی رفقا این درس واسه همه انقدر سخته یا فقط واسه من؟من هوش نیستم که در موردش بگم ولی فک کنم بعضیا حذف می کنن...من جای شما بودم از چندتا از بچه های سال پیش masoud67 و izadan11 حتما سوال میکردم..هرچی باشه رتبه خوبی تو هوش اوردن ![]() خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون. همین الان از این دوستان میپرسم. (۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)directline نوشته شده توسط:من یعنی انقدر گیج بازی درآوردم که آخرش رفتم کتاب مرجع رو (جبه دار) رو آوردم از همون خوندم یه چیزایی از فصل اول و دوم متوجه شدم ولی هنوز واسه تست زدن آماده نیستم.(17 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: چقدر این مدار الکتریکی سخته. ![]() شما هم هوش هستید؟ |
گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 18 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: واسه پایگاه مدرسان خونده بودم من. با سوالای آزمون مشکلی نداشتم.منم مدرسان خوندم پایگاه ولی مشکل داشتم اقا نیما هوش راهیان ارشد بخون عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــیـــــــــــــه من امروز کامل زدم |
RE: گروه درسی مهر ماه - directline - 18 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: من یعنی انقدر گیج بازی درآوردم که آخرش رفتم کتاب مرجع رو (جبه دار) رو آوردم از همون خوندم یه چیزایی از فصل اول و دوم متوجه شدم ولی هنوز واسه تست زدن آماده نیستم. بله، منم هوش ام. |
گروه درسی مهر ماه - پوونه - ۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)directline نوشته شده توسط:چه قدر خوب.(18 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: من یعنی انقدر گیج بازی درآوردم که آخرش رفتم کتاب مرجع رو (جبه دار) رو آوردم از همون خوندم یه چیزایی از فصل اول و دوم متوجه شدم ولی هنوز واسه تست زدن آماده نیستم. شما مدار الکتریکی رو حذف کردید یا میخونید؟ اگه میخونید از روی چه کتابی میخونید؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - directline - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)directline نوشته شده توسط:چه قدر خوب.(18 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: من یعنی انقدر گیج بازی درآوردم که آخرش رفتم کتاب مرجع رو (جبه دار) رو آوردم از همون خوندم یه چیزایی از فصل اول و دوم متوجه شدم ولی هنوز واسه تست زدن آماده نیستم. تا اونجا که بشه حذف نمیکنم! از رو پوران، خیلی مختصر مفید توضیح داده و بیشتر مسال حل کرده! بعضی از راه هایی که رفته متوجه نمیشم ![]() امروزم پارسه اصلا مدارش خوب نزدم... |
گروه درسی مهر ماه - پوونه - ۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)directline نوشته شده توسط: تا اونجا که بشه حذف نمیکنم! من اصلا از مدار الکتریکی پارسه چیزی متوجه نمیشم. تو مدرسان مدار الکتریکی رو میدیدم یه چن صفحه شو گذاشته. ظاهرا خیلی خوب بود اما فوق العاده گرونه دوجلدیش تقریبا ۶۰ تومن میشه. بماند که خوندن دو جلد هم الان که وقت کمه خیلی سخته. پس با تعریف شما پوران مختصر و مفیده. پس منم همونو میگیرم تازه دو جلد هم نیست که وقت گیر تر از خود کتاب مرجع باشه. جالبه .. برخلاف پارسال ، همه پارسه ای هستن امسال:دی فکر کردم شما هم مدرسانی هستید و تازه میخواستم ازتون بپرسم ۲۵% اول رو چقدر پیش بردید. اینطوری که دوستان گفتن تو تاپیک، پارسه امروز بعضی درساش یه جوری بود که خیلیا نتونستن خوب بزنن. ایشالا که تو کنکور تست های این درس رو خوب میزنید.
|
RE: گروه درسی مهر ماه - directline - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)directline نوشته شده توسط: تا اونجا که بشه حذف نمیکنم! توضیحاتش مختصره! اما مثالاش زیاده! حدود ۵۰۰ صفحه میشه کل کتاب! ممنون انشاالله شمام خوب میزنید تو کنکور |
|
گروه درسی مهر ماه - pooyaa - 18 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
بچه ها کسی سوالات مهندسی پارسه رو آپ نمیکنه؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - nlp@2015 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
خداروشکررر ۱ نرم افزار شدم. درصدام هم اینان زبان ۱۶ ریاضی ۳۵ مشترک ۷۵ تخصصی نرم ۵۴ |
|
گروه درسی مهر ماه - explorer - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
چرا گزینه های سفید من رو غلط گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب هاااااا ![]() اینا چطوری صحیح میشه؟؟ |
گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: خداروشکررر ۱ نرم افزار شدم. درصدام هم اینانبابا دم شما گرم نکنه پک پارسه رو خوندی؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: خداروشکررر ۱ نرم افزار شدم. درصدام هم اینانبابا دم شما گرم نکنه پک پارسه رو خوندی؟ شما چند آوردین؟ درصداتون چند شد؟
|
|
گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ
من ۹۵ خوب که نبود درصدام روم سیاه ولی چون خواستی میگم بت(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:من ۹۵(19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:(19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: خداروشکررر ۱ نرم افزار شدم. درصدام هم اینانبابا دم شما گرم نکنه پک پارسه رو خوندی؟ خوب که نبود درصدام روم سیاه ولی چون خواستی میگم بتزبان ۲۶/۶۷ مشترک۳۵/۵۶ مدیریت -۲/۲ LOL تخصصی ۱۶/۶۷ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط: من ۹۵ نه بابا خوبه ناامید نشو انشالله رفته رفته راه میوفتیم، منم چون مدرسانیم فعلا درصدای گلمو افتتاح نکردم
|
گروه درسی مهر ماه - miss msv66 - 19 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: (۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط:امروز فقط فهمیدم خیلی تست ها رو غلط میزنم اگه اینکارو نمیکردم رتبه ام بهتر میشد خیلی
|