|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 26 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ب.ظ
چرا من هر وقت می خوام درس بخونم یه اتفاقی می افته که نمی شه؟؟؟؟؟؟؟ای خدااااااااا
این از امروز ...اونم از فردا!از اول تا آخر هفته هم که میانترم دارم باز!
ای خدا...
یه نفر میگفت خدا توفیق زحمت کشیدن بهمون بده!حالا ای خدای مهربون توفیق زحمت کشیدن در راه علم و نصیبم کن که ۳ ماه دیگه کنکور دارم و اوضاع هم درب و داغون!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 26 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ب.ظ
به مسافر کوچولو:
ناراحت نباش دوست خوبم. تلاشتو بکن و به خدا توکل کن. خدا بزرگه.
یه خانم مهربونی بود هر وقت خیلی ناراحت بودم بهم می گفت: خدا کریمه دخترم. خدا کریمه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: چرا من هر وقت می خوام درس بخونم یه اتفاقی می افته که نمی شه؟؟؟؟؟؟؟ای خدااااااااا
این از امروز ...اونم از فردا!از اول تا آخر هفته هم که میانترم دارم باز!
ای خدا...
یه نفر میگفت خدا توفیق زحمت کشیدن بهمون بده!حالا ای خدای مهربون توفیق زحمت کشیدن در راه علم و نصیبم کن که ۳ ماه دیگه کنکور دارم و اوضاع هم درب و داغون!
ان شالله که بعد از این وقفه بتونید خوب بخونید این قدر نگران نباشید این جوری فقط به خودتون استرس وارد می کنید کی گفته اوضاعتون خوب نیست !! تا این جا هم قکر کنم از بعضی از دوستان جلوترید . توکل به خدا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 26 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ
ممنون بچه ها!توکل به خدا!واسه یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده چون خانواده اش اینجا نیستن من باید کمکش کنم!واسه اونم دعا کنین!دعا کنین این بلیط هواپیما جور شه بتونه بره خونشون!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - هاتف - ۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ ب.ظ
چند روزه فکر می کنم خب عیب نداره که ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حالا امسال نشد سال بعد، شریف که جایی نمیره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 26 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: چند روزه فکر می کنم خب عیب نداره که ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
والا ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حالا شریفم خبری نیستا!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - هاتف - ۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: والا ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حالا شریفم خبری نیستا!!
خوب شریف نشد مگه امیرکبیر چشه؟
علم و صنعت هم خوبه خوب تهرانه دیگه
فردوسی مشهد هم می گن بد نیستا ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بابا پیام نور هم خوبه، مهم گرفتن فولانسه (واژه فوقولانس ابتکار نشریه فرهیختگان پارسه است)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: چند روزه فکر می کنم خب عیب نداره که ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
جون داداش راست میگی. منم چون از بقیه دیرتر شروع کردم به درس خوندن. و هم اینکه که دو سال رو در خدمت نیمه مقدس سربازی سپری کردم , حس دانشگاه شریف یه جورایی از سرم پریده.
حالا اگه دانشگاه شریف هم نشد, دانشگاه افغانستان که هست. میگن استاد بن لادن اونجا تدریس میکنه. اتفاقا من ویسشم گوش کردم , توپه. اگه بچهها خواستن بگن با همکاریه آقا هاتف آپلودش کنیم. چون آقا هاتف زیاد تو کاره آپلود و این حرفاست, از اون نظر میگم .
اینقدر این خانم انرژی مثبت حرف شامو شیرینی رو زد. تا بالاخره یکی از دوستان امروز ما رو دعوت کرد. ما هم نامردی نکردیم یه مرغو درسته عین ماره پیتون بلعیدیم. از اون موقع تا الان مرغه داره یه جا واسه تخم کردن تو دل ما پیدا میکنه .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ
هر کی سال دیگه دانشگاه تهران قبول شه یه بستنی مهمون من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: واقعا اینطوری شده یا من اینطور فکر می کنم؟
کیفیت مطالب غیر درسی هم افت کرده!
وقتی جنس چینی بریزن تو بازار همیته دیگه. دیروز داشتم گلابی میخوردم دیدم برچسب چینی روشه. چجوری انتظار داری کیفیت همه چی بالا باشه.
از یه نظر هم این تاپیک واسه اینه که بچهها روحیشون عوض بشه. هرکی در دله خودشو میکنه. لازم نیست کیفیتش بالا باشه. مهم اینه که با صداقت باشه barca جان.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من فکر کنم هر سال در کنکور سراسری و فوق لیسانس و دکترا و رشته های مختلف یک دو سه هزار نفری دانشگاه تهران قبول شن. اگه علوم پزشکی را هم بحساب بیاریم به پنج شش هزار نفر میرسن. دست شما درد نکنه . واقعا" که الآن رئیس دانشگاه هم شرمنده شد.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بی زحمت نوع بستنی اش را هم بگید که مشکلی پیش نیاد. میخواهید هم من بگم.![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
البته منظور من بچه های فهیم مانشتی بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خودتون بفرماین نوع بستنیشو: دی یه جوری که ورشکست نشم .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: واقعا اینطوری شده یا من اینطور فکر می کنم؟
آقا شوخی کردم !
بسیار با کیفیت شده مطالب!
حالا مثبت بدید!
من منفی ندادم عزیز. حالا شاید گریه کنی یه فکری به حالت بکنیم. البته درست حسابیا .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - maryami - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: واقعا اینطوری شده یا من اینطور فکر می کنم؟
وقتی جنس چینی بریزن تو بازار همیته دیگه. دیروز داشتم گلابی میخوردم دیدم برچسب چینی روشه. چجوری انتظار داری کیفیت همه چی بالا باشه.
از یه نظر هم این تاپیک واسه اینه که بچهها روحیشون عوض بشه. هرکی در دله خودشو میکنه. لازم نیست کیفیتش بالا باشه. مهم اینه که با صداقت باشه barca جان.
اینو خوب اومدین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - narges_r - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: البته منظور من بچه های فهیم مانشتی بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خودتون بفرماین نوع بستنیشو: دی یه جوری که ورشکست نشم .
من دانشگاه تهران قبول بشم به من از این کیمهای ۲۰۰ تومنی بده بخدا من راضیم
اصلا نه من به شما بستنی میدم
هر بستنی که بخوای
اصلا شام میدم
شام در رستوران....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - sasanlive - 26 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ
نه این طوری بدرد نمیخوره barca جان گفتم درستو حسابی. بذار این topic حسابی نمدار بشه .
|