چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - didar - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: فکر کنم رییس جمهور و وزیر علوم تحقیقات و تمام ارکان نظام هنوز سر مفاد اصلاحیه شماره ۲ به نتیجه واحدی نرسیدند. خیلی بامزه گفتید .... |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - SoheilGh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ
دو ساعت و نیم گذاشته از موعد مقرر هنوز نیمده اصلاحیه! |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - arash_md - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
فک کنم این اصلاحیه سرکاریه!!!!!!!!!!! |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - shahrooz33ce - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ
الان اخبار گفت ، انتخاب رشته تا دوشنبه تمدید شد. بمییییییییییری سنجش |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - tayebe68 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
من الان انتخاب رشته ام رو وارد کردم توی تایید نهایی دیدم که شریف ورودی شبانه و ورودی های آموزش محورش(یک روزانه و یک شبانه) رو از گرایش آیتی داخل دفترچه به گرایش شبکه تغییر داده. |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
شیطونه میگه یه چند تا ترقه! بخودم ببندم برم جلو سنجش خودمو منفجر کنم........... !!! زجری کشیدیم ما از دست اینا.. . آدم می خواد دعا کنه کاش تو اصلاحیه درست بشه، باز دلش نمی آد... آخه وقتی خودمو جای بچه های گرایش ۴ می ذارم خونم به جوش می یاد..... از اون طرف اصلاحیه به نفعم میشه... موندم چی خوبه..... کاش زودتر بیاد تکلیف همه معلم شه.... مرگ یه بار شیونم یه بار .... کشتن مارو به خدا... |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - saho - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
به به رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی امیرکبیرهم از انتخابایه من حذف شده ظاهرا تغییری هم برایه شریف نشده |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - ali123321 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: من الان انتخاب رشته ام رو وارد کردم شاید می خوان واسه روزانه شبکه کد جدید بدن....... خدا یعنی میشه..... از هر دو گرایش ... ! |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - حمید ال وی ان - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: به به رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی هم از انتخابایه من حذف شده یعنی چی حذف شد..؟برداشتنش...؟ |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - good-wishes - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط: الان اخبار گفت ، انتخاب رشته تا دوشنبه تمدید شد.پس چرا تو سایتش هیچی نزده مبنی بر تمدید ؟! |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - saho - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: به به رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی هم از انتخابایه من حذف شده اره البته امیرکبیرش |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - shahrooz33ce - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
دارن تغییر می دن ، شبانه ها و آموزش محورای شریف شده شبکه !!! مهم روزانشه که ۱۷ نفر می گیره ، اونا که رو هم ۳ نفر میشه ! |
RE: چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - حمید ال وی ان - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط: دارن تغییر می دن ، شبانه ها و آموزش محورای شریف شده شبکه !!! یعنی روزانش مثل قبلنه..؟؟؟ |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - k_gh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
آخرین تغییرات ۳۳۶۰۹ دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات || روزانه ۳۳۶۱۰ دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || روزانه ۳۴۱۱۳ دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || روزانه ۳۳۶۱۸ دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || نوبت دوم ۳۳۶۱۹ دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || نوبت دوم ۳۴۰۷۰ فناوری اطلاعات پزشکی امیرکبیر هم حذف شد |
چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟ - MSZ - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ
ای کاش دو تا کد رشته مختلف بزارن برای آی تی شریف. هم شبکه بگیره، هم آی تی حق کسی هم پایمال نشه... فعلا بیشتر از ۳ ساعت از ساعت ۱۶:۰۰ گذشته و خبری ازشون نیست! فقط تونستن کنکور رو زودتر از موعد همیشگی برگزار کنن... بقیه چیزاشون تاخیر داره! |