|
|
اعلام نتایج وکارنامه - نسخهی قابل چاپ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - Atefe_M - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ ب.ظ
بچهها همین الان هم اخبار ساعت ۱۴ اعلام کرد فردا نتایج اعلام میشه، به امید موفقیت همگی |
|
اعلام نتایج وکارنامه - MehrTa - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ
الان از رادیو شنیدم که گفت نتایج فردا اعلام میشه! بریم تا فردا خوش باشیم.... |
|
اعلام نتایج وکارنامه - Mile Stone - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ
پیداش کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
اعلام نتایج وکارنامه - kabirkooh - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ
دکتر کجاست؟ چرا تو این لحظات پراسترس حرفی نمیزنی ؟ بچهها همه استرس دارن دکتر.. الوووووووووووو |
|
اعلام نتایج وکارنامه - parvaz_hj - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
فردا بعد از ظهر یعنی امشب حتما اعلام میشه! مطمئن باشید.۱۲ به بعد بازم سر بزنید سنجش. موفق باشیم |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - delta - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط: فردا بعد از ظهر یعنی امشب حتما اعلام میشه! مطمئن باشید.۱۲ به بعد بازم سر بزنید سنجش. سال گذشته که گفتن ساعت ۲۰ روز جمعه ۳۱ اردیبهشت اعلام میکنن.همون لحظه هم سایت باز شد.فکر کنم ساعت ۱۵ به بعد بشه دید |
|
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ
delta جان شما از آشناتون رتبتون رو نپرسیدین ؟ |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - delta - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: delta جان شما از آشناتون رتبتون رو نپرسیدین ؟ نه باید اول به دوستم میگفتم چون طرف نسبت خیلی نزدیک باهاش داره دیگه بی خیالش شدم گفتم خودم میبینم |
|
اعلام نتایج وکارنامه - mehrdel2002 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ب.ظ
بعضیا تو چند صفحه قبل گفتن اگه به یه شماره ای شماره داوطلبیتو اس بزنی ۲۴ ساعت قبل اعلام عمومی رتبه تو میگن..خب الان که دیگه ۲۴ ساعت قبلشه...خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ
نه خبری نشد |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - mehrdel2002 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: نه خبری نشد واقعا احتمالش هست بگن؟ |
|
اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ
من که فکر نکنم این شماره جواب بده شماره داوطلبیم رو زدم نوشت تعرفه تماس با امریکا دقیقه ای ۸۹ تومان، شماره پرونده رو که فرستادم گفت تعرفه تماس با قزاقستان دقیقه ای ۱۵۹ تومان! فکر میکنه اینها شماره تلفن هستند!!!! |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - mehrdel2002 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من که فکر نکنم این شماره جواب بده شماره داوطلبیم رو زدم نوشت تعرفه تماس با امریکا دقیقه ای ۸۹ تومان، شماره پرونده رو که فرستادم گفت تعرفه تماس با قزاقستان دقیقه ای ۱۵۹ تومان! شماره رمزتونم میزدین ببینیم تعرفه تماس باکدوم کشورو میگه..شاید به درد خورد
|
|
اعلام نتایج وکارنامه - مانشتی - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
بابا من فکر میکنم این شمارهها تله است، از استرس داوطلبا واسه اعلام نتیجه سو ء استفاده میکنن که شمارشونو بگیرن و تبلیغات خودشونو بفرستن!! |
RE: اعلام نتایج وکارنامه - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من که فکر نکنم این شماره جواب بده شماره داوطلبیم رو زدم نوشت تعرفه تماس با امریکا دقیقه ای ۸۹ تومان، شماره پرونده رو که فرستادم گفت تعرفه تماس با قزاقستان دقیقه ای ۱۵۹ تومان! دست رو دلم نگذارید
|