|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ozil - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
شروع کنید بچه ها:با توکل بر خدا |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - armin_b00ter - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: اشکال نداره فدای سرمونآره درسته ولی خب آدم ضد حال می خوره دیگه حالا ایشالا کنکور اصلی اینجوری نباشه!!
|
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - maryam.raz - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
بچه ها یی که هم سیستم عامل پوران خوندن و هم حقیقت لطفا نظر بدید! ![]() من سه فصل آخرسیستم (حافظه اصلی و مجازی و مدیریت دیسک) رو هنوز نخوندم وچون وقت کمه خواستم مباحث درسی (تستهای هر دو کتاب رو میزنم)مربوط به این ۳فصل رو از روی یه کتاب بخونم البته قبلا استالینگز رو خوندم هم در طول دانشگاه ،هم تابستون. حالا بنظرتون کدوم مباحث رو از کدوم کتاب(حقیقت یا پوران) بخونم(معادله ۴مجهولی شد!)
|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - baran.r - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ
سلام به امید قبولی همتون یه فایلی قبلا ها دیده بودم که پراکندگی سوالات رشته نرم افزار را برای همه ی درسها داشت و کلا نشون میداد کدوم مباحث مهم تر هستن کسی میدونه کجاست؟ |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - armin_b00ter - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه ها یی که هم سیستم عامل پوران خوندن و هم حقیقتمن پورانو نخوندم. ولی به نظرم کسی که استالینگزو قبلا خوب خونده باشه و فهمیده باشه تو حقیقت گیر نمی کنه و زود میره جلو. |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - svk7 - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:(03 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط:۶۳ , ۶۴ , ۶۵ , ۷۰ , ۱۰۳ , ۱۰۴(03 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: پاسخنامه ی پارسه افتضاحه. به جرات میتونم بگم ۵ ۶ تا سوال اشتباهه. درصد مشترکامو از ۵۵ آورد ۴۰ :|:|:|:| منم ۶۳ ،۱۰۳،۱۰۴ زدم الان که پاسخنامه رو دیدم اینجوری شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سوال ۶۰ هم به نظرم گزینه ی ۲،۳،۴ معادلند
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - asiehmohammadian - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام یعنی هیچکی جواب من و نمیده ؟؟؟؟ ![]()
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - armin_b00ter - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:تا وقتی که پول بدین پارسه همه کار میکنه براتون نگران نباشین(03 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام
|
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - m_sardaari - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ
دوستان سوال ۶۳ درسته جوابش چون اینجا مخاطره سطح یک منظورش نیست مخاطره سطح صفر رو میخواد.نکته این تست یبار سوال کنکور بوده. سوال ۷۰ هم جوابش درسته چون گزینه ۳ که گفتین اون گزینه منظورش اتنقال (مستقیم )از مسدود-معلق به اماده هست که امکان نداره. از مسدو-معلق فقط میشه به آماده-معلق و مسدود رفت. سوال ۱۰۳ هم گزینه ۳ میشه ولی تعداد سطرها باید ۳ باشه. سوال ۱۰۴ هم گزینه ۳ باید باشه ولی گفته گزینه ۲ و دلیلش هم در مورد رد گزینه سه هست که باید در مورد گزینه دو باشه. در کل دوستان طراح سوال خواستن دقیقا شرایط کنکور رو برامون فراهم کنن که سوال اشتباه هم باشه که حذف شه.همینجور که کنکور سال ۹۱ پایگاه داده تست اشتباه داشت . ![]() اگه خواستین وضعیتتون رو نسبت به بقیه بسنجین. این سوالات رو اکثریت همینجور اشتباه پاسخ دادن(با توجه با این پاسخنامه) پس بی تاثیرن این سوالات. |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - maryam.raz - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:درسته منم حقیقت رو سریع خوندم تا بن بست(03 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه ها یی که هم سیستم عامل پوران خوندن و هم حقیقتمن پورانو نخوندم. ولی به نظرم کسی که استالینگزو قبلا خوب خونده باشه و فهمیده باشه تو حقیقت گیر نمی کنه و زود میره جلو. ولی خواستم ذیگه یکی رو بخونم که دوباره کاری نشه کسی هست هر دور رو خونده باشه؟ میدونم هستین لو بدین خودتونو! ![]() (۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلاممیتونید ولی باید موقعی برید واسه ثبت نام که همون ۲تا آزمون مونده باشه اگر الان برید میگن ۵۰٪ دوم رو هم باید ثبت نام کنی اگه میخوای فقط دوتا جامع رو ثبت نام کنی بذار این آزمونهای درصدی تموم شه بعد برو! واسه ثبت نام هم باید بری مرکز پارسه تو شهرتون(آدرس مرکز پارسه تو شهرستانها داخل سایتش هست) |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Amir V - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: بد نبود ، یعنی سوالا خوب بود ، اما خب مطالب مرتب باید دوره باشه تا به یه تسلط نسبی برسیآزمون بد نبود... این دفعه یکم حرص و طمع رو کم کردم و تست کمتر زدم و خوشحال ترم یکم. چیزی که هست اینه که مطمئنم که طراح شبکه و سیستم عامل پارسه به روح اعتقاد شدیدی داره چون سَخ بود یکم!البته خودم هم به روح اعتقاد دارم چون خوب مرور نکردم و بدیهیات رو قاطی میکردم... خوشحالم که امشب رو میتونم استراحت کنم. میخوام کاری که خیلی دلم براش تنگ شده بود رو انجام بدم. هندزفری تو گوش+ قدم زدن! البته قبلش یه دوش میگیرم. شب میبینمتون بچه ها. |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ۸Operation - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:من حس کردم سوالای این آزمون به نوعی هدفمندانه سخت طراحی شد بود وضریب دشواری سوالات ساختمان،طراحی،شبکه،سیستم و... بیش از حد معمول بود!(03 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: بد نبود ، یعنی سوالا خوب بود ، اما خب مطالب مرتب باید دوره باشه تا به یه تسلط نسبی برسیآزمون بد نبود... این دفعه یکم حرص و طمع رو کم کردم و تست کمتر زدم و خوشحال ترم یکم. |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Hamed92 - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
من سر مشترک خیلی ازیت شدم.هم بعضی مسایل جزیی یازم نمومد هم سوالاتش به نظرم خیلی سخت بود.۵-۶ تا زدم نصفش غلط.ریاضی هم نمی تونم نظری بدم چون یه مدته کم کار میکنم.هوشش معمولی بود حدود ۲۵ زدم.زبان هم ساده بود ۸۲ زدم |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mis masi - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ
نه اصلا خوب ندادم.کلی غلط زدم.دروس مشترک که افتضاح زدم.شما بگید من با این دروس مشترک چیکار کنم که ایتقدر توش ضعیفم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ana_12345 - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ
عصبانیم ، ۲ ساعت دارم با الگوریتم کوله پشتی " این ماتریس n, S هستا که اخر در میاره پیچیدگیش NS میشه " و الگوریتم طولانی ترین زیر رسته مشترک، تو سر خودم میزنم اخرش ولشون کردم و فقط به نکات حفظی پیوستن. بدم میاد از این حس که یه چیزی اینقدر وقتم رو الکی بگیره . |