گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mohsen f - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)mohsen f نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درحال خواندن لایه ی شبکه از پارسه و راس من میدونم کتاب حقیقت فوق العادست.. یعنی یه نفر که میخواد شبکه رو خوب یاد بگیره کافیه این کتابو بخونه. اما متاسفانه بچه های پارسال با خوندن این کتاب نتونستن خوب تست بزنن. مثلا ۲ تا فوقش... ولی کسایی که راس رو خونده بودن شنیده شده که در بعضی موارد ۵ تا تست رو زدن! |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - atenaa - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)mohsen f نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درحال خواندن لایه ی شبکه از پارسه و راس والله تازه راس رو شروع کردم فصل شبکه رو از حقیقت تموم کردم تازه سوییچ کردم رو راس تموم شد کامل میگم اما بطور کلی تفاوتاش کم هم نیست و تو راس خیلیییی مفصلتره (۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:ویرایش ۵و۶ تفاوتشون خیلی کمه و انگار فقط ی مبحث به ویرایش ۶ اضافه شده ک جزو سرفصلهای کنکورم نیست(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: آتنا خانوم کدومشونو بهتر درک میکنید و راحت تره؟بسی کتاب دکتر حقیقت بهتر می باشد ویسش ک دیگه عالیههه حیف ک خیلی وقتگیره گوش دادن به ویسش من ویرایش ۶ رو دارم |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - lFahimeh - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
سلام. من ۳ روزه با مانشت آشنا شدم و از اونجایی که می خوام واسه ارشد بخونم و هنوز شروع نکردم با دیدن این پست ها و نظر ها کاملا از خودم دلسرد و مایوس شدم، استرس گرفتم. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - El@he - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)lFahimeh نوشته شده توسط: سلام. چرا؟ من تقریبا برنامم این شده که یه روز در میون، ۴-۵ ساعت میخونم! جمعه ها و روزای تعطیل هم تعطیل :ی فقط فیلم میبینم. |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)mohsen f نوشته شده توسط: شما سال دوم داری میخونی؟ یا ما خیلی عقبیم؟ نه سال اولم از ۲۴ خرداد شروع کردم فک نکنم این مقدار زیاد باشه اولم گفتم غیر از طراحی و معماری بقیه رو ۱دور خوندم یه موقع فک نکنین شق القمر کردم روحیه تون رو از دست بدین |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - farhud - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)lFahimeh نوشته شده توسط: من ۳ روزه با مانشت آشنا شدم و از اونجایی که می خوام واسه ارشد بخونم و هنوز شروع نکردم با دیدن این پست ها و نظر ها کاملا از خودم دلسرد و مایوس شدم، استرس گرفتم.ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه ست. خیلی از رتبه های خوب کنکور حتی خیلی دیرتر از شما شروع کردن. مهم اینه که ناامید نشید. هنوز خیلی وقت هست. |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - hamid88 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)lFahimeh نوشته شده توسط: سلام. اصلاً دیر نیست اکثراً از مهر شروع به درس میخونن و موفق هم میشن. شما به مصاحبه دوستان رجوع کنی متوجه منظورم میشین. (۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)lFahimeh نوشته شده توسط: سلام. اصلاً دیر نیست اکثراً از مهر شروع به درس میخونن و موفق هم میشن. شما به مصاحبه دوستان رجوع کنی متوجه منظورم میشین. Elahe خانوم پس به نظرتون ویرایش ٥ بگیرم؟ آخه انگار ویرایش ٦ طرف ١٢ تومن گرونتره(موندم واسه چی انقدر اختلاف قیمت داره آخه ع ) |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - alagh - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
همه کتابا خوبن بستگی داره چطور استفاده کنی در گیر انتشاراتشون یا اسامی نویسنده هاشون نشو [/quote] راست میگید ولی بی تاثیر هم نیس. مثلا سیستم پارسه وبا پوران و مقسمی فرقشون ار اسمون تا زمینه حالا خود شمما واسه ریاضی مهندسی چیکار میکنید؟ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - s.sharif - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
امروز ۴/۳۰ فردا ۶ |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - El@he - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: Elahe خانومآتنا |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - elynn66 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ
سلام بچه ها، من از اول تیر شروع کردم و تا امروز تا فصل ۶ سیستم عامل پارسه، فصل ۷ شبکه پارسه، فصل ۴ ساختمان داده مقسمی و فصل دو گسسته گریمالدی خوندم خیلی اوضاعم تو تست زنی خوب نیست... بعضی درسارو هم تستی نزدم و مفهومی فعلا خوندمشون... به نظرتون خیلی عقبم؟؟؟؟ تا اخر تابستون میرسم این ۴ تا درس رو با هوش و طراحی و شبکه کروس تمام کنم؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sarehkar - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:من کتاب پارسه رو ندیدم(06 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:من دقیقا از مصاحبه های مانشت شنیدم که ریاضی مهندسی پارسه خوبه.منم خریدم ولی الان همه میگن کریمی(05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: تنها درسی که حذف کردم ریاضی مهندسی و آنالیزه... همه از ریاضی مهندسی میترسن! میگن سخته. با اینکه این ترم پاس کردم و تقریبا همه چیش یادمه، تصمیم گرفتم حذف کنم به جاش وقتمو روی مشترکا بذارم.پیشنهاد می کنم حداقل یک مبحثش رو بخونین مثلا فوریه یا مختلط منظور کلی من این بود کامل حذف نکنید همون کتابی که دارین شروع کنید خودتون متوجه میشید خوبه یا نه من خودم مدرسان رو داشتم که بعد از اینکه یک مقداری ازش خوندم کنار گذاشتمش و یه کتاب دیگه گرفتم . باید شروع به خوندن کنید تا ببینید کتاب براتون خوبه یا نه |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - هاتف - ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ
آقای دکتر معتقدی سر کلاس گفته بود که کتاب ریاضی مهندسی اش رو نخونید!! و البته توضیح دادند که منظورشون این نبود که برید کتاب نصیر رو بخونید یا چیز دیگه ای رو بخونید! ایشون میگفتند چون کتاب باید کامل باشه و همه مباحث داخل اش باشه یه مقدار زیادی زیاده! میدونید توی کتاب ریاضی مهندسی و حتی آمار مهندسی که برای چندین رشته به ظور مشترک مینویسند مجبورن همه چیز رو بیارن و این همه جزئیات شما رو خسته میکنه. خصوصا درباره ریاضی مهندسی که تست زدن توش بیشتر تکنیک میخواد تا ریاضی بلد بودن و کتاب های چاپی خیلی وارد این تکنیک ها نشدن، البته من دیدم اوضاع کتاب آقای کریمی (توی بیان راه حل های میان بر کنکوری) بهتر از کتاب آقای معتقدی هست ولی باز ایشون سر کلاس بجای راه حل های یکی دو صفحه ای، مسائل رو توی دو خط حل میکنند! من ریاضی مهندسی رو کلاس نمیرم اما با کسی که کلاس میره سنکرون شدم تا این فوت های کوزه گری رو ازش یاد بگیریم و از کتاب های پارسه یا کریمی بیشتر برای حل تست استفاده میکنم، که انصافا مرجع خوبی برای تست زنی هستند، چون قبلا فوریه رو خونده بودم نیت دارم بخش فوریه و نگاشت ها رو توی برنامه ام بزارم، نگاشت از این جهت که به نظرم ساده تر از سایر بخش هاست، اگر فرصت کنم مشتقات جزئی هم یه نگاهی میندازم چون تعداد تست های این بخش بیشتر بود. میتونید یه نگاهی به جزوه ی ریاضی مهندسی آقای کریمی که من توی مانشت قرار دادم بندازید، دوستانی که استفاده کردند میگفتند بخش نگاشت اون فوق العاده بوده و از پس همه تست های نگاشت بر اومدن، من هم این مورد رو تایید میکنم. |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - Amir V - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ
سلام به همه کنکوری های عزیز تر از جان. یه توصیه دوستانه: از کورنومتر استفاده کنید! توی تاپیک زیر راجع بهش صحبت کردم. خوندنش خالی از لطف نیست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - alagh - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: آقای دکتر معتقدی سر کلاس گفته بود که کتاب ریاضی مهندسی اش رو نخونید!! و البته توضیح دادند که منظورشون این نبود که برید کتاب نصیر رو بخونید یا چیز دیگه ای رو بخونید! ایشون میگفتند چون کتاب باید کامل باشه و همه مباحث داخل اش باشه یه مقدار زیادی زیاده!خیلی ممنون از توضیحات مفید و کاملتون. دو سوال دیگه ۱-کتاب های نصیر تو کتابفروشی ها موجون؟تکی میشه خریدشون؟ یا مثه پارسه باید پک بگیری و ... ۲-نظرتون درمورد ویدیو های اقای معتقدی که تو سایت مکتب خونه هست چیه؟ |